Gäddor och annat i Malmö

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

11 thoughts on “God Jul podden

 1. Använder inte Facebook längre, men för de som jobbar med Dumpen, kolla upp
  ”Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen)”.

  1. Nej Dumpen gör inte det. Ni skulle slösa 5 sekunder av era liv. Andra paragrafen, tredje punkten. Vilken trött människa som hänvisar till fel lagrum och lagar som hon inte själv orkade läsa ens i 5 sekunder. 🤦‍♂️

   2 § Lagen gäller dock inte

   3. tjänster som skyddas av tryckfrihetsförordningen

   Ni har utgivningsbevis. Ni omfattas inte av lagen eftersom att utgivningsbeviset ger er det nämnda skyddet.

 2. Det är alltid intressant då ni berättar om vad som hänt och det är klart att ni gör skillnad. Ni gör en enorm skillnad. Fortsätt KÄMPA !

 3. hei fra norge,
  ’hvordan kan jeg støtte dere økonomisk fra norge? er medlem av nabovarsel i norge, jeg støtter dere 100%…..god jul og godt nytt år og stå på vidre…stor kram fra norge

 4. En liten kommentar till rasist-nazist-pedofil diskussionen. Tycker inte någon med en viss livsåskådning ska för evigt frysas eller förklaras fredlösa. Så bör tex. nassar, muslimer, kommunister, kulturmarxister mfl. vilsekomna kunna välkomnas tillbaka när de nyktrat till. Men: Pedofili är en psykstörning. Det är ingen ideologi.

 5. Hade vart bra om ni sa vilken gädda ni pratar om i podden, typ gädda nr, så man kan gå tillbaka och se. Tack för att ni gör ett grymt arbete för våra små

 6. Hej Dumpen!

  Först vill jag skriva att ni gör ett fantastisk arbete. Jag är givetvis en av de som hjälper till ekonomiskt trots att elfakturan är högre än min lön.

  Har jag viss kritik till er. Jag lyssnade på senaste poddavsnittet ”nyårskrönikan”, som troligen inte heter så.
  Ni fokuserar väldigt mycket på hur många som fått sparken från sina arbeten. Eller att frun sparkat ut äcklet från huset.

  Är det inte bättre att fokusera på att personerna inte utför sina sjuka handlingar istället, och faktiskt prata om varför ni gör det här? Just nu låter det som ett maktmissbruk. Tycker inte ni ska gotta er åt hur mycket skada ni kan ge. Effekten av det ni gör kan bli ännu värre monster. Det vill ju ingen.

  1. Tack för ditt inlägg. Vad väldigt många medlemmar efterfrågat är just uppföljning/uppdatering. Det handlar inte om att gotta sig, utan att informera om vad som är känd uppdatering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X