Sponsorer

I början av året var Kenta i kontakt med ett par av våra barnkonton. Han erbjöd lite pengar och cigaretter och annat, mot lite våldtäkter. Han skickade bilder på sin snopp och hade sig, precis som en vanlig standardgädda. Vi bestämde träff, men han dök inte upp.

När en mamma till en nioårig flicka korsade Kentas väg så blev det plötsligt så intressant dök han upp till mötet. Kent hade planerat att ligga under en liten filt för att sedan ta bort filten och fullborda ett övergrepp på flickan.

Nu får vi hoppas att Kent spenderar julen under en filt långt från alla barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

31 thoughts on “Med Kent under filten (Napp #177) Stockholm

 1. jävla äckel!!!! En liten flicka!! Och VEM tror att en mamma skulle tända på nåt så sjukt? Jo vet att såna finns men vad fan, livstid på ALLA peddon, går inte bota dom!

 2. Jisses, ni hittar bara sjukare och djupare människor. Det är därför man går in här kontinuerligt. Bra jobbat. Dra fram dessa avarter till människor. Aporna på Furuvik sörjer man

 3. Men ushhhhh vad är detta för kräk vidriga äckliga människa våldta en 9 åring hur tänker du gubbe, sätt ditt honom utan benådning.

 4. Jag blir lite mörkrädd, att det är så många som fastnar på era krokar.
  Jag önskar det inte vore så, men tyvärr är det den verklighet som vi lever i.

 5. Satans jävla as. Alltså man blir mörkrädd när man inser att det vi ser och läser här på Dumpen är bara toppen av ett isberg. Dom är ju överallt.
  Kan inte tacka er nog för det ni gör ❤️

 6. Tk för det ni gör. Kan inte sägas tillräckligt många gånger. Jag blir så jävla arg, ledsen, upprörd och helt chockad över vilka rovdjur det finns som vandrar bland oss på 2 ben.
  Blev själv groomad när jag var väldigt ung tonåring och det är i vuxen ålder jag förstår att det inte var mitt fel, utan att det var stora fel på dessa äckliga snuskgubbar.

  Tack för att ni gör en säkrare värld för våra barn!

 7. ”Nu får vi hoppas att Kent spenderar julen under en filt långt från alla barn.”

  Kent borde spendera julen i en cell på häktet med en filt ifrån kriminalvården och en galon-madrass på golvet. God jul Kent.

 8. Trodde inte detta om honom.
  För alla offer tror det finns massvis barn han har utnyttjat genom åren.
  Snälla alla sprid detta. Vi ska se till att han får det svårt. Ingen ställer upp längre och säljer något till honom.
  Tack att ni finns dumpen

 9. Pedofiler förtjänar inte en andra chans. De ger sig på de svagaste som har noll chans att försvara sig. Det är så groteskt och extremt fegt. Den här pedofilen ville ta sig rätten att våldta en 9 årig flicka. Varför ska han ha några rättigheter? Han är farlig för barn. Han är en barn våldtäksman. Hade han fått chansen, så hade han säkert våldtagit bebisar också. Ett sånt monster har inga gränser. Se upp alla föräldrar. Lita aldrig på någon när det gäller era barn. Vem som helst kan vara pedofil.

 10. Hoppas Kent fick en trevlig jul under snuttefilten !
  Din julklapp va att hamnat på DUMPEN och hoppas du får det roligt nu när du åker tunnelbana , går ute på stan eller står i matkön.
  Det va värt det va ?

 11. Jag begriper inte hur ni klarar att läsa allt det där vidriga som gäddorna skriver, jag begriper inte bara…själv skulle jag explodera i djuriskt raseri om man träffade på någon IRL vilket aldrig kommer att ske givetvis. Eloge till er som klarar att läsa hela texten, själv får jag kväljninga av grisarna..

 12. Pedofil/Tjackis är ingen bra kombo, säkert många lägen att få sina perverterade lustar förverkligade i de miljöer han susar runt i ! Usch inlåsning för gott !

 13. Läskigt att denna människan går på fri fot. Helt klart en människa som håller på med sånt han inte borde, hemlös eller ??
  Att du vill ha barn betyder inte att barn vill ha dig. Du våldför och tvingar dig på. Akta dig från våra barn innan någon blir riktigt jvla ilsken

 14. Vad ska man säga om denna smutsiga (bokstavligen) människa? Småflickor ska alltså ge sig i lag med honom? Bara tanken får min mage att vända in & ut.

 15. Fruktansvärt bra jobbat och Total konfrontation BAM.

  Har läst din bok Patrik även hört om Jenny.
  Jag och min fru swishade en tusing var och hoppas att ni fortsätter outtröttligt även om det måste vara psykiskt påfrestande att se dessa äckliga typer och se vad de skriver till barnen.

  Ulf & Kia

 16. Han har kört färdtjänst från Södermalm innan år 2000. Hoppas han inte utsatt någon för något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *