Kalle Anka kontaktade en fjortonårig flicka. Han ville jättegärna bli hennes pojkvän. De bestämde träff i närheten av flickans skola.  Arbetsgivaren hade informerat Kalle om att han inte fick köra långt i privata ärenden med arbetstiden. Sträckan för att hämta upp barnet var dock inte så lång så det gick alldeles utmärkt (verkade han tycka)

Behöver man verkligen informera vuxna människor om att de inte heller ska plocka upp barn med firmabilen, i syfte att våldta? Det verkade Kalle Anka nämligen inte tänkt på innan han träffade oss, men nu vet han det.

Kalle Anka fick sparken direkt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

22 thoughts on “Kalle Anka sumpar julen (Napp #176) Sätra

 1. Ja, kliv ur bilen och upp med händerna som den brottsling du är din jävel! Önskar inte dig något gott i livet överhuvud taget!
  Önskar dock att din familj får allt stöd i världen som dom behöver och förtjänar.

 2. Jösses den gäddan var blek o fick hålla i sig för att inte tuppa av. Ditt jävla äckel!!

 3. Måste vara kul att se sig själv på en sådan här sida när man tar en bild på sig själv och skickar den till vad man tror är en liten flicka!

  Undrar vad frun sa om alltihop och om hon har läst chatten.

  Men nu har han ju gott om tid att chatta!

 4. Jävla as är vad dom är!!! Måste ändå ge han ett jävla stort plus i att han erkänner och inser att de han håller på med är sjukt!

 5. Obehaglig typ. Verkligen vill försäkra sig att inga vuxna ser barnet sätta sig i hans bil så han kan utföra sitt övergrepp. 🤢

  Hoppas du ångrar dig.

 6. Önskar Dumpen en god jul & hoppas att ni nästa år sätter dit fler gäddor så Sverige blir tryggare för våra små kära barn !
  Klockrent att se Kalle anka snubbens skådespeleri karriär inte varade i många sekunder innan han fattade att det va meningslöst att ljuga.
  Vet att han fick en riktig dålig dag pgr av sina handlingar samt att se er dyka upp hahaha roligt att få lämna in bilen till jobbet med svansen mellan benen kryddar på det utmärkt.

  Bra jobbat !

 7. Detta var nog den första gäddan som kunde stå för att han var dum i huvet och erkände att de han gjort är fel, utan att dra en massa tomma lögner. Dessutom var han redo att slå ihjäl en pedofil om den skulle göra samma sak som han själv fast mot hans barn, rimmar ju bra med hans egen handling.
  Ingen ursäkt för de han tänkte göra även om han skakigt erkände sina fel.

 8. Sara, Patrik och alla storfiskare som jobbar på dumpen.se Faan va ni är bra ni är overdeliga och önskar er en riktigt god jul och gott nytt år. Fortsätt att kämpa för våra barn… 💪💪💪💪

 9. Stackars fru och barn, men det måste vara det bästa för hans familj att hans ”lilla” hemlighet blivit avslöjad så dom kan gå vidare med ett sundare liv.

 10. Vilket äckel .Blir så förbannad och han gör som många andra låtsas som han tyckte de va bra för att ni kom aldrig han blev förstörd för han inte fick våldta ett barn.Tänker på hans familj ❤️Fy va hemskt för dom .De va deras julklapp det😭😭😭😭

 11. Som vanligt,bara ångerfull för att han åkte dit. Om det varit en 13åring han mött så skulle han utnyttjat tillfället fullt ut. Står och är samarbetsvillig och ser ut att ångra sig bara för att försöka minimera skadan. Jordens avskum🤬🤬🤬🤬

 12. Manipulation på högsta nivå. Han fick vad han förtjänade. Tycker synd om hans barn och fru.

 13. Tragiskt, inte den vassaste kniven i lådan, en störning att söka efter barn under 15 år, barn är SKYDDSOBJEKT inte sexobjekt. Vi män har BEHOV av sex och får vi inte det så måste vi runka, alla gör det! Det trista i kråksången är att alternativen i Sverige är urusla för den man som är intresserad av vuxna kvinnor, ex massage på en Thai-salong, sexköpslagen förbjuder köp men inte att sälja sex. Det borde vara tillåtet att köpa sex när det inte är kriminellt att sälja. Några strippklubbar vore på sin plats, kanske skulle en del av dessa ”gäddor” då spendera tid på en strippklubb om möjligheten fanns istället för att ragga sex på nätet, en del fattar nog inte heller detta med att det är våldtäkt och att gränsen för kontakt är 15 år, den borde höjas till 18 år!
  Killen ser ganska trevlig ut och är runt 40 år, han borde söka hjälp för sitt beteende, nu har han tid, han får gå på A-kassan ett tag men en som kan sitt jobb har alltid arbete!!

 14. Precis på tiden att Kalle Anka blev konfronterad inför julen. Tidigare blev ju även Mussepigg (Mannen som ville visa vad pedofiler gör med barn) konfronterad

  Kalle Anka och hans vänner önskar er alla en God Jul

 15. Kalle Anka satt på en planka och bölade såhär: Dumma Dumpen, varför gjorde ni såhär?

 16. Jag måste säga att jag förvånas över gäddornas bristande konsekvenstänk Har de ingen reservplan för vad de ska göra om dumpen eller några andra ”peddojägare” skulle dyka upp ? Men det är ju å andra sidan inte vårt problem tvärtom !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X