Kalle Anka kontaktade en fjortonårig flicka. Han ville jättegärna bli hennes pojkvän. De bestämde träff i närheten av flickans skola.  Arbetsgivaren hade informerat Kalle om att han inte fick köra långt i privata ärenden med arbetstiden. Sträckan för att hämta upp barnet var dock inte så lång så det gick alldeles utmärkt (verkade han tycka)

Behöver man verkligen informera vuxna människor om att de inte heller ska plocka upp barn med firmabilen, i syfte att våldta? Det verkade Kalle Anka nämligen inte tänkt på innan han träffade oss, men nu vet han det.

Kalle Anka fick sparken direkt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

99 thoughts on “Kalle Anka sumpar julen (Napp #176) Sätra

 1. Ja, kliv ur bilen och upp med händerna som den brottsling du är din jävel! Önskar inte dig något gott i livet överhuvud taget!
  Önskar dock att din familj får allt stöd i världen som dom behöver och förtjänar.

     1. Brukar ju vanligen bli som så att namnet blir upptaget och därmed ej kan användas av någon annan. Därav kräver flertalet sidor unika namn. Ta ett kliv utanför boxen.

      // F

     2. Vilken otrevlig ton. Det finns väl fler förklaringar till detta än egocentrism.

     3. Hej, jag heter Eva och jag tycker att det är dåligt att bilderna av chatten är huller om buller.

     4. Finns bara en Eva. Och en Adam. Alla andra är copycats och bedragare 😉

      Innerligt tack till Dumpen. Tar och swishar lite till…

  1. Bra skrivet och håller med dig till 100%
   Tycker så synd om familjen. Jag hoppas att han blir dumpad av hans fru. Mår illa och vet hur man mår efter att blivit våldtagen som barn. 😢😡

  1. Ja han vet förmodligen att ingen av hans anhöriga skulle köpa hans ursäkter och bortförklaringar av låg kvalité. Hans enda möjlighet var att kapitulera helt. Sen kan han gå hem till frugan för att ljuga ihop att det var ett tillfälligt misstag. Hade han ljugit på det sätt som de andra gäddorna alltid gör, då skulle han aldrig kunna dra historien om att det är ett tillfälligt misstag för frugan, eftersom att det då enbart skulle upplevas som en ytterligare lögn. Han är inte ångerfull. Han spelade bara korten efter vad som var den bästa lösningen på grund av omständigheterna. Äkta ångerfullhet inträder när man är på väg till barnet och därefter avbokar träffen för att sen aldrig göra något likartat igen. Att spela ångerfull för att man är tagen på bar gärning utgör enbart överlevnadsinstinkt.

   1. Jag tror att en partner/anhörig kan ”typ” gå på ett försvarstal ända tills de läser chattloggen. Då blir det uppenbart hur äcklig förövaren är.
    Tack Dumpen 🙏🏻

 2. Måste vara kul att se sig själv på en sådan här sida när man tar en bild på sig själv och skickar den till vad man tror är en liten flicka!

  Undrar vad frun sa om alltihop och om hon har läst chatten.

  Men nu har han ju gott om tid att chatta!

 3. Wow, så manipulativ och han visste att han gjorde fel ( krävde att hon inte skulle spara chatten, gav henne ”kuggfrågor” för att eventuellt avslöja henne för att vara fejk eller inte osv). Ett GIFT äckel! Kan garantera att den ENDA orsaken till att han totalt kapitulerade när ni konfronterade honom , var att han ångrade att han blev påkommen och försökte vädja till er empati (med ett falskt skådespel om att han på riktigt ångrade sig- och med en önskan om att ni då inte skulle kontakta anhöriga och arbetsgivare etc). Läste med glädje att han fått sparken- hoppas ni också kontaktade hans fru?!

 4. Man blir så förbannad. Kunde varit min dotter, hoppas han får lida för detta resten av livet, dock synd om hans barn som nu troligen får lida för sin pappas dumheter. Vad säger socialen om pappor som söker sex med barn? Kommer soc öht få veta vad pappan är kapabel till?

 5. Jävla as är vad dom är!!! Måste ändå ge han ett jävla stort plus i att han erkänner och inser att de han håller på med är sjukt!

 6. Fy fan vilken dubbel moral som han. Hoppas att ni har kontaktat hans anhöriga. Så att dom kan anmäla honom till polisen samt socialen. Så att han inte blir någon mera fara för dom. Eller att det kanske kryper fram att han redan har gjort något i mot dom redan. Så att dom kan få stöd om det är så att han redan gjort något.

 7. Obehaglig typ. Verkligen vill försäkra sig att inga vuxna ser barnet sätta sig i hans bil så han kan utföra sitt övergrepp. 🤢

  Hoppas du ångrar dig.

 8. Önskar Dumpen en god jul & hoppas att ni nästa år sätter dit fler gäddor så Sverige blir tryggare för våra små kära barn !
  Klockrent att se Kalle anka snubbens skådespeleri karriär inte varade i många sekunder innan han fattade att det va meningslöst att ljuga.
  Vet att han fick en riktig dålig dag pgr av sina handlingar samt att se er dyka upp hahaha roligt att få lämna in bilen till jobbet med svansen mellan benen kryddar på det utmärkt.

  Bra jobbat !

 9. Detta var nog den första gäddan som kunde stå för att han var dum i huvet och erkände att de han gjort är fel, utan att dra en massa tomma lögner. Dessutom var han redo att slå ihjäl en pedofil om den skulle göra samma sak som han själv fast mot hans barn, rimmar ju bra med hans egen handling.
  Ingen ursäkt för de han tänkte göra även om han skakigt erkände sina fel.

  1. Jag förstår inte svaret ”Jag vet inte varför jag gjorde det här. Jag är väl dum i huvudet.” Det uppriktiga svaret borde vara: ”Jag blev sexuellt upphetsad av tanken på att träffa ett barn och ville komma hit och våldföra mig på det.”

 10. Sara, Patrik och alla storfiskare som jobbar på dumpen.se Faan va ni är bra ni är overdeliga och önskar er en riktigt god jul och gott nytt år. Fortsätt att kämpa för våra barn… 💪💪💪💪

 11. Måste säga bra jobbat med bemötandet och kommunikationen.
  En av er skötte snacket, den andra stod beredd att rycka in.
  Ni lät honom tala till punkt, innan ni sa ert.
  Fortsätt så, bra, mycket bra.

  1. Jag får inte heller fullscreen. Men något som irriterar mig ännu mer är ALL reklam som poppar upp så fort man går in på dumpen. Tar evigheter att klicka bort allt för att faktiskt kunna läsa- och se själva inläggen. 🙁

  2. Nej, det har varit så sedan dom bytte mediaspelare. Det har påpekats ett antal gånger förut, men ingenting har förbättrats. Sjukt oklart varför dom inte löser det.

   Temporär lösning: håll nere ctrl samtidigt som du snurrar på mushjulet. Har du inget hjul på musen så får du använda plus- och minustecken i kombination med ett nedtryckt ctrl.

 12. Stackars fru och barn, men det måste vara det bästa för hans familj att hans ”lilla” hemlighet blivit avslöjad så dom kan gå vidare med ett sundare liv.

 13. Är inte detta grooming av män? Ett barn som utger sig för att absolut vilja ha sex och en del män nappar. Sedan blir de anmälda, förlorar jobbet, hem och familj. Som i detta fallet där han faktiskt inte har begått brott i juridisk mening. Det dessa män behöver är samtal med psykologer, terapeuter och annat för att komma tillrätta med problemen. Att mista jobbet är ingen bra lösning.

  Men btw. Hur tänkte karln när han tog med tjänstebilen!??

  1. Zeke är du av samma art eller kanske blivit uthängd här innan? Sett massor av liknande kommentarer som låter som det alla kommer från samma person..

   Det finns ingen grooming av vuxna män, är du vuxen så vet du det är olagligt och att du är i en maktposition över barnet. Dessutom en väldigt viktig detalj, ingen normal blir attraherad eller lockad att skriva sexuellt till ett barn!!!!! Spelar ingen roll hur mycket någon ”lockade..” dessutom tar dessa personerna kontakt med barnen dem hade när som helst bara kunnat avsluta och blockera.

   Vad förlorar barn när de blir riktiga offer till dessa män en dag ?? Han förlorade detta och han visste detta kunde vara en konsekvens han skrev till och med medvetet att det kan orsaka honom problem

   Om det inte var dumpen hade det kunnat blivit fängelse en dag istället

   Och har han familj jobb m.m kanske det är karma att han förlorar det just nu.

   1. Nej, har ingen dragning till barn alls. Och nej, jag skriver bara med detta namn. Dock tänker jag lite vidare och inser att dessa människor behöver hjälp. Att förlora jobb och socialt umgänge är ingen direkt hjälp, eller hur? Btw. Avskyr hatdrev.

    1. Zeke. De är vuxna individet och kan söka hjälp som alla andra. Att de blir av med sina jobb är inte så konstigt när de använder firmabilar och sexchattar under arbetstid. Dessutom blir det lätt ansträngd stämning i fikarummet när din kollega har visat kuken och sin inre man på dumpen.se. Människor blir av med sina jobb för mindre saker än det.

  2. Han tänker inte alls. Jo för resten han tänker med en sak. Den lilla saken som han drar i varje dag. Det är den enda lilla vän. Som han kvar än.

  3. Nej det är det inte,snarare tvärtom.sen är det alltid gärningsmannen som tar kontakt med barnet och börjar vara sexuell.
   Svin.
   Dom får ju hjälp.dumpen ber dom kontakta Preventel.sen är det upp till den sjuke fan att kontakta vården själv.

  4. Nä men skulle eventuellt kunna vara förtal mot mannen att de delar det. Är ingen juridisk expert dock.

  5. Zeke Andersson jag hoppas att polisen spårar din ip adress för det verkar inte stå helt rätt till i din skalle usch!!!

 14. Vilket äckel .Blir så förbannad och han gör som många andra låtsas som han tyckte de va bra för att ni kom aldrig han blev förstörd för han inte fick våldta ett barn.Tänker på hans familj ❤️Fy va hemskt för dom .De va deras julklapp det😭😭😭😭

   1. Zeke vad bra att han fick sparken och att han blev uthängd, det förtjänade han efter vad han gjort om du inte själv är en P så kanske du inte borde oroa dig över honom?? Var glad över att det inte var ett riktigt barn som råka illa ut denna gång !!

   2. Att hängas ut offentligt har garanterat större effekt på gäddan och hans eventuella återfall i brott än någon mesig samtalsterapi (som det oftast är annars.) Systemet skyddar tyvärr dessa avarter (som du nog är medveten om.) SLUTA vurma för- och skydda pedofiler!

   3. Han fick ju hjälp.dom bad han kontakta Preventel för sina problem.nu ligger bollen i hans egen hand att söka hjälp.sen är det bara rätt dom ska förlora jobb,familj,vänner,bostad,allt och sitta på slutet mentalsjukhus resten av livet,för att inte skada något barn.

 15. Som vanligt,bara ångerfull för att han åkte dit. Om det varit en 13åring han mött så skulle han utnyttjat tillfället fullt ut. Står och är samarbetsvillig och ser ut att ångra sig bara för att försöka minimera skadan. Jordens avskum🤬🤬🤬🤬

 16. Jag tappar verkligen hoppet om män. Hur ska jag någonsin kunna hitta min framtida partner när det svämmar över av dessa äckliga idioter 😡

  1. Äsch, ge dig. Bara för att en liten klick kvinnor är idioter så tappar jag väl inte tilliten och hoppet till kvinnosläktet, på samma sätt som om en liten (ja, det är en procentuellt väldigt liten) klick män är pedofiler så kan du ju inte säga så om oss män. Dig handlar om oss mot pedofiler, inte kvinnor mot män, så rannsaka dig!

  2. Men omg du är på en sida där just de äckligaste av de äckligaste visas. Men skönt tänk kring män… Suck

  3. Ett tips är att inte leta efter din framtida på dumpen.se. Men du verkar göra det trots allt.. Märkligt….

  4. Om du tappat hoppet om män, innebär det att Dumpen är onyanserad? Eller menar du på fullt allvar att alla män är pedofiler!?? Skärpning nu!!!

  5. Då kan jag ju upplysa dig om att det finns gott om kvinnor som ger sig på sina barn och även mormor/farmor. Även om män är överrepresenterade i detta. Min egen farmor gav sig på mig när jag var fem år gammal så vet vad jag pratar om.

 17. Tragiskt, inte den vassaste kniven i lådan, en störning att söka efter barn under 15 år, barn är SKYDDSOBJEKT inte sexobjekt. Vi män har BEHOV av sex och får vi inte det så måste vi runka, alla gör det! Det trista i kråksången är att alternativen i Sverige är urusla för den man som är intresserad av vuxna kvinnor, ex massage på en Thai-salong, sexköpslagen förbjuder köp men inte att sälja sex. Det borde vara tillåtet att köpa sex när det inte är kriminellt att sälja. Några strippklubbar vore på sin plats, kanske skulle en del av dessa ”gäddor” då spendera tid på en strippklubb om möjligheten fanns istället för att ragga sex på nätet, en del fattar nog inte heller detta med att det är våldtäkt och att gränsen för kontakt är 15 år, den borde höjas till 18 år!
  Killen ser ganska trevlig ut och är runt 40 år, han borde söka hjälp för sitt beteende, nu har han tid, han får gå på A-kassan ett tag men en som kan sitt jobb har alltid arbete!!

  1. Peter jag fattar inte vad du pratar om eller så missförstår jag. Men det kryllar av vuxna kvinnor 18 och 18+ på nätet att söka samlag med. Om man inte lyckas få det ligger det väl hos en själv, man kan ju inte tvinga sig till samlag.

   Ingen normal tänker tanken på att ligga med ett barn bara för alternativen hos äldre sinar, då har man en allvarlig störning

   Denna personen dumpen gjort ett inlägg om nämnde många gånger att de är olagligt å är mycket väl medveten om det ändå kunde han inte låta bli, stackars han fru och barn.

   Att ens man är otrogen är illa nog sen dessutom med ett barn.. usch tycker inte han ser så trevlig ut

  2. Det är väl rimligt att den som är yrkesskicklig har jobb. Men det man borde önska sig är att dessa avarter straffas kännbart för sina brott och därefter skiljs från barn.

  3. Detta ”sex” låter mer som en drog, ett tvång, eller en verklighetsflykt, om det är så starkt så man måste köpa vuxna kvinnor eller utnyttja barn. Bättre att ta tag i bakomliggande orsaker med hjälp av terapi än att främja drogen.

   Man behöver inte ha sex. Man behöver inte onanera heller. Även om media indoktrinerar människor att sex är viktigt och kommer att göra oss lyckliga.

   1. Exakt!
    Sen är det skillnad på sex och våldtäkt.
    Sen drog, allt kan bli en drog och förstör ens liv till sist om man inte tar tag i det.är man fast i ett missbruk och inte kan avsluta det så är det bara en tidsfråga innan ens liv är i ruiner på ett eller annat sätt.

  4. Men alltså vad är det för störd retorik att män har RÄTT till sex??? Och ska kunna KÖPA en annan människa för att få utlopp för sina egna begär???? Betala för en våldtäkt för att du har ”BEHOV”. För din information är det lagligt att sälja sex pågrund av att de kvinnor som gör detta ofta befinner sig i en utsatt situation och inte ska utsättas vidare av problematik som kommer med att göra det straffbart.
   Det finns massor med kvinnor som vill ha och gillar frivilligt sex, men du verkar ha en sån kass personlighet att ingen kvinna skulle röra dig med tång. Gör alla en tjänst och runka vidare, ingen vill bli våldtagen, oavsett om du betalar eller inte.

   1. Där har du helt rätt!
    Det är inga svårigheter att hitta någon som vill ha sex frivilligt.

    Hittar man ingen så är det nog bäst att titta i spegeln.

  5. Så du tycker det är okej att köpa dig till en annan människas kropp? Du tycker det är en rättighet att få nyttja kvinnokroppar som objekt för din egen tillfredställelse? Åååkej… *spyr*

  6. Peter Johansson, nu får du väl ändå ta och ge dig!?
   Legala Strippklubbar? Vi har passerat både 60 och 70-tal för ganska länge sedan. Är ganska övertygad om att de jävlarna som söker efter barn i sexuellt syfte inte hade fått sina sjuka begär stillade på en stripklubb överhuvud taget.
   Besök gärna polisen Simon Häggströms instakonto, eller Talitas instakonto och uppdatera dig om hur verkligheten ser ut 2022.

  7. Men va, Peter??? Antingen sex med samtycke från alla (vuxna) inblandade eller olagligt!!! Varför skulle män ha rätt att bli sexuellt tillfredsställda av någon som måste ta betalt för att tänkas göra det?? Alltså att män kan sjunka så lågt. (Inte alla män, nä, men nästan inga kvinnor). Så otroligt otänkbart att betala för en orgasm. Hur fan tänker du?

   1. Det är sjukt att någon man kan betala för sex. För mig skulle det vara otänkbart då jag vet att kvinnan ligger där bara för att jag betalar….skulle ALDRIG fungera för mig som man.

 18. Så löjligt när dom ska tacka för att dom blev konfronterade. Vem tror på att dom verkligen är tacksamma? Dom vill ju bara implodera! Det är bara en av många strategier som testas spontant för att vinna sympati och eventuellt slippa uthängning

 19. För er som inte kan se på videon i full-screen.

  Gör såhär.

  1. Högerklicka med musen på videospelaren och vänsterklicka med musen där de står ”visa ramkälla”. En ny sidan kommer nu öppnas.

  2. Rätt så långt upp på den nya sidan som öppnades så står de skrivet en webbadress – https://rumble.com(Mertext till specifik video) Denna länkar då till Dumpens rumble-konto där videon är uppladdad.
  Länken nedan går direkt till dumpens användare på Rumble.com där samtliga videos på gäddorna finns.
  [url]https://rumble.com/user/Dumpen01[/url]

  3. På denna hemsidan kan man öppna alla videouppladdningar i full-screen. Man kan också välja att se videon i en bättre kvalitet än den som finns att titta på här på dumpen.se.

  Om någon fortfarande e osäker på hur man skall gå tillväga så kan jag göra en tydligare beskrivning.

 20. Mycket smutskastning mot varann här i kommentars fältet om vem som tycker vad.
  Alla får tycka hur dom vill utan att någon har rätten att hoppa på den som inte tänker lika.
  Skärp er, ni är vuxna. Och håll er till vad denna sida handlar om utan att smutskasta varann bland kommentarerna.

 21. De flesta som skriver här tycks vara mer angelägna om att förövarna får ett livslångt lidande, än att vi måste göra något förebyggande. Det är ju ändå våra barn det gäller och inte sadistiska fantasier om männen.
  Själv blev jag utsatt för ett rått övergrepp av tre vuxna kvinnor då jag var 14 år. Det hände 1970 och när jag skulle polisanmäla, hånskrattade poliserna och sa att jag borde vara stolt och nu hade en fantasi att drömma mig tillbaka till. Tiderna förändras. Kvinnornas övergrepp har jag kommit över, men aldrig polisernas.

 22. Precis på tiden att Kalle Anka blev konfronterad inför julen. Tidigare blev ju även Mussepigg (Mannen som ville visa vad pedofiler gör med barn) konfronterad

  Kalle Anka och hans vänner önskar er alla en God Jul

 23. Kalle har barn. Hur kan vi skydda hans barn så han inte utsätter hans egna barn för sexuella övergrepp. Vet mamman till barnen om detta? Han tänder på barn och vill göra sexuellt utnyttjande på barn. Då är det högst troligt att han hittar på saker med de egna barnen. Bra jobbat Sara, Patrik och dumpen.

  1. Nja, det är ett ganska stort steg från v-täkt mot småflickor till v-täkt mot sin son. Han tänder troligtvis på prepubertala flickor. Även peddos har specifika preferenser.

 24. Jag måste säga att jag förvånas över gäddornas bristande konsekvenstänk Har de ingen reservplan för vad de ska göra om dumpen eller några andra ”peddojägare” skulle dyka upp ? Men det är ju å andra sidan inte vårt problem tvärtom !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X