Jag vill av djupet av mitt hjärta tacka er, för att ni räddar så många från det jag upplevt och alltid kommer få leva med.
En känsla av mörker som aldrig riktigt kommer försvinna. En börda jag fått bära sedan jag va 6 år gammal och kommer få bära resten av mitt liv. En börda jag gärna bär om det innebär att någon annan slipper bära den. Och en börda ni lättar för varje person ni räddar.

Jag vet inte hur man börjar berätta, om det som jag aldrig berättat högt för någon annan. Jag vet inte om det är en historia att dela eller om jag bara behöver få ut mig till några jag vet brinner för att skydda barn från dessa äckel, som jag gör.

Jag fick hem utredningspapper som jag begärde ut nyligen.
Och det är dom som fått mig att vilja dela min historia.
Även om jag efter jag läst allt, inte längre tror att den är slut än, utan min resa genom helvetet har nog bara börjat. Och kanske kan ni hjälpa mig.
Jag blev skickad på sommar hem, tillsammans med mitt äldre syskon när jag va 6 år, vi skulle vara där i 3 veckor men blev bara där i 2 veckor.
Där fanns en kille i 20 års åldern, som varit placerad hos paret tidigare som hälsade på dem. Han gromade mig och sexuellt utnyttjade mig under dessa 2 veckor.

Jag sa inget förrän ett år senare vilket ledde till anmälningar, undersökningar, förhör, möten och jag minns varenda ett av dessa undersökningar, förhör, möte med läkare och psykologer. Och jag har insett att mina första minnen är när jag blev sexuellt utnyttjad. Jag kan än idag, är 33 år gammal, minnas varenda doft, varenda ljud varenda detalj under varenda övergrepp, förhör, undersökning och möte. Men jag kan inte minnas något annat innan eller under detta år från övergreppen tills det uppdagades. Det är mina första minnen, något jag aldrig vill att någon annan ska uppleva.

När jag läser mina papper så inser jag hur systemet från början svek mig, paret vi var hos visste att killen sexuellt förgripit sig på flera tjejer hos dom innan… men dom tog emot honom gång på gång samtidigt som dom hade små tjejer hos dom. Tjejer som redan kom från en otrygg miljö… Paret anmälde honom aldrig och dom skyddade ingen av oss tjejer. Dom lät honom använda sitt jävla hem som sitt äckliga pedofil harem. Och det gör så jävla ont att veta att någonstans finns det fler tjejer som skickats till detta par för att få den trygghet dom inte haft och som svikits av alla i hela systemet.
För förundersökningarna lades ner för att kvinnan påstod att denna kille dött under de år som gått mellan övergreppen och tills det kom fram att jag blivit sexuellt utnyttjad. För att jag inte vågade fråga och jag som 6 åring var livrädd att vara med barn så jag frågade min mamma om hur länge man är med barn och om det va säkert att man inte kan vara gravid 1 år….det va så sanningen om vad som hände mig kom fram.
Det är bara så att jag tror inte han är död, jag tror systemet som redan svek mig och alla andra tjejer fuckade upp en gång till och lät en pedofil som förstört så många liv, att komma undan. För när jag söker på hans namn som inte är det vanligaste namnet, så finns det en man med exakt samma namn, i rätt ålder i samma lilla by med samma etniska bakgrund som killen som våldtog mig och flera andra tjejer.
Jag har försökt samla kraft att orka begära ut hela rapporten från polisen, för att få reda på killens person nr för att jämföra med den man jag är säker på är han. Samme man som polisen avskrev från alla förundersökningar för att kvinnan som låtit honom våldta flera tjejer hos henne och hennes man sa var död.
Som sagt tror jag att min resa genom helvetet bara börjat, men tack vare er så finner jag kraft att rättvisa ska ske oavsett om det gått 27 år, om inte för mig så för alla andra tjejer han utnyttjade. Jag hoppas att jag en dag kan leta upp dom och se dom i ögonen och säga att dom inte är ensamma men att vi ska få tillbaka en del av det han tog.
Förlåt för rörigt mail. Men jag tror jag bara behöver få ur mig alla känslor om allt som nyligen exploderat upp till ytan och all ny info jag hittat och hur sviken jag känner mig av systemet som skulle ha skyddat mig och dom andra tjejerna.
Kram/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “Jag har en känsla av mörker

 1. Beklagar verkligen. Man blir så ledsen. OM de är till hjälp är jag en rackare på få fram personnummer och dylikt. Kanske kan hjälpa dig? Behöver bara för och efternamn.

 2. De bevis du har att hans namn finns, hans etniska bakgrund, passande ålder och passande ort. Betyder att han finns vid liv. Denna kille är inte död. Han lever förmodligen och eventuellt förgriper sig på barn ännu. Familjehems mamman skyddade killen trots de visste om hans sexuellt utnyttjande på yngre barn. Fosterhems mamman var medbrottsling. Då hon vägrade skydda er tjejer då hon visste.
  Om han lever med barn idag är det högst troligt att han förgriper sig på hans egna barn eller barn i hans närhet eller via chattar. Bra och starkt att du berättar. Med din berättelse räddar du fler barn och vuxna att våga berätta.
  Att försöka hitta de tjejer som levde i samma familjehem som du är bra. De lever förmodligen i ett mörker också då de blivit utsatta av samma kille som du.

  1. Jag instämmer helt och fullt med denna kommentar. Så otroligt viktig kommentar.
   Människor som skyddar de som begår dessa brott behöver ställas mot väggen EXAKT på samma sätt dumpen gör med pedofilen själv för det är alldeles för lätt att låtsas att man inte gör något fel sålänge ingen kör opp en kamera och mikrofon i ansiktet på dig. Det skulle bli en uppvaknande upplevelse för den här kvinnan som ”tar emot sommarbarn”. Personer som detta par möjliggör dessa övergrepp och i mina ögon är de precis lika skyldiga.

   @ciwiking_mentalhealthsupport

 3. Fruktansvärd läsning. Jag beklagar verkligen det du utsatts för.

  Snälla släpp inte förövaren nu när det är tydligt att han lever. Gå till botten med detta, och om du inte själv orkar, vilket är fullt förståeligt, så lämna över all information om honom, familjehemmet och eventuellt övriga offer till Dumpen. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X