Sponsorer

Teslagäddan skröt för fullt om sina pengar till någon som han trodde var ett barn. Han erbjöd dessutom barnet en IPhone om hon ville ligga med honom i sängen. Mannens drömmar om barnvåldtäkt försvann lika snabbt som Teslan glad fram över Sturegatan när vi knackade på hans bilruta.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

57 thoughts on “Teslagäddan (Napp #175) Stockholm

 1. En kriminell skumraskfigur. Det borde vara kriminellt att kontakta barn i sexuellt syfte, barn är SKYDDSOBJEKT, inte sexobjekt.
  (Borttaget av Admin) Alla borde stötta Dumpen, ni ska inte behöva stå ensamma!

  1. Det som han beskriver att han ville göra, skulle anses vara en våldtäkt även på en vuxen. Flickan säger att hon inte vill ha sex första gången men han säger att han vill slicka henne ändå. Beröring mellan kön och mun utgör samlag i juridisk mening. Samlag mot någons vilja är våldtäkt.

   Så han är inte enbart en våldtäktsman för att han vill utföra samlag med små barn, utan även i generell bemärkelse. Skulle inte förvåna mig om det finns en gammal våldtäktsdom eller gamla förundersökningar men han som gärningsman.

 2. Jösses 🙄 Klart man skall läska med lyxiga mobiler eller annat som barn lätt blir lurade med 🤮🤮 Fortsätt fiska och ännu en gång så kan man fundera på mörkertalet 😱😱 så fortsätte er arbete med att skydda barnen 🤌🤌

 3. Fy fan vilken patetisk och vidrig människa. Han skryter för ett barn om att han äger byggföretaget han är anställd på och alla pengar han gör på bitcoin också. Lockar med en begagnad iPhone för att få våldta barnet. Bra att ni drar upp dom till ytan….

  1. På hans Facebook har han en annons om att han hyr ut rum i sin lägenhet. Han tar 4500 i månaden. Borde tas upp som inkomst. Kanske dags att meddela skattemyndigheten. Han tjänar en miljon om året o bor i en hyresrätt på Tyresös sunkigaste gata

   1. Hej Glenn! Tror att man kan hyra ut sin lägenhet/rum och upp till 48.000;- / år är skattefritt

    1. Helt fel. Man får hyra ut ett friliggande hus, möblerat o i bästa skick, skattefritt 50 000 per åt!

     Gäller absolut inte lägenheter. Fastighetsägaren ska ge skriftligt godkännande. Hyran ska överensstämma med standarden på rummet.

     Anmäl gärna uthyrare anonymt till skattemyndigheten, man kan gå dit o man får vara anonym.

     Fy satan för de två tjejer som bor hos en jävla livsfarlig pedofil.

 4. Han gillar att skryta. Undrar om han kommer att stoltsera lika mycket med att vara gädda?

 5. Bra Jobbat!! Ett svin som försöker få alldeles för unga tjejer. Häng ut honom rejält

 6. Usch o fy🥺 Grooming på hög nivå igen😩 Otäck… vill ha flickan som ”flickvän”😳 men försöker hela tiden fiska efter sex, att de ska titta på porrfilm o.s.v. Gör man det när man inleder en relation? Han är ute efter EN sak, att sexuellt utnyttja ett barn. Han slänger bort sin ”status” som han kämpat för i 20 år för detta. Oboy….
  Han ”ser bra ut” skriver han. Eh… Nej!!! Är han verkligen bara 40 år?

 7. Så fruktansvärt äcklig gädda.
  Tror sig vara så grandios att han inte ens funderar på att det är en fälla.

  Undrar hur framgångsrik han känner sig nu.

 8. Först vill jag tacka er för det fantastiska arbete ni gör och är modiga. Som man och 62 år gammal, så fattar jag ingenting.

  Denna ”juvel” engagerade sig i en organisation för ”Ett unikt svenskt initiativ som ger MÄN en chans att helas efter sexuella övergrepp.” och så ger han sig själv på barn, väl medveten om vad han gör. Vi hade ”Kapten Klänning” som slogs för kvinnor inom polisen och våldtog flickor på sin fritid. Scoutledare och tränare inom idrotten är också lysande exempel.

  Jag skäms för det kön jag tillhör och på det utstuderade sättet som män tar på sig ” änglaroller ” för att komma närmare barnen. Kan någon förklara, för jag fattar ingenting om dessa svin. Fy fan….

  1. Sluta skäms för att vara man. Det här är en skada eller ett fel i hjärnan. Har ingenting med man att göra. Vi måste jobba med att få in fler män att jobba med barn, det saknas. Och då menar jag riktiga män!

 9. Han var inte svår att hitta 🤷‍♂️ Han äger att annat byggföretag enligt ratsit…

 10. Häng ut den här vidriga narcissistiska / manipulerande pedofilen ut till fingertopparna! Sättet han formulerar sig och tryggheten att skriva utan samvete konkretiseras av ett mönsterbildande beteende.
  (Borttaget av Admin)

 11. Vidriga avskyvärda skrytmåns, hoppas de på ditt påstådda företag känner igen dig, vem fan vill jobba med en gädda? Och dina kvinnor som hyr av dig kanske oxå får upp ögonen, och förstår vad du sysslar med. Rullar fram i Teslan i gul mössa, skulle ha haft en dumstrut på huvudet istället.
  En farlig manipulativ våldtäktsman är vad han är, finns inga ursäkter för det. 😡

 12. Kreditköp på bilen, som ägs av ett byggföretag.
  Jojo.
  ”Skryta” med lånade pengar, bra där.

  Fortsätt att fiska upp skiten till ytan!

  1. Inte för att var den.. Men har man mycket pengar och kan få till en bra ränta på bilen som är under en årlig avkastning på börsen så är det mer värt att ta kredit på den och lägga in den stora summan på börsen.

   På så vis tjänar man mer än om man skulle kontanta den.

 13. Han ser ut som 50+ och snygg är han inte. Han har ingen ryggrad. Jag önskar han ett liv fyllt av mörker.

 14. Ni borde visa deras dickpics igen, låter kanske dumt men det finns faktiskt föräldrar och anhöriga som har känt igen förövare tack vare bilderna på könsorganen och kunnat pyssla ihop vilka barn de varit på, jag tror det kan förhindra brott

  1. Bra poäng. Dumpen säger ofta i konfrontationen att de inte pixlar men det är ju en ren och skär lögn.

  2. Jag tror att det vore bäst att inte visa sådana bilder, då det skulle kunna vara olagligt.

 15. Fruktansvärt vad denna gädda ljuger!!
  Jag tror inte ett enda ord han skrev förutom det han ville göra med den han trodde var en liten flicka.
  Åka i företagets bil till träffen gick ju alldeles utmärkt samt att jag tror inte han har så mycket pengar som han påstår för att de flesta som skryter om att de har massa pengar är egentligen ganska fattiga.

  Jag hoppas att företaget han jobbar på har agerat för det är inte svårt att kolla upp var han jobbar då man kan se bilnumret och att bilen är registrerad på företaget.

  Hade det varit skarpt läge så kunde det ha blivit MYCKET svårt för ett barn då han framhävde att han var en snäll kille väldigt ofta. Det är samma sak som med pengar…måste man hela tiden säga att man är snäll så är det ofta tvärtom.

  Denna man är ett riktigt farligt kräk och det var bra att ni kunde avslöja honom.

  Bra jobbat alla inblandade.

 16. Han säger han är för snäll, å föör ärlig därför så måste han fråga efter sexuella bilder av henne. Så märkligt att dom flesta som säger att dom är så himla snälla i verkliga livet är ganska elaka. Lite komiskt dock att han snacka om karma och det är därför han är så snäll, nu tog karma dig med va? 🤔

  Inte så svårt att vänta tills någon fyller 18.

 17. Det verkar som att ni än en gång har glömt bort att den där typen av konfrontationer inte fungerar. Ni måste få ut de ur bilen. Klart att dre bara kör i väg om de sitter i en bil. Alternativt så kan ni omringa bilen med koner så att de måste ut och flytta på dessa för att inte skada sin bil.

  1. Hmm. Vem bär med sig koner?
   Tycker Dumpen gör alldeles tillräckligt för att dessa svin ska synas, räcker långt.

 18. Jag är bekant med den här gäddan och vi hängde mycket när vi var unga vuxna. Flera av våra gemensamma vänner umgicks fortfarande med honom tills detta kom fram. Vi har varnat alla vi känner som även känner honom! Flera av dessa har själva barn, varav han då och då ringt åtminstone ett av dessa barn för att småprata och även skickat pengar till barnet.

  Nu verkar han gått under under jorden och svarar inte i telefon samt har tagit bort de flesta av sina sidor på sociala medier osv.

  För att minimera spekulationer så kan jag intyga att han alltid varit företagssam, en riktig entreprenör som tidigt fick det väldigt gott ekonomiskt ställt! Sen är det riktigt osmakligt att han skryter om detta och försöker få utlopp för sin vidriga läggning/pedofili genom att betala med dyra gåvor!

  Han har varit gift men skiljde sig för sisådär 7 år sedan. Från hans sida påstods det att det berodde på att frun var otrogen. Han har inga barn så vitt jag vet!

  Han har, vad jag vet, en några år gammal dom på sig för urkundsförfalskning.

  Han är (enligt dom som fortfarande umgåtts med honom) och var (på den tiden vi umgicks) en riktig kolatorsk.

  Jag vill inte påstå att jag blev förvånad när detta kom fram, även om jag inte hade en aning om detta tills nu. Flera av dom som umgåtts med honom blev såklart chockade över att han tänder på och försöker lura till sig minderåriga!

  Några tror att han nu kommer ta livet av sig. Själv gissar jag på att han kommer dra utomlands för att han kan och har ekonomisk möjlighet till detta.

  Bra att detta kom fram och jag hoppas innerligt att inga barn råkat ut för honom tidigare och att inga kommer göra det framöver!

 19. Jag såg er debatt på tv för några veckor sedan. Jag tycker ni borde jämföra er sajt med #metoo-rörelsen. Exakt samma sak, där ni tar ett moraliskt ansvar och står upp för barnen med kanske något tvivelaktig lagstiftning. Alla män som blev uthängda blev utsatta för en folkdomstol. Samma personer som försvarade #metoo verkar nu iaf ha problem med dumpen.se. Så har det iaf varit när jag hamnat i diskussion med vänner som tycker er sajt är dålig. Ganska ofta blir dom paffa när jag gör jämförelsen med #metoo, då har dom inget att kontra med.

  1. Exakt Peter, men under tidpunkten för metoo så stod det ord mot ord, och det är ingen omständighet som råder på dumpen. Nu är det svart på vitt med skriftlig bevisning samt på video. Metoo-kramare blev pedofil-kramare.

 20. Morsans granne våningen ovanför… en ren o skär psykopat. En kvinnomisshandlare, en pedofil.. Han har haft några tjejer och varenda en har man hört hur han slår.. även syrran min på 20 år har han raggat på, och då tilläga att han ”sätt” henne växa upp då vi bott där i 10 år minst och han längre en så..
  Och ja, han har haft kvinnor som inneboende tyvärr. Förmodligen som en fasad till att leka normal.. men dom kan nog inte haft lätt att ha bott hos honom.
  Usch fyfan jag kräks att jag ens spenderat minutrar av mitt liv att prata med honom när man stött på honom.. jag kommer inte hålla min käft när jag stöter på honom nästa gång, det ska han få höra.. om inte hela området.

 21. ”Matte har du telefonen till” ”Man behöver inte vara snabb i matte idag. Alla har kalkylator”. Gäddan har mycket låg utbildning, när han jämställer mattekunskaper med en kalkylator. Säg det till alla som pluggar på KTH. En kalkylator kan inte hjälpa någon att förstå eller att veta hur man räknar ut något. Den räknar enbart i enlighet med den data som man knappar in. Om man inte vet vilken data som ska knappas in för att man inte förstår problemet, då har kalkylatorn noll värde.

  Gäddan är hantverkare, så i hans lilla bubbla så är matte ekvivalent med addition och subtraktion. Kanske lite multiplikation och division på sin höjd, dvs matte på mellanstadienivå. Sånt som man inte behöver en miniräknare till förutom om man är lite trög.

  Men han upplever att han är väldigt framgångsrik ändå. Dunning-kruger igen.

  1. Fast nu går inte utbildning och ekonomiskt oberoende hand i hand , tror du det så kanske du behöver tänka till lite ? Han är ju sjuk i skallen oavsett om han har 300 eller 0 hp? Uppenbarligen har han gjort sig ekonomi på något sätt och har säkert fram till idag garvat hela vägen till banken .

 22. Känner också denna människa. Vi har dock inte umågtts på många många år men vi gick på samma fritidsgård en gång i tiden för över 20 år sen. Tragiskt att man kan göra såhär.

  Jag tycker också att man skall försöka få ut dem ur bilen först så de inte bara kan åka iväg sådär.

 23. När en torsk blir o-b-räknelig så gör tillfället sig tjuven.
  Stoppa tjuven OCH
  Ta tillfället till akt MEN
  Glöm inte o va på din vakt.

 24. Öppet brev
  Detta var det värsta jag gjort i mitt liv. Ett porrberoende med missbruk och självömkan och jag hamnade i en chatt där jag totalt ignorerade ”hennes” ålder. Jag har ingen bra förklaring för det som hänt. Kan bara säga att det inte hänt tidigare.
  Har sökt hjälp och fått det. En privat och mycket välkänd klinik i sthlm som behandlar porrmissbruk och drogmissbruk.
  Våra samtal har bekräftat att jag inte har dragningar eller haft det till minderåriga. Denna händelse är isolerad till den tidsperioden förra året.
  Jag gjorde bort mig totalt och får nu hjälp av proffs.
  Har aldrig skadat någon i mitt liv och ingen behöver vara rädd för att det kommer hända framöver heller. Hoten mot mig och min familj har varit massiva. Har förlorat allt och alla i mitt liv. Alla vänner, bekanta och hela min familj. Vill öppet be om ursäkt för detta då jag vet att jag svikit många. Vill speciellt be om ursäkt till min familj som har fått utstå allmänhetens vrede.
  Jag förtjänar den, inte dom.
  Jag stödjer Dumpen och deras arbete.

  1. Hej!
   Tack för att du lägger ut detta. Vad bra att du får/fått hjälp med roten av det som gjorde att du hamnade här. Förstår att det inte kan ha varit lätt när alla självutnämnda pöbelvälden tycker sig ha rätt att halshugga människor utan att ha mer än den informationen som hamnat här på dumpen. Tror att 95% av de personer som publiceras på dumpen ÄR gamla i gemet och bör låsas in för att skydda våra barn och ungdomar. Men tror också att det finns några som aldrig förr har haft en tanke på att utsätta en minderårig för övergrepp skulle hamna här om inte de som driver den här sidan varit mer åt de provocerande hållet och driver en person som har andra missbruk i grunden och sen hängs ut på felaktiga grunder. Klart att lagen ska ändras och att det borde vara straffbart att överhuvudtaget kunna söka på barn i sexuella syften och det borde inte vara en diskussion då det borde vara SJÄLVKLART! Men det finns även barn som får lida av konsekvenserna av att någon person i deras närhet hängs ut som pedofil här! Det finns faktiskt en mörk baksida av det fantastiska och grymt hängivna arbete som dumpen bedriver och det är de få som inte hade hamnat här om dem inte provocerats hit.! Lycka till med ditt läkande P och jag hoppas innerligt att majoriteten av pöbeln tar sitt förnuft till fånga och är i framtiden lite mer aktsamma när domarrocken åker på 👨🏼‍⚖️👩🏽‍⚖️
   / y

   1. (Borttaget av Admin)

    Ps; hade inte dumpen avslöjat honom så hade han fortsatt med detta om och om igen. Vad onödigt av honom att ens be om ursäkt eller att säga att hans samtal med sin klinik påstår att han inte tänder på minderåriga ? Alla sms konversationer tyder på att han är heeeeeelt galen i denna ”13åriga ” tjejen. (Borttaget av Admin)

   2. Pöbeln är vad pöbeln är. Den är inte fin o vacker. Inte heller är det fina o vackra saker som P har haft för sig.

    Tror knappast att de flesta härifrån vill att oskyldiga människor runt P´ ska betala för hans göranden.
    Men vem man är o vad man gör påverkar dom man har kring sig, om P kommer vara bra i framtiden så är det positivt att han har någon/några som han bryr sig om runt sig. Det kommer underlätta att motivera han att jobba med sig själv.

    Men om han arbetar utan konkret förbättring, då kommer det mest bara o spilla skit på allt o alla som är kvar kring han.
    Y, du är din egen människa. Vad som är bäst för P är inte automatiskt vad som är bäst för dig.

  2. Dom som går på anhöriga skjuter ju på fel mål. Inte snygga chattar du hade. Du kanske hade ”tur” att det var Dumpen du mötte? Lycka till med behandlingen

  3. Du menar kanske att din familj inte hade gjort sig förtjänt av vad du gjort mot dem. Vi vet massor mer om dig, och nej..du är inte något lamm. Snarare en ulv i fårakläder.

   Håll dig borta från barn!!

 25. Hej P och Y!

  Vad fint att se att förövaren själv skriver ett öppet brev och inte långt därefter får svar från någon slags medberoende hjälte!

  Varken en snyfthistoria kring drogmissbruk eller en bok om hur fel och dömande saker kan bli kommer nog kunna rädda upp denna miserabla händelse. Men hey, thanks for tryin!

  CLEARLY, känner P och Y varandra och vill göra ett desperat försök att släta över det som har hänt! Men vet ni, det går inte att försöka.
  P har ”förbisett” tjejens ålder, och detta pga ett drogmissbruk och porrskadad hjärna? Känner vi att det är en ursäkt? Svar NEJ!
  Y försöker här rättfärdiga ett beteende och man kan på långa vägar känna lukten av en närståendes medberoende. Tyvärr.
  Det är sorgligt att man ens känner behovet av att försvara en händelse som detta, oavsett om det är ett pågående mönster eller en engångsföreteelse.
  Eller du kanske känner att du hade ifrågasatt en man som gjort detta mot ditt eget barn? (Om du har barn) Om det verkligen va så farligt? Tror knappast du som förälder hade ifrågasatt förövaren om det var du och ditt barn som satt i den här situationen! Så tänk om och tänk rätt!
  Barn/minderåriga är helt och hållet oskyldiga och ska skyddas med allt vi har, speciellt från parasiter som vill tillfredställe sina egna sexuella behov!!!
  Så innan du själv kliver in som en försvarare så kanske du ska tänka om, tre, fyra gånger till!

  Så P! Äg situationen, och fortsätt du på din väg mot att få en friskare hjärna utan droger och porr. Och finn dig bara i att du bäddat helt själv för detta.
  Och finn dig i att du helt och hållet har förstört hela ditt liv.
  Men skönt att du iaf har en hejaklack kvar (Y) 👌🏽

 26. Y, hoppas du får hjälp. Av texten att döma så är det nog du som behöver det mest. Medberoende skrev någon och det stämmer nog tyvärr. Det är svårt att vara i ett förhållande med en manipulativ person, men har man ett barn med i bilden som det verkar att du har så har man ett stort ansvar att ta det barnet ut ur den skadliga situationen. Hoppas att detta slutar väl för dig och att du lyckas ta dig ur den här skadliga situationen. Det finns hjälp att få.

 27. (Borttaget av Admin) 😁Ni är GULD värda!! TACK för det fantastiska jobb ni gör Patrik och Sara❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *