Sponsorer

Ivan den förskräcklige bokade upp träff med en fjortonårig kille. ”Du kan suga mig till en början” sa Ivan som absolut inte ville skylta med bilder på sitt ansikte.

Vi ställde upp en liten dumpen-bebis på platsen och väntade tills någon började närma sig vårt låtsasbarn. Barnet smet iväg och vi tog vid.

Först hävdade han att han bara stannat till för att låna badets toalett, och höll benhårt fast vid sin lilla historia. Sedan insåg han att det kanske inte var lönt att fortsätta med den lögnen och en helt annan historia tog vid.

Ivan hade alltså precis som flera av sina föregångare bara kommit till platsen för att tala barnet till rätta och den orala våldtäkten verkade han inte tycka att det var så mycket att prata om.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

70 thoughts on “Ivan den förskräcklige (Napp #173) Stockholm

 1. Vilket J***A äckel! Står och blåljuger så näsan växer sig lång. Vad är det för fel på dessa gubbar?! Har samma sjuka blick som de andra pedofilerna.

 2. Vilket jädra stolpskott. Man blir ju nästan full i skratt. Tror han verkligen att ni är så dumma så ni ska gå på hans dumma bortförklaringar… All heder till er.

 3. Pedon vågade inte titta er i ögonen. Så tuff var han😁 Jag tror inte riktigt att han där och då förstod vad som väntar honom. Jag bor i Stockholm och ser jag råttan på min gata kan jag garantera att han inte kommer få det lätt. (Borttaget av Admin)

 4. Vilken mardröm att få veta att ens man är både pedofil och gay. Jag har 0 empati för äcklet.

  1. Att vara gay måste väl vara tillåtet idag utan fördomar? Men sex med barn är dock inte ok.

 5. Jag tycker ni går för långt när ni är dom som tar kontakt och provocerar fram dom här mötena. Det är ju uppenbart i det här fallet att det är ni på dumpen som initialt tog kontakt med den här mannen och provocerade fram det här mötet. Det va ni som började skriva i chatten och ni har blurrat bort den första meningen så att vi som läsare/tittare inte ska se vad ni skrivit och därmed hoppas ni lura oss att det va mannen som tog kontakten. Om ni inte hade tagit kontakt med honom är det ju inte ens säkert att han någonsin hade kontaktat ett barn.

  Jag tycker ert arbete är beundransvärt och att ni gör ett bra jobb, i dom flesta fall, men inte när ni börjar bli så desperata efter att hitta nya gäddor så ni är dom som tar kontakt för att provocera fram det.

  Jag vill dock lägga till att detta inte ursäktar att vuxna människor går med på att träffa barn, men det ni gör är ju att potentiellt förstöra livet för en människa som kanske inte hade tagit kontakt med barn om inte ni hade varit där och provocerat fram det.

  Dessutom tycker jag att Patrik är alldeles för aggressiv i många av era konfrontationer och hela tiden avbryter och lägger ord i gäddornas munnar. Låt dom prata utan att avbryta dom, då är det större chans att dom målar in sig själva i ett hörn med sina dåliga bortförklaringar. Nu blir det ju bara Patriks höga aggressiva ton man hör och gäddan får ju inte ens en chans att göra bort sig ordentligt.

  1. ”Steve” hur provocerar man fram ett behov av att ha sex med ett barn?? Svara gärna på det. Kan du bli provocerad till att ha sex med en hund med eller ? Eller en kossa? Man måste i grunden ha en ALLVARLIG störning och vara en gädda för att ens bli provocerad till att begå brottet , alltså så är detta en ursäkt. Såna här män söker sig till barn oavsett, det är inte som att det bara var ”chansen ” nu att han för första gången någonsin kontakta ett barn. Denna mannen har ljugit för sin fru och legat med män och antagligen barn (kan jag ju inte veta men det är extremt sannolikt)

   Du är väl å simmar i liknande vatten när du försvarar denna blåljugande tomte , antar jag? 🙂

   1. Alltid samma klassiska kommentar ”bara för att du säger något emot dumpen så är du också pedofil”, fast i olika tappningar. Man får alltså inte kritisera? Egentligen borde jag inte lägga tid på att svara på troll men men..

    Jag håller med om att han har en störning och i och med att han gick med på att träffa ett barn så har han gjort bort sig. MEN, det är fortfarande så att vi inte kan veta om han någonsin själv hade kontaktat ett barn om inte dumpen hade kontaktat honom först i ett försök att provocera fram en reaktion. Det är detta jag vänder mig mot. Om det är så som dumpen säger, att det finns massor med män (och kvinnor) som jagar barn på nätet så borde det räcka med att dumpen jagar dom som faktiskt aktivt letar efter just barn.

    P.s. Fortsätt gärna med dina starka argument att även jag är pedofil eftersom jag har fräckheten att va kritiskt till vissa saker. D.s.

    1. Varför får jag en känsla av att ditt namn är ett helt annat o att du nyligen syntes i TVrutan.

    2. Han letade aktivt efter barn. De började prata på Qruiser, där man letar efter sex. Gubben visste att detta var ett barn, och ändå fortsatte han med att skriva med barnet på sexsidan för att senare ta det vidare på Kik.

     Det kan man läsa utifrån chatten och att han även i videon inte dementerar att han har fått kontakt med barnet på en sida som handlar om att söka efter sexuella kontakter.

     Du lade inte märke till dessa omständigheter. Alla andra lade märke till dessa omständigheter så det är därför som folk reagerar på din text, för att de trodde att det var uppenbart för även dig. Jag förstår utifrån din argumentation att du inte har uppmärksammat flera viktiga delar i chatten och videon. Kör en repris så kommer du nog ångra allt som du har skrivit.

  2. Om någon kontaktar mig och säger dem är 13 säger jag bara hejdå jag pratar inte med barn. Jag kan inte bli provocerad till något för jag kommer inte ens kommunicera med barnet. En normal människa skulle inte göra det här oavsett så även om dumpen kontakta först har han inte blivit provocerad till något. Men du är väl av liknande art?

  3. Blir min sista kommentar nu fick inte med allt i en så blev lite många men skulle också säga det att dumpen har innan sagt att dem aldrig kontakter först kan vara att dem skrev via qruiser sedan gick vidare till kik å att gubben faktiskt skrev först, men även om han inte skrev först är han lika skyldig..

  4. Vakna, snälla… om du inte har förstått att ALLT går ut på att skydda barnen och då är detta förmodligen ett av dom mest effektiva sätten att trycka till dessa monster(på legal väg) och du hör ju hans totalt dumma försvar, alla ljuger och vill värna om barnet mm man blir så ledsen av alla som inte ser träden för skogen

   1. Om någon söker efter barn i sexuellt syfte på nätet, tryck dit dom, stenhårt, absolut!
    Men jag tycker inte dumpen ska va dom som initierar kontakt och provocerar fram nåt som kanske inte annars hade hänt. Då kan dom inte längre skydda sig bakom motivet ”att dom just stoppat ett barn från att bli våldtaget”, för det är inte säkert att personen annars hade kontaktat barn på egen hand. Det är min åsikt. Sen är det jättebra att dumpen gör det arbete dom gör och att dom sätter åt alla gäddor som dom gör, men man kan ändå va kritiskt mot vissa saker.

  5. håller med dig. allt dom gör e olagligt tyvärr. förtal! å falsk urkund!
   dom har lagt upp bevisen på sidan är upp i 174st tycker tyvärr knappt 10st är befogade. ni ute efter förstör andras liv. ni vill inte in se ni e bara en hypotetisk fiktiva person ni Berger er faktiskt inte som någon 12-14 åringar utan ni sitter å manipulera människor att gör bort sig tyvärr. ni vissar inte allt…

   1. ”Nicklas” du är ju en gädda som vart uthängd här eller någon liknande som aktivit kommenterar under detta inlägget under olika namn. Bevisen mot dessa äckel är överväldigande skulle jag säga. Men skydda dem som förgriper sig på barn och inte barnen det är ju lite så ni med den läggningen arbetar. Usch och fy säger jag bara , ingen normal kommer någonsin backa det!!

   2. Ajdå.. vilket napp är du? Avenyngaloppen kanske.. låter som du blivit tagen med fingrarna i syltburken.

   3. Niklas, du gillar att förgripa dig på barn helt enkelt. Det är det enda man kan utläsa ur det som du skriver. Man kan också utläsa att du är väldigt frustrerad över ha blivit ertappad med att försöka våldta. Alla pedofiler älskar dumpen, så länge deras egna våldtäkter och försök inte exponeras.

  6. Tack Steve! Äntligen nån som förstår oss ädla riddare som försöker rädda alla stackars barn genom att så ädelt skicka några fina bilder på våra könsorgan och sen ljuga oss svarta om tungan när vi blir påkomna med våra goda intentioner. Vi skulle ju bara gå på toaletten, det var därför vi var där. Neka in i det längsta om hur goda medborgare vi är ända tills vi blir så pressade att vi måste erkänna att vi dök upp på den bestämda mötesplatsen bara för att rädda barnen från såna som oss själva.

  7. Varför går en människa in på sådana kända sidor där man letar efter barn att förgrupar sig på?
   INGEN normal vuxen gör det.
   Skyll inte på Dumpen och rättfärdiga vuxnas närvaro på dessa sidor där man letar efter barn sex.

  8. Är väldigt enkelt att skriva ”nej, du är för ung och ska inte ta kontakt med äldre när du är så ung” om någon som är så ung tar kontakt med en. Så är det problemet ur världen. Men nej istället så ser dem sin chans. Speciellt om någon tog kontakt med dem. Då kan de hävda att ”jag tog aldrig kontakt”. Rutinerat äckel skulle jag gissa på.

 6. Ytterligare ett perverst lowlife, lika oskyldig som alla andra som hamnar på Dumpen. Märkligt att det bara är helt oskyldiga personer med ridderliga intentioner, lika rena som nyfallen snö faktiskt, som hamnar på Dumpen.
  Stackars hans familj, DE är helt oskyldiga och kommer att bli lidande på grund av hans beteende, något HAN borde ha tänkt på innan han bokade in sig för en våldtäkt av barn.

 7. Vad är detta, alltid första gången hade goda intentioner trött på dessa gäddor samma skit snack, Patrik trycker ner dem.ända in i skorna bästa Patrik och Sara det kommer en dag då ni blir ihågkommna som hjältar heja er mitt hjärta är med er:)

 8. Fy fan vilken jävla äckelgubbe. Men snälla Dumpen, försök att inte prata i munnen på varandra, låt gubbjäveln oxå stamma fram sina lögner och gör honom till ett större åtlöje.

 9. Hur jävla dum i huvet kan man egentligen vara, de visar denna mannen tydliga tecken på.
  Vilket jäkla stolpskott till man.
  Heja Patrik som var en ångvält 🙃.

 10. Vilken jäkla tomte! Helt otroligt med alla dessa ursäkter hela tiden. Och dessutom hånflinet…. Nä fy faaan!!

 11. Varför kan ni inte lägga upp samtalen med Frun och arbetsgivarna hade vart kul att höra hur hela världen rasar för dessa asen .
  Fortsätt med erat grymma jobb ni gör

  1. Meningen är inte o förstöra deras liv, då dem knappast är medvetna om hans beteende, tänk dig själv om nån nära dig hade vart en gädda

 12. Fy. Han känns ju farlig i och med sin brist på skam.
  Det är bra när Sara pratar lugnt med de ni konfronterar men samtidigt är det så befriande att höra din frustration Patrik och dina ord som kommer ut är som mina egna tankar.
  Ni gör det så bra

 13. Ni gör sånt BRA jobb!! Älskar att dessa gubbar får kameran i deras ansikte och får vara offer så som dem tyvärr så ofta gör mot folk som inte kan försvara sig mot dem.

 14. Herregud vad TRÖGFATTAD, – mannen är ett fall för psykvården, han borde kontakta Preventell och få hjälp mot sitt sjukliga intresse för barn!

  1. Men ärligt är människan på riktigt 🤢🤮🤮🤮hur fan kan han skratta fattar han inte allvaret

 15. Fan vilket bra jobb ni gör!!!!! Om ni behöver hjälp i Östergötland så ställer jag upp dygnet runt på allt som kan behövas! Ni är guld värda!
  Mvh

 16. Så jävla olämpligt och sjukt.
  Den här mannen tar inget som helst ansvar för sitt beteende.
  Absolut farlig för barn.
  Häng ut var han jobbar och anlita absolut inte den firman om du har barn i närheten.

  1. Firman han jobbar på kan ju inte hjälpa vad han gör i det här fallet.
   Utgår från att han inte jobbar kvar där idag

 17. ”Jag, jag , jag, jag jag” herregud vad gubbäcklet blev tagen på bar gärning. Allt svammel bara för att köpa sig lite extra tid för att ändå i slutänden dra till med en usel bortförklaring som inte ens den största idiot i hela universum skulle kunna gå på.
  Hitta någon i din egna å¨lder istället pedofilgubbe och ge fullständigt fan i våra barn.

 18. Så j…a äckligt som vanligt så snackar dom s.k ungdomssnack för att dra in den där j…a fiskelinan och efter dom har fått bilderna på barnen (som dom alltid på något sätt lyckas övertala dom att göra)DÅ sätter dom äckliga j……a igång och börjar med att dom talar om för barnet att det här är vad som gäller nu (alltså en ren och skär våldtäkt för nu är det på en helt annan nivå)för annars kommer alla bilder skickas till alla i din omgivning,föräldrar kompisar alltså alla som dom känner och det vet dom här manipulerade äckliga j…a peddoidioterna och jag kan förstå dom här utsatta barnen som istället vågar anförtro sig till någon så får dom hela sin barndom förstörd bara för att dom här äckliga sakerna ,peddosarna,gör något som oavsett vilken klasstillhörighet du är ifrån så är det så mycket som står på spel,säger du något så kommer jag att döda din familj och det vill man ju inte för dom där fega j……a har ju redan stoppat kniven i ryggen men tänk om dom här stackarna utsatta barnen skulle våga säga att vi kan ju prata med din respektive och se vad hon/han säger om det här???Nu kanske det låter som att jag har varit med om det här och det har jag inte men jag blir så förbannat lack för att dom här j……a ser till att man måste prata med sina barn för att det finns så j…a mycket vidriga människor där ute men än så länge har jag/vi haft sån tur för att när någon j…a idiot har bett om bilder som naturligtvis börjar vid fötterna och sen ska dom ju ta mer intima bilder för att komma ha den där j…a med en hållhakenså jag är så stolt över min son som berättar att nu har det kommit ett j…a äckel med frågor som ett barn aldrig ska få höra förrens han själv tycker att det skulle vara intressant,deras egna val men hej på er alla andra med sunda värderingar 👍👍😍😍och 🤬🤬🤬till dom som är så j…a snedvridna 🤬🤬🤬

 19. Detta får vi nog kalla brottsprovokation.
  Mannen i fråga skulle nog aldrig kontakta ett barn i det syftet om
  inte ni inlett detta.
  Nu har ni gått överr gränsen igen.
  Såklart moraliskt fel att ens prata med en minderårig övht
  men en man i ett sexforum kan i sin uppeggade ”berusning” göra fel
  och inte tänka helt klart.
  Många av era konfrontationer är såklart bra och förebyggande men just detta var inte bra.
  I en prövning skulle detta falla helt till mannens fördel

  1. Läsaren… ganska klart att du är gubben i videon eller någon närstående ? Eller en av samma art som är nära besläktad.. med samma tankesätt??

   Man kan inte bli provocerad till att skriva med barn, om man inte är helt bortom flötet så svarar man inte ens när ett barn skriver eller så skriver man enbart hejdå och avslutar diskussionen..
   blir du provocerad till att ha sex med en apa med om någon försöker locka dig?? Nej då har du en störning som redan tänder dig till det händer inte för normala

   Sedan var det ju inte bara online han dök upp på plats för att” mysa” lite i hans lastbil .. extremt farligt!!

   Dessutom tror jag gubben skrev först på qruiser sedan gick vidare till kik men de får dumpen svara på

  2. Nej, detta är ingen provokation som inte kan motstås.
   Jag som INTE är pedofil KAN INTE provocerad till att sexchatta med ett barn.
   Jag rekommenderar att du själv tar ett samtal med Preventell.

  3. Vad gör han på kik?
   Har du läst loggarna?
   Har du sett bilderna?
   Finns ingen som helst anledning att skydda ett sådant äckel. Om man inte är av samma kaliber

  4. ”Detta får vi nog kalla brottsprovokation” . ”I en prövning skulle detta falla helt till mannens fördel”. Stjärnadvokaten har tydligen börjat följa Dumpen. Känns dock som bortkastade studielån…

  5. Kan du sluta skriva från olika identiteter! Vi förstår att det är du. Vi förstår att du är gäddan i videon. Du argumenterar lika dåligt i text som du gjorde i videon. Du borde läsa och lyssna och inte prata eller skriva. Det tillhör inte dina styrkor

 20. När ska folk lära sig att man inte ska bestämma träff med ett barn för att förklara hur farligt det är att träffa okända människor? Det bästa du kan göra är att kontakta folk som jobbar med att rädda barn som glider in på fel spår. Det finns massvis med hjälplinjer att kontakta.
  Att försöka rädda någon genom att söka upp dom kan snarare få motsatt effekt. Han menade kanske väl, men nu kommer det istället bli fler frågetecken än svar.

  1. Jonathan du skämtar nu va när du tror det är vanligt att ngn träffar någon för att ”varna” det händer aldrig förutom om det är en riktig p*ddo. Dessutom hade han skrivit om sex och avsugning, var det med som del av varningen då eller??

   99 procent skulle bara skriva ett meddelande där dem ger råd och avsluta kontakten direkt efteråt eller bara blockera direkt(i värre fall försöka hitta barnens föräldrar för att varna dem kanske??) inte snacka om sex.. och komma och ”varna” ingen tror denna gubben ville varna någon..

 21. Låter inte riktigt klokt att någon/några försvarar pedofiler och människor med onda intentioner. Självklart går det inte att bli provocerad till att våldta ett barn. Låter som att pedofilen själv är författaren till dessa skeva inlägg.

 22. Tomtefar med intention
  bokar barn för sex o sug
  god som gröt i svamlig ton
  tror han är diskret och slug

  Midvinternattens köld är hård
  likaså kranbilsstaken
  smyger runt kring badets bård
  snön lyser vit på taken
  Denna tomten är naken

 23. Han verkar ha ett oändligt självförtroende i att prata bort sina övergrepp.

 24. Det är ingen tillfällighet att vid just denna artikel, som har exponerat en väldigt snacksalig svammelgubbe, så är det extra mycket snacksaligt svammel av samma typ i kommentarsfältet, vilket man inte har sett vid de tidigare exponeringarna.

 25. De ni konfronterar som använder ”jag kom för att tala till rätta”, följ gärna upp med frågan ”varför gjorde du inte det redan i chatten?” Tack för ert jobb.

 26. Blir så imponerad av att ni kan hålla er så pass lugna som ni gör. När gubbfan står svamlar och tvärljuger och menar att han var där för att hjälpa. Vilken otrolig viljestyrka ni måste uppbringa för att inte tappa förståndet och flippa ur på nåt äckel. Kan bara tänka mig känslorn och ilskan ni måste hålla i lägga band på i era möten med dessa vidrig avskum.

 27. Kommer vara extra försiktig när jag går i fasta området då det är där han bor med sin man

 28. Hur många (procentuellt) har inte nappat på erat bete då är tvugna att använda er av en ”dumpen-bebis” dvs. att utsätta ett barn för risken att bli utsatt för våld, det är inte att skydda barn. Ni kan inte vara 100 på att personen ni träffar inte är beväpnad.
  Börjar ni bli desperata?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *