Sponsorer

Ännu en som kikar bland barnen för att hitta en flickvän. Han fick dock väldigt bråttom iväg när det inte blev någon trettonårig flickvän som dök upp.

Undrar varför?

Vi har inte lyckats ta fram identitet på denna gäddan, alltså vill vi gärna ha in tips på vem han är. (EDIT: Vi har hans identitet nu)

Loggen är väldigt lång, alltså har vi valt att endast publicera en liten del.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

 

48 thoughts on “Avenygaloppen (Napp #174) Göteborg

 1. Tankte pa en annan sak. Den har killen ar ju jattesot och skulle sakert ha framgang med tjejer i sin alder eller snappet yngre. Att da aktivt soka sig till en 13aring visar ju bara hur stord han ar. Bara for att han sjalv blivit utnyttjad av en 20arig tjej nar han var 13 betyder det inte att han har ngn ursakt for att gora likadant mot nagon annan. Det gar att soka hjalp(terapi) istallet for att forvandla sig till forovare. Se alla de som blivit utsatta och gor allt for att skydda andra fran att bli utsatta i sin tur. Sara och Patrik ar offentliga exempel men vi ar manga som verkar i det fordolda..

  1. ”Den har killen ar ju jattesot och skulle sakert ha framgang med tjejer i sin alder eller snappet yngre”

   Såg du samma video som jag? Snubben är flintis och hans tandrader är, likt Patriks rekord, 2,42m ifrån varandra

   1. Hej!

    Så om man är ”flintis” så har man noll chans och behöver söka efter barn?
    Fy fan vilken kommentar!
    Det finns mer än utseendet hos en människa ditt ytliga spån!

  2. Jag tycker inte han är attraktiv säger inte det bara för att det är äckligt att tända på barn utan rent generellt. Om han är 28 speciellt. Men man ska ju inte fokusera på utseendet oavsett det är ju inte brottet här, men eftersom du sa att han var söt.

   Orelaterat, men Någon annan i kommentarerna sa denna mannen har barn och fru?? Har han alltså spenderat såna här tider på att grooma ett barn och samtidigt skött ett barn sin fru och ett jobb?? Hoppas frun kan hålla barnet säkert!! Är ju inte alls som her en snedvriden läggning som gör saker mot sina egna barn, men barnets säkerhet måste alltid komma först oavsett vem det är och det är sållar oroande om han är där utan bevakning ??

  3. Han har förmodligen inte blivit utnyttjad när han var 13. Han försökte normalisera sex med barn inför barnet, som ett led i sin metodik för att förmå barnet till att gå med på våldtäkt.

 2. Vilken nolla som springer efter att han är filmad. Skadan för hela hans liv är redan skedd. Snacka och försök väcka folkets sympati istället istället för att även upplevas som en rädd liten hund, hare, råtta med svansen mellan benen.

  1. Att hans första reaktion är att springa avslöjar ju också bara hans intentioner rakt av. Det avslöjar också att han är fullt medveten om hur fel det är, men att han var villig att ta risken bara för att få träffa att barn. Sjuk människa. Vet inte riktigt hur han tänkte där

 3. Grooming på högsta nivå. En 13 åring med autism som vill äta ”voffla” på Liseberg och mest gillar barnstranden i Varberg… ett riktigt jävla äckel är du som går på ett oskyldigt barn!

 4. Fyfan vilka chattloggar. Är nästan värre när dem spelar det långa spelet och försöker inleda någon slags kärleksrelation med ett barn. Långsam manipulering. Den här mannen är farlig för barn och samhället måste reagera

 5. Offrade min lill-lördag med öl. Köpte chips, kokade popcorn, släkte ner, tände stearinljus, stoppade om mig själv i en mysig gäddfiske-filt, förväntningarna var på topp, hade laddat upp med mycket skadeglädje och detta var resultatet…. Nu tycker jag att kommentarsfältet ska anvisa bästa Sara och bästa Patrik till närmsta löpspår. Det flåsas när ni går. Spring efter snälla eller låt mig jogga vid nästa fiske. Nu börjar min Jul-ledighet. Jag ställer gärna upp med en stor portion av joggande.

  1. Haha! Dr Kurt du är en levande actionkamera! De får sätta ett kameraförsett sele på dig och så springer du brevid förövaren hela vägen hem till grottan. Käkar du popcorn samtidigt får du plus i kanten

 6. Det var ett flitigt as.
  Hoppas han kommer tillrätta och får stå till svars sådan råtta som han är.

 7. Oj, det här var illa! Pratar om att slå och dra i håret … Och att våldta! Nej, fy. Sök hjälp och låt bli barnen.

 8. Klassisk gromning. Han går direkt in på smicker o kompisprat som en vilsen trettonåring vill höra. Och sen prat om nakenhet o sex.
  Väldigt överlagt.
  Må du brinna.

  1. Exakt! Värsta sortens manipulatör, ett skolexempel på grooming. Vidrigt. En trettonåring är ett barn. Denne man tycker alltså att det är helt rimligt att våldta ett barn.

 9. Ja tänka sig ynkryggen fick direkt bråttom. Ungefär som att han inte redan hade blivit upptäckt? Snubben har en sån oerhört låg intelligens att han inte förstår att det är bättre att stanna upp och i alla fall låtsas vara ångerfull samt föra en dialog än att direkt springa bort. Äckel….

  1. Jag känner igen han så fruktansvärt, men ja kommer inte på det, de är nära men de släpper inte 😂

 10. Ekonomigäddan. Hoppas någon kan identifiera honom så en orosanmälan kan göras mot hans barn. Ett sånt här rovdjur som försöker manipulera barn från särskola ska inte vara i närheten av barn. Han skriver som om han är 15 år. Lider nog av en kognitiv nedsättning av något slag.

 11. Grooming på hög niva – ja… Om man söker ”flickvän” o 2 vuxna skriver med varandra i början av ett förhållande är det nog ingen som skriver så mycket om SEX i det skedet. Smiska, dra i håret, slicka o.s.v… Vi vet alla att han bara är ute efter sexuellt utnyttjande av ett barn. Benämner henne som ”kvinna”. En 13-åring är ingen kvinna! Det är ett barn! Undra hur gammalt hans eget barn är…Riktigt uträknad manipulativ grooming…
  Och du som skrev att Sara o Patrik flåsade, hur viktigt är det i sammanhanget????

  1. 15-åringen som dömdes till sluten rättspsykiatrisk vård, för mordförsök och våldtäkt på 9-åringen, benämnde henne också som kvinna. ”Det ligger en kvinna inne i skogen” berättade han för förbipasserande.

 12. Vad säger man 🤬 reagerar på en sak eller alla saker men … han kallar henne kvinna ?? Hon är ett barn på 13 år och långt ifrån kvinna ! Men anser man ett så ungt barn är en kvinna så förstår man att det dom håller på med är fullt lagligt i deras värld ? Det är ju inte ett brott att sexchatta med en kvinna .Man undrar hur många sådana här äckel män det finns ? Detta är ju garanterat en droppe i havet det som avslöjas . Hur i hela helv…. Ska vi skydda våra barn från dessa män ? De som man förut kallade ” snuskgubbar bla innan internet blev vardag var de som gömde sig och tittade på barn el någon blottare . Idag är tillgängligheten en stor fiende ” för allt är så mycket lättare för dem att hitta sina offer ” Och även att de lockar sina offer med pengar / gåvor . Hur i helskotta gör man ?

  1. Han kanske utförde lite copy-paste från hans sexchattande på Tinder men glömde att bytta ut ordet kvinna till barn.

 13. Blir bättre konfrontationer med gamla feta lastbilschaffisar som inte orkar jogga iväg på detta viset! Denne gosse joggade iväg lika lätt på foten som en medeldistansare!

 14. En sprinter till, God jul!…
  En härligt konstaterande Patrik! Jag gillar verkligen dina lite ”torra ibland uppgivna” kommentarer! Jag var dock lite orolig för dig när jag lyssnade på senaste ”Josefssonpodden” var övertygad att du skulle kunna åka på en stroke eller något annat otäckt, Men stort tack till er för ett äkta brinnande engagemang för våra barn, ni är värda all heder för det det ni gör!
  Stort tack och en riktigt god jul tillönskar jag; Patrick och Sara samt alla era ”fiskare”, det går nog inte att mäta skillnaden ni gör genom er kamp, men den är stor!!

 15. Skönt att ni identifierat honom! Hoppas han aldrig mer gott o träffa sitt barn själv.

 16. SPYR & blir så fruktansvärt förbannad 🤮🤬🤬 vad är det för fel på dessa män???
  Så många också som ni sätter dit. Så skrämmande.
  Nä usch & fy. Bort från samhället för evigt tack! För sån störning går inte att bota.

 17. Utstuderad grooming! Vidrig gädda med falsk fasad. Han har haft ett arbete där han mött många människor varje dag. Kanske därför många känner igen honom utan att veta hans namn?
  Hoppas Dumpen kontaktar både familj och hans jobb då groomingen efter barn kan ha skett på arbetstid. Bra jobb Dumpen!
  Swish kommer!!!
  Jag hittade ledtrådar till hans namn på Flashback om ni inte löst det ännu. Sök vård gädda.

 18. Kollega med äcklet. Han kom inte till jobbet i slutet av denna veckan. Tråkigt för hans fru och barn. Hoppas hon hittar en bättre man.

   1. Dumpen har inte för vana att publicera gäddors namn. Det finns andra sajter du kan gå till för att få fram det.

 19. Julen står för dörren
  så ock denna hebefil.
  Benen läggs på ryggen
  vi har fått en sprinter till.

 20. Man ser bilden som tjejen har som profilbild på chatt appen . Så ni inte röjer något fram över så kankse ni bör ta bort kortet eller den chatten . ni gör ett grymt jobb

 21. Enligt mina spionerier så ljuger han ju om sin ålder också? Och var han bor mer exakt???

 22. Vidrig gädda. Lockar det han tror är ett autistiskt barn med smicker och försöker normalisera att han var ett barn när han hade sex första gången.

  Antyder också för det han tror är ett barn att smisk och dra i håret kan vara normalt.

  Manipulativt äckel.

  Bra att Dumpen hejdade den här gäddans framfart. Hoppas att lagarna ändras. Det måste bli olagligt att grooma och stämma träff med barn i sexuellt syfte.

  Hoppas att den här gäddan blir anmäld till myndigheterna då han skriver att han har egna barn.

  Bra jobbad Dumpen. Ni har mitt och mångas stöd i ert viktiga arbete.

 23. Han här gick i samma skola som mig. Hjällsnässkolan i gråbo! (Som inte finns kvar idag) Väldigt speciellt utseende så kände igen honom direkt. Fredrik heter han men tror att han har bytt efternamn för vill minnas att han tidigare hette Andreasson i efternamn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *