Patrik ventilerar varma känslor om herr Josefsson.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

15 thoughts on “Patrik rasar mot Josefsson

  1. Helt rätt..
   Han vill ha monopol på media och tycker också mer synd om pedofiler än offrena.
   /Revolution

 1. Patrik,nu tog du förstaplatsen av Özz Nujen om att säga Janne Josefsson flest gånger på en halvtimme.Den intervjun mellan Janne och Özz var iofs episkt rolig men totalt intetsägande.Stå på er.👍

 2. I podden var Patrik en Pitbull och Sara en som knappt fick en syl i vädret när Patrik ventilerar 🙃. Förstår absolut er frustration.
  Ni vet vad ni gör och vi står på er sida.

 3. Att DN inte låter er bemöta JJs krönika förvånar mig inte. DN har ju enligt sig själva agendasättande journalistik.

 4. Ni gör ett fantastiskt jobb. Bra att denna bolsjevik stofil journalist är genomskådad. Hur många pedofiler finns det bland journalister på SVT eller i övriga MSM? Tänker på den dokumentär som SVT gjorde i Anna- fallet. Pedofiltentaklerna finns överallt i hela systemet.

 5. Kan hålla med om att Janne inte alltid håller sig till sanningen. Ibland för att få ett reportage att gå ihop.

  Att försöka skapa hinder för verksanheter dumpen, vilket i förlängningen krattar manegen för gäddor är verkligen helt tondövt. Det finns verkligen inget stöd bland folk i den här frågan. Dra dig tillbaka din odugling.

 6. Tyckte mest att Janne svamlade i inslaget. Fick mest tanken, är han en bluff, har han bar kokat ihop en massa dynga under alla dessa år? Han gjorde sig själv en otjänst genom att ta fajten med er.

 7. (Borttaget av Admin) Hade någon i min familj förgripit sig på barn så hade det varit en stor sorg att en anhörig hade gjort något sådant för det finns inget förbarmande med en människa som förgriper sig på barn i mina ögon. Skulle aldrig vilka ha mer med den personen att göra oavsett om det är en anhörig, vän eller vem som helst.
  Alla dessa hemskheter som barn får utstå av pedofiler som inte har några andra än sig själva för ögonen och samtidigt går över alla gränser kan inte förlåtas. De förstör människor för livet, vem kan få ta sig rätten att göra det?

 8. Så uppfriskande att höra en arg Patrik Sjöberg uttala sig om Janne J! Tror han med detta poddavsnitt kanaliserar väääldigt mångas irritation och ilska. Sjukt konstigt att media är tyst. Heja Patrik och Sara, fortsätt med ert viktiga jobb. Ni kompletterar varandra på ett sällsynt bra sätt.

 9. Janne Josefsson är en produkt av duktiga medarbetare att läsa ett manus kan en apa göra precis som Janne har gjort under många år………………………………

 10. Janne Josefsson är en totalt tandlös och okontroversiell etablissemangsjournalist som liksom många andra ”megastjärnor” lever på myter om att de är ”sanningssägare”, frispråkiga och tuffa. Josefsson och andra journalister och politiker är i många fall medvetet framställda på ett felaktigt och överdrivet sätt i media. Dessa myter upprättshålls idag inte minst av mängder med botar i sociala medier vars syfte är att hela tiden späda på bilden av att dessa profiler är si eller så. Boomerstuk delux! Deras tid är snart förbi och så småningom förhopningsvis även pedofilernas. Josefsson är en politisk produkt, ett så kallat varumärke, och är inte en ”sanningssägande journalist”! Det skulle Dumpen märka om dom fångade in en riktig ”tunggädda” från etablissemanget (någon än tyngre än professorn från Södertörn). Skulle inte förvåna mig det minsta om många av Josefssons TV-inslag är regisserade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X