Nu blev jag lite hård i byxan, skrev toalettgäddan till vad han trodde var en fjortonårig pojke. Sedan bokade han träff med barnet på Malmö Central. Toalettgäddan tyckte att de kunde passa på att åka ut till toaletterna på Emporia för en liten kvällsvåldtäkt, när han ändå var i Malmö.

När mannen fick syn på barnet som han skulle träffa, satte han sig på en närliggande bänk. Han var väldigt orolig för att bli påkommen av vuxna, så han satte sig ett par meter från barnet och tog upp telefonen för att skriva till honom. Tanken var att pojken skulle följa efter mannen, så att han såg att inga vuxna följde efter. Vad han inte hade förväntat sig var att de vuxna skulle komma fram istället.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

46 thoughts on “Toalettgäddan (Napp #172) Malmö/Kristianstad

 1. Så gamla med sån drift. ?! Skumt. Den mannen har nog träffat några på emporias toalett förr ……. Lås in !!!

 2. Jättebra jättebra Sara och Patrik ni pratar som advokater ni vet precis vad ni ska säga, vilken snubbe försvarar sig och tror vi ska tycka synd om honom, hade pojken varit riktigt barn så hade han våldtagit honom ingen benådning från han sida bra häng ut dessa kräk vi ska inte tycka synd om pedofilerna, dessa kräk har gjort vårat till ett helvete på jorden.

 3. Han var jättenervös. Han ser ut att vara runt 70 år och söker sig till minderåriga barn. Vilken patetisk jävel. Hoppas hela livet rasar för honom nu. Det är ingen hit att vara dumpen kändis, som Sara brukar säga. Snart kommer ni att få en stor swich❤️🍃🍃

 4. Kära du, 3300 dagar på Kik. Du inser att det bara är barn och pedofiler som hänger där va? Du har varit medlem i ca 9 år. 9 ÅR hahahahahahahahahAHHAHAH Aah ahah hah aha hahahahahahaa. Patetisk.

 5. Usch! När ska det ta slut med dessa monsters sökande efter barn?!? Tycker alla ser märkliga ut med en sjuk blick. Ni på Dumpen borde verkligen börja få lön snart. Ni är verkligen helt enastående!

 6. Han har varit ute på Kik 3353 dagar över 9år.
  Kommer han sluta nu? Tro inte det.

 7. Han förstår inte ens hur både fel och olagligt det han tänkte göra är. Det MÅSTE till en lagändring nu så att såna som han plockas bort från gatan och får ett långt straff. Jag har en känsla av att många chansar då polisen inte kan göra något eftersom det inte är straffbart att grooma barn på nätet och möta upp för sex.

  Sedan måste jag berömma era insatser och hur proffesionella ni blivit sedan starten. Framför allt Sara som var mycket imponerade i TV studion då hon diskuterade detta med den gamle räven Janne Josefsson. Han sa det som var bra också som att lagen bör ändras. Men till dess sa han att det ni gör är fel och en folkdomstol. Samtidigt sa han att om något hade hänt hans barn då de var små så vet han inte vad han skulle ha gjort. Andras barn ja det var det någit helt annat med.

  Än en gång TACK för att ni finns och kämpa på.

  /Mats

 8. Tusen tack till er alla som kämpar för Dumpen. Den här sjuka människan som flera andra, som ni konfronterat önskar man ju att Sveriges lag kunde se lite mer skärpt på. Såklart att folk kan ha fantasier om både det ena och det andra. Men när det stannar där, i någons fantasi, så skadar det ingen. Men när fantasier som går över gränser, som är sjuka, och absolut direkt farligt för någon om det utövas .
  Då MÅSTE det ske en lagändring i Sverige.
  Blir så nere när man läser om strafflängden för olika brott.
  Men 2.5 år för att ha utsatt sin dotter för saker som gör en illamående. Stackars lilla tös.
  Och haft ett innehav av så otroligt många timmar utav material som är fruktansvärt , där det även finns döda barn. Hallå, vi alla måste få till en ny lagstiftning.

 9. Ni har ett tålamod som ingen annan på jorden.
  Jag skulle bara använda två, pedofil o våldtäkt.
  Sen skulle det spåra ur och jag skulle bara stå där o skrika..
  Älskar det ni gör o tack för att du fick Josefsson att se ut som en 🤡

 10. Han skriver att han blir lurad åtta gånger av tio… Sannolikt har han ett hyfsat stort underlag för sin statistik.
  Skitgubbe

 11. Är det några som ska ha Nobelpris så är det ni 🏆🥇🏅🏵… ni får det iaf från mig och säkert från många Barn och Föräldrar… ❤️

 12. Mats var hal som en ål. Slingrar gäddan. Mats försöker alltid hitta ursäkter. Men ingen går på hans prat.

 13. Men fy fan.
  Typiskt för en mytoman, ljuger och snackar
  ’ övertygande’ och tror att alla ska nappa på det han säger. Han snurrar bara in sig i fällan själv😂😡
  En till vidrig typ, har troligen träffat och våldtagit barn tidigare tyvärr.
  Jag mår illa av att se såna här typer.
  Och ni pedofiler som sitter och läser på denna sida, ni behöver söka vård för era fruktansvärda problem.
  Pedofili är en läggning, men den läggningen får ej utövas i verkligheten på barn. Om driften att utföra våldtäkt på barn är så stark, då är det ett grovt brott. Förstår och respekterar pedofilen ej det, så ska denne ej vistas ute i samhället.
  Inga barn ska behöva utsättas för detta vidriga brott ALDRIG.
  Och alla ni barn som som utsätts eller varit utsatta , våga berätta för någon som kan hjälpa er. Ni ska veta att det inte är erat fel, och ingen dömer er.
  Bra Dumpen ❤️ 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

 14. Hur många barn har han raggat när han kan säga att på hundra får han träff på två? 🤮

 15. ”Jag har sett program från er.”

  Haha, OK boomer, visst att du har det. Dumpen är ju ett tv-program… 🤣

 16. – Du, kom ju hit för att våldta ett barn.
  – Nä, jag hade andra ärenden här i Malmö också…

  🙄🙄🙄

 17. Tja… Detta är ännu ett fall där ni utger er för att vara minderårig och vara så påstridig och intresserad av sex med gubbe! Notera att denne gubbe i fråga inte har gjort något brottsligt! Jag tycker inte det är ok att provocera fram människor som kämpar med sina problem och trillar dit på frestelsen. ”Pojken” ville absolut ha sex, trots att ni säger att minderåriga inte vill bli våldtagna! Denna konversation säger dock något annorlunda.
  ”Pojken” är minderårig men påstridig och gav klart uttryck för att vilja ha sex… Brottsprovokation är något ni på Dumpen måste jobba mer med!

  1. Är du medveten om att det inte finns något som heter samtycke för barn under 15 år? Det spelar ingen roll om ett barn säger ja till att bli våldtaget, det är ändå våldtäkt enligt lag.

   1. Jo, det vet jag. Men brottsprovokation är inte lagligt i Sverige och någonting ni behöver bearbeta bort! Hade inte ni varit påstridiga med att vilja ha sex, suga av en gubbe mot pengar etc, så kanske denne aldrig ställt upp? Jag ser bara ur ett lite vidare perspektiv med kritiskt tänkande.

    1. Menar du att den vuxnes ansvar upphör om ett barn under 15 år säger sig vilja ha sex?

  2. Denna snubbe har under många år tafsat och försökt med yngre tonåringar. Det är vi många som vet och han har bara sig själv att skylla. Om jag förstått det rätt så var det han och inte barnet som tog kontakt. Barn vill inte bli våldtagna men är som de flesta nyfikna och trevar runt sin egen sexualitet. Det är naturligt men inte att en 70-årig gubbe försöker få till det med en 14-åring.

 18. –Vi kommer från Dumpen.se
  –Jag har sett programmet. Det har jag gjort.

  Vilket jävla program? 😅 Även om han känner till Dumpen, vilket han inte gör, är det knappast nån förmildrande omständighet. Samma sak som med att han säger att han ”inte trodde det skulle bli en nåt” möte. Bara faktumet att han sitter där, och gjort sig omaket att vänta flera timmar, visar att han visst trodde att pojken skulle dyka upp.

 19. Fan vilket jobb ni gör! Förstår inte hur ni kan hålla er så lugna jag hade tappat det helt.

 20. Den här mannen är ökänd. Har genom åren försökt tafsa eller inleda ngt sexuellt med killar runt 15-årsålder och uppåt. Förr hade han alltid ett gäng med tonårskillar som hängde hos honom där han lät dom sitta och festa. Det finns människor i hans omgivning som vet eller har misstänkt att han går över gränsen

 21. Hur fan kan man vara 56 år äldre. Och tro att en 14 åring skulle vilja ha en. Även om killen vore 15 år så är det vidrigt ut av honom samt andra att göra sådant.

 22. Zeke Andersson

  Tänk om istället för så som du tänker blir du en ganska äcklig människa i mångas ögon. Och menar du det du skriver 100% och står fast vid det hade jag aldrig låtit ett barn komma nära dig.

  Man undrar när detta ska komma in i en politisk debatt med allt underlag i fakta som finns förutom mörkertalet som antagligen hade fått en att bli ännu mer äcklad om möjligt

 23. Denna snubbe har under många år tafsat och försökt med yngre tonåringar. Det är vi många som vet och han har bara sig själv att skylla. Om jag förstått det rätt så var det han och inte barnet som tog kontakt. Barn vill inte bli våldtagna men är som de flesta nyfikna och trevar runt sin egen sexualitet. Det är naturligt men inte att en 70-årig gubbe försöker få till det med en 14-åring.

 24. Alla dessa ursäkter och lögner. Jag gissar att pedofilerna av rädsla går in starkt i försvarsläge så de bara babblar automatiskt intellektuellt som en papegoja utan någon kontakt med känslor och empati. Ni kanske skulle hjälpa dem att ”ge upp”, öppna upp, genom att tidigare i mötet få dem att inse att allmänhet och släkt kommer att få se chattlogg och video, konsekvenserna det kommer att få för dem själva och för nära och kära, att det blir minst smärtsamt om de är öppna och går till botten med allt, att det inte är lönt att ljuga för ni vet redan allt. Om de lägger ner försvaren kanske de också då är öppna för att höra om och känna hur det påverkar barn att utsättas för övergrepp, rannsaka sig och inse att de har problem så de hellre tar steg mot att förändras. Fungerar inte på psykopater förstås.

  1. Som du är inne på, gäddans lögner och undanflykter hjälper honom noll, tvärtom. Men dom inser inte det. Jag har flera gånger tipsat om att Sara och Patrik borde pressa gäddan mer på hur han ser på att folk som känner honom kommer läsa allt äckligt han skrivit till vad han trodde var ett barn. Att bara säga ”Du kommer finnas Dumpen” ger ingen effekt. Det måste förklaras utförligt för gäddan vad det innebär.

   1. Tro mig, de kommer få veta vad dumpen är när de tvingas flytta och skaffa skyddade id. Många utav gäddorna har idag skyddad id. Visa har blivit såna psykvrak och tom hotat att ta sitt liv. Har 0 sympati för pedofiler. Jag skulle aldrig acceptera att ha en sån på min gård.

    1. Jag fattar, men det vore intressant i själva konfrontationsfilmen om de fick tydligt förklarat vad Dumpen innebär, för att se deras reaktion. Annars babblar dom bara på i tron att inget kommer hända.

 25. Är uppvuxen på barnhem och pojkhem, sökte män från 10-14 års ålder vi bl.a. bögringen Stockholms Central. Detta var före internet, har förträngt allt, brukade få en peng för ”sexet”, oftast bara onani. Jag var ett barn men sökte detta själv.
  Hur det började? Jag vet inte, men det var naturligtvis inte något bra för mig, någon hjälp eller något stöd fanns inte, PBU men det var värdelöst, de hade inte något intresse att hjälpa. Utan en familj som bryr sig är man förlorad i denna hårda värld.
  Det har gått lång tid och detta har jag förträngt och lämnat bakom er, det viktigaste är att föräldrar verkligen bryr sig om sina barn, det betyder livskvalitet och ett vettigt liv!
  Att äldre män raggar på småpojkar, obegripligt för mig!

 26. Vidrigt och avskyvärt och tillika min granne. Jag vill dock påpeka att Kik inte har något med detta att göra
  . Det är chatt typ Whats Up och Messenger. Jag har Kik och använder den som Messenger och det går inte söka folk om man inte vet nicknamn och du kan inte lägga upp annonser och söka kontakt

 27. Heja Dumpen.se
  Tyvärr så kommer dessa män att fortsätta jaga minderåriga, i en perfekt värld så hade dessa rovdjur blivit avrättade. Mörkertalet är stort, jättebra att ni försöker hitta dessa predatorer, men den krassa verkligheten är
  att medparten av predatorerna kommer slinka genom nätet. Men ni är på rätt väg. Men många fler måste engagera sig. lycka till i jakten på rovdjuren.

 28. Min mor berättade historian om denna gäddan idag. Visste inte att hon kände till dumpen.se, men självfallet gjorde hon det. Denna gädda anser jag och mina nära att vi har känt väl, iallafall en gång i tiden. En gädda som alltid varit öppen och ärlig i sin sexualitet, specifikt homosexualitet. Men aldrig pedofili, aldrig en uns av detta. Nu sitter man här och förundras, hur människor kan vara så annorlunda än vad man tänker och tror och hur man aldrig någonsin riktigt vet hur det är. Inte känner man någon till 100%, någonsin. Hur kan en människa man alltid tyckt vara smart, klipsk och nästan som en förebild, visa sig leta sexuellt umgänge bland barn?
  Dumpen.se, kämpa på. Ni är guldvärda, hur mycket ni än kämpar, kämpa på.

 29. Jag har också haft Kik och det är en chatt precis som Messenger och Whats up. Det innebär att båda måste ha Appen få man kontaktar varandra via Nickname. Det är ingeb kontaktsida typ Tindr, Grindr och Badoo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X