Sponsorer

 

Ska man införa fri fart framför skolorna och åtala först när barn blir påkörda?

Eller ska man kriminalisera sökande efter barn i sexuellt syfte redan innan förövaren skapar offer?

Förebygg sexualbrott mot barn innan de sker!

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 


 

14 thoughts on “Förebyggande lagstiftning mot sexualbrott av barn

 1. jag tycker det sjuka personer ni haffar försvar dom inte! men samtidigt målar ni allt svart å vitt. vet finns många tjejer som har killar som är 5-12 år äldre då dom är 13-15 år. dom mår inte dåligt av det. jag tveksam till era metoder som skrämmer folk. ja vissa e svin det inte ok. jag vet inte vem skickar naket över huvudtaget. reda då slår många varningsklockor. men ni målar upp allt som så svart. finns äldre som bara vill hjälpa någon yngre ungdom utan något sexuellt utnyttjande utan mer stöda stötta. men ni skrämmer sådan personer när gör så här. ibland behöver ungdomar någon annan som dom kan se som förebild. då dom kan svårt hemma.
  så som ni gör förstör ni möjlighet för dom få kontakt med snälla människor. som bara vill lyssna prata bola deras tankar. tror inte ni förstår hur mycket skad ni med gör måla allt super svart.
  någon bara vill ventilera mitt tycke!!!
  känns som ni sitter skrämmer upp en hönsgård med mammor. tro att sin bara sitter chattar pedofiler 24/7 om dagarna…

  1. Så du menar att pga att det finns äldre som vill stötta unga ska man inte publicera pedofiler som söker barn att våldta? Jag tror nog att seriösa vuxna kan stötta unga ändå. Däremot ska det vara väldigt svårt för oseriösa vuxna att kontakta barn. När det handlar om att ”skrämma upp mammor” är det väldigt bra med föräldrar som har koll på vilka barnen har konstant med. Man kan inte vara nog försiktig. Vill inte vara oförskämd men du resonerar märkligt.

  1. Vår videoredigerare har det på sin att göra-lista. Den är väldigt låååång

 2. Varför har ni inte publicerat ”Enkel resa till polisstationen (napp igen)”?

 3. Sverige är verkligen ett stort jäkla dårhus. Självklart ska lagen vara utformat så att man på bästa sätt skyddar våra barn. Men icke,i det här landet är rovdjuren integitet och rättigheter viktigare än våra barns säkerhet. Hoppas verkligen att SD levererar nu när dom har inflytande. Dom gamla partierna behöver utmanas riktigt ordentligt. Dom gamla partierna har skapatdet vidriga rättsväsende vi har idag. Även dom ynkliga straffen som delas ut vid våldtäkter är ju en skandal.

 4. Absolut.

  I Sverige skyddar man förövaren, och barnet blir straffat.

  Vi borde sänka beviskraven rejält när det gäller brott mot barn, ungdomar och unga vuxna.

  Ett barn ljuger inte om sexuella övergrepp.

 5. Självklart brister lagen stort på det här området. Tänk en värld där poliser faktiskt kan arbeta förebyggande med dessa brott, istället för att kopplas in då ett barn redan farit illa. Vi behöver fråga oss Vem lagen egentligen skyddar i ett läge där vi inte kan arbeta brottsförebyggande mot pedofili, när det är fullt möjligt i andra polisiära sammanhang. Statusen och det mänskliga värdet hos barn är fortfarande fruktansvärt lågt, det är inte värdigt ett modernt samhälle. Tack åter igen Dumpen för er insats! Vi är många som utsatts för övergrepp, detta är ett stort samhällsproblem som behöver komma upp till ytan tids nog, kanske som rörelse likt ”metoo”, för att vi alla ska förstå hur många som är drabbade och vars liv präglas av detta.

 6. Vill rekommendera en film / dokumentär för de som inte sett den ! Så fruktansvärt sorgligt och skrämmande att ett liten barn förvandlades till en psykopat och försökte döda lillebror och foster föräldrarna . Den är sann och idag är hon frisk och hjälper andra barn som blivit sexuellt utnyttjad
  Storyn of Beth Thomas .. Child of rage . Finns hela dokumentären på you tube .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *