Sponsorer

Mannen i videon trodde att han skulle träffa en mamma och hennes dotter på 2.5 år. Mannen ville träffa mamman och barnet för att:

– Onanera när mamman ammar.
– Bli avrunkad/avsugen när mamman ammar.
– Inkludera det lilla barnet i parets ”sexliv”

Mannen har berättat om egna övergrepp och skickat en rad bilder på sitt könsorgan. Han har bett mamman att visa bilderna för det lilla barnet och frågat hur flickan reagerar när hon ser hans snopp.

Chattlogg har vi tyvärr inte möjlighet att publicera då den kommer från helt nya fiskevatten som vi inte vill exponera.
Loggen är istället lämnad till polisen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

33 thoughts on “Vill barnet se min snabel? (Napp #166) Södertälje

 1. Fy faan vilket as. Det är bra att ni exponerar dom så man får se omfattningen av det hela. Det går ju tydligen att fiska upp hur många som helst.

  1. Ännu ett svin som fiskats upp, ni är våra hjärtan Patrik och Sara, så grymma på erat jobb, kärlek till er

  2. Det är dessvärre ingen idé att tro att publiceringar här visar någon som helst bild över någon omfattning över problemet som dessa publiceringar belyser.

   I bästa fall kan en skymt av att ”sluta cirkeln” uppenbaras när en och annan dyker upp på avsedd tid och plats mer än en gång, men i sämsta fall så är dessa publiceringar endast ett sätt att visa att den här sortens problematik förekommer.

   Det sistnämda du skriver är en direkt motsägelse till att vi här skulle se ”omfattningen” av det hela, men menar helt riktigt att det inte går att bestämma hur stort mörkertalet är. Att ”ragga småbarn” går ju uppenbarligen att göra på fler sätt än att engagera sig i diverse nätforum/sociala medier.

   1. Och? Då får dom i alla fall bort en del av dom äckliga svinen.(Borttaget av Admin)

 2. Ytterligare en sjuk människa-står o kan knappt prata,vet inte vad han mumlar om🤷‍♀️Patrik- HUR FASEN KAN DU HÅLLA DIG när äcklet står o småflinar? Jag spyr snart – för jag inser att de är jäkligt många som kan tänka sig att förstöra barn för livet… Morr🤬🤬🤬

 3. Sjuka fa…..!!! Hur kan det finnas så pass många i ett land med så litet antal invånare?! Man förlorar allt hopp om mänskligheten. Det känns som om Sverige ligger högt upp på listan över länder där det förekommer flest barnvåldtäkter….Att Sara & Patrik kan vara så pass sansade är helt otroligt.

 4. *kräks*
  Det som skrämmer mig mest med dessa monster är att många av dom ser ut som precis vilken människa som helst. Hur ska man som ensamstående mamma komma över rädslan av att stöta på ett sånt här monster? Jag hoppas vid min gud att man är på sin vakt och är vaksam. Sen att man följer magkänslan, hur svag den än är. Fyfan säger jag bara. Och som vanligt, tack för ert fantastiska jobb! Jag hoppas på att få vara med i ert team!

 5. Ett sånt stort problem detta är. Märkligt att det inte görs mer från politiskt håll.

 6. Det är fullt möjligt att den dragningen kom som en konsekvens av hans stroke. Det är ju ingen liten TIA som han var fått. En stroke rör om i grytan på väldigt många olika sätt.

  Det finns mord som har begåtts som ett resultat av att personen förlorat konsekvenstänk och empati efter en stroke. Vissa får en helt annan personlighet. Det är bara ytan som är densamma som tidigare för vissa.

  Förmodligen något i det stuket som han förgäves försökte sig på att förmedla.

  Han ska givetvis hängas ut ändå. För han är farlig. Anledningen till varför han har blivit farlig är irrelevant.

  Hade varit intressant att se en transkribering av chatt-loggen som ni sa i tidigare inlägg att ni skulle visa när de fångats i nya fiskevatten.

 7. Man tappar tron på mänskligheten när man ser sånt här. Tack för er fantastiskt viktiga insats, sedan är det tragiskt att det ska behövas.

 8. Men HUUR många finns det? Helt ofattbart. Vidrigt.
  Ert jobb är så otroligt viktigt. Tack för allt ni gör!!

 9. Det behövs verkligen en lagändring i Sverige och det snabbt! Det måste bli straffbart att överhuvudtaget försöka ta kontakt med barn i sexuellt syfte.
  Det är ju en självklarhet!

 10. Alltså jag blir illamående av alla dessa avskum. Känner att jag måste sluta kika in här för jag mår dåligt av det. Fattar inte hur nu orkar! Det ni gör är något som polisen borde göra tycker jag men det tycker väl inte dem. Ni är helt otroliga i alla fall som har tagit tag i detta och outat så många pedofiler. De ska fast de jävlarna för de vill förstöra, tortera, utnyttja små oskyldiga barn för sin egna sjuka tillfredsställelse.

  1. Afasi är inte minnesförlust utan talsvårigheter, skador på språkcentrum pga skador på Hjärnan. Stroke t ex är en vanlig orsak. Afasi eller ej, den mannen skulle låsas in för alltid.

  2. Helt rätt,det är Afasi efter en stroke eller fler. Det kan man faktiskt inte hjälpa så allt sånt kan folk bara sluta med. Min pappa har själv fått afasi efter tre hjärnblödningar.
   Snyggt fiskat Sara och Patrik,ännu ett svin på kroken!

 11. Min största skräck just nu är att ni snart inte ska orka hålla på så länge till… Ni har ett koncept som funkar nästan för bra. Vi andra tar o samlar oss och swishar lite till, tycker jag, så att verksamheten kan rulla på länge till och med en bra ekonomisk ersättning till hela det glimrande teamet bakom dessa förskräckligt stora o frekventa fångster!
  Ni har uppenbarligen hittat en riktigt bra metod som i kombination med idogt arbete ger såna här fantastiska resultat. Bockar och bugar.
  Swish swish

 12. Förundras fortfarande över hur många äckel vi har i detta land…Det är svårt att ta in. Ni gör ett fantastiskt jobb.. Att se en pedofil stå o flina så där, fy fan alltså vilken självbehärskning Patrik..Keep it up!!

 13. Vidrigt! Har själv en treåring hemma, vågat inte skriva vad jag hade gjort om han gav sig på henne.

 14. Helt fruktansvärt. En undrar ju hur många pedofiler det finns 🥺 det värsta är att jag tror att nästan alla barn någon gång träffat på en vuxen med böjelser för att utnyttja barn, även om kanske inte alla går lika långt. Det minns man ju inte minst från skolåldern vissa lärare/tränare m.fl som hade ett väldigt konstigt beteende 😕 Fortsätt med ert arbete, ni gör ett toppenjobb för att sätta dit dessa hemska människor.

 15. Detta är det sjukaste, vilken avskyvärd människa du är! En pedofil ! Hur kan man vilja förgripa sej på en bebis 🥺

 16. Raden av vidriga as tar aldrig slut. Som någon skrev är det sjukt med så många pedofiler och förövare i ett så här glesbefolkat land. Tack för att ni fortsätter kampen.

 17. Usch, ett sådant svin.
  Sen står han där i efterhand och leker ångerfull och ser så ynklig och snäll ut.
  Låt våra barn vara i fred!

 18. Herregud!!!!!
  Känner mig lamslagen, äcklad, och fysiskt illamående.
  Denna person vet jag mkt väl vem det är…
  Det känns vidrigt att varken jag eller andra i hans närhet inte märkt något …
  Dumpen, behöver ni info så står jag mer än gärna till tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *