Jag var 11 år. Mobbad. Nyfiken. Ville ha bekräftelse.
Bara av den första meningen här knyter det sig i magen. Men jag ska försöka berätta så gott jag kan.
Jag hade nyss fått min första smart-telefon. installerade kik som det då hette, för att kunna prata med mina vänner. Det jag inte visste var att vem som helst kunde hitta en där.
En dag skrev en kille till mig, spännande tyckte jag.
Jag fortsatte skriva med mannen jag trodde var 28. Trots jag visste att det var fel innerst inne. Han började skicka bilder, och jag skickade tillbaka. Det övergick till att skicka videos, och jag skickade tillbaka. Bara för hans tjat och han bekräftade mig varje gång.
Vi började prata i telefon, där jag hörde att han tog på sig själv, stönade och frågade sexuella frågor till mig. Men jag sa inget. Fick en chock. Han ville att jag skulle åka med honom i lastbilen. Han ville hämta upp mig dagen efter så jag kunde hänga med på hans kvällspass. Han hade varit cirka 1 mil ifrån mig.
Då knöt det sig i magen på riktigt, det där ” spännande ” det var inte längre spännande.
Jag kände att han måste vara äldre än 28 år.
Berättade för en vän, vem jag pratade med.
Han fick fram att den här mannen var 38 år.
Jag blev äcklad, oavsett om han var 28 eller 38 år. Berättade för en kompis till som tog mig till kuratorn där polisanmälan gjordes. De åkte hem till honom och tog hans dator, han hade flera tusen videos/bilder på barnporr. Han hade även kontakt med flera små flickor.
Det blev rättegång, han fick villkorlig dom och betala ut skadestånd till mig.
Idag är jag 22 år, jag äcklas så mycket fortfarande och jag skäms otroligt mycket över vad min mamma fick se på rättegången.
Men jag tänker.. Kanske var jag den enda som vågade ta det rätta steget att anmäla? Kanske jag räddade någon vilsen stackars flicka från att åka med i lastbilen med denna mannen?
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

1 thought on “Jag hoppas att jag räddade andra barn

  1. Bravo, så fantastiskt modigt av dig!

    TACK för alla de övergrepp du med stor säkerhet har avvärjt tack vare att du faktiskt agerade. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X