Sponsorer

”Jag är en mycket pervers man på 50, söker likasinnade för härlig njutning. Älskar tjack och porr tex för att tala klarspråk”

Med detta inledde grove Ove kontakten med en ensamstående mamma från Skara. Ove tog kontakten då han av en bekant fått veta att mamman upplåter sin åttaåriga flicka i sexuellt syfte. Chatten eskalerade fort till en sörja av grova perversioner med filmer och bilder på barn som blir våldtagna på de mest bestialiska sätt.

Ove och kvinnan bokade upp ett möte. Ove som berättat att han bor i Skövde skulle åka ner till Skara för att träffa kvinnan. Mot kvällen så rörde saker till sig lite när Ove skulle hämta narkotika som de skulle använda under helgen. När dagen blev till kväll så erbjöd kvinnan sig att hämta Ove med bil. Lagom till midnatt bekräftade Ove att han lyckats få tag på narkotika och satt bakom E3 vägkrog utanför Mariestad. Kvinnan skulle alltså hämta honom för att sedan åka hem till henne för att gemensamt titta på filmer med barn som blir våldtagna.

 

Ännu en bild som Ove tagit på sig själv inför dejten

Inledningsvis kom vi alltså i kontakt med mannen som uttryckte att han var mycket pervers i en grupp bestående av individer med väldigt bisarra intressen. Det som förenar gruppens medlemmar är ett starkt intresse för att våldta djur och barn.

Vi lyckades alltså bestämma en träff med mannen som bombat oss med övergreppsmaterial. Träffen bokades till fredagskvällen. Under eftermiddagen träffade vi polisens IT-tekniker som tankade ner det material som Ove skickat. Göteborgspolisen upprättade även anmälan.
När vi åkte mot träffen ringde vi upp Skövdepolisen. Redan från start var de intresserade. Då exakt tidpunkt och plats inte var bokad så fick vi ett telefonnummer till ledningscentralen så att vi kunde hålla dem uppdaterade.
Vid tio fick vi veta att vi skulle ses vid E3 vägkrog utanför Mariestad.
Vid elva skrev mannen att han sitter bakom restaurangen så vi ringde polisen.
Polisen bekräftade att de kan vara där på 10 minuter.
Vi satte oss i närheten och väntade på att de skulle komma. Med tanke på risken för att mannen skulle springa och kasta sin enhet så valde vi att hålla oss i bakgrunden och istället låta polisen köra först.

 

Ove var redan sedan tidigare misstänkt för ett grovt barnpornografibrott. Åtal har väckts men rättegången har alltså skjutits upp ett flertal gånger. När Ove nu greps ännu en gång för samma brott så valde Skaraborgs tingsrätt att häkta honom.

Tidigare förundersökning bifogas nedan. Passbilden i FUP föreställer INTE Ove.
Den chattlogg som förundersökningen haft med någon av sina kompisar rekommenderas endast för de starkaste.

Skaraborgs TR B 4473-21 Aktbil 5_221116_133719

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

78 thoughts on “Grove Ove (Napp #165) Mariestad

  1. Du tittar på någon som åker fast för grovt barnporr. Du tittar inte för att du ska bli underhållen!
   Viktigaste är att få dem bakom bom och lås vilket hände här inte för att du ska sitta med popcorn.

   1. Hej Lo, ur ett beteendevetenskapligt och kriminologiskt perspektiv med tyngdpunkt på förhör av kriminella, så är faktiskt konfrontationerna mumma till ens popcorn.

    Men jag är givetvis av den uppfattningen att dessa kontrontationslösa men polisfulla videos är mest glädjande ut ett barnrättsligt perspektiv. Det är synd att Sara Patrik inte kröp fram ur buskarna och ställde frågor när han var gripen. Lite mer jobbigt påträngande och närgången paparazzi-stuk skulle vara önskvärt.

    En annan glädjande sak är att de äntligen gjorde en vettig konvertering igen, inför att klippet lades upp på webben, så att man slapp ha en mini-video på skärmen. Denna gång täckte videon upp hela skärmen. Många av de tidigare videorna brukade täcka upp hela skärmen sen började de konvertera i landscape-format även när de inte var filmade på det viset, vilket resulterar i videorna blev blev små smurf-versioner.

    Konvertera gärna på detta sätt i fortsättningen också.

    Fixar man till maskningen på gädd-logon så att alla konturer är transparenta så har vi en Hollywood-redo Dumpen. 🍿

    1. Ja produktionen håller sannerligen icke någon proffesionell kvalitet, inte ens en png logga kan de anskaffa sig😀 men underhållningsvärdet är tamigtusan bättre än något annat. 🙋🏼‍♂️

   2. Exakt,kanske e nån nära kompis åt han ! det som visas här har definitivt inget underhållsvärde,och det är inte meningen heller,här vill man se dom avslöjas o hamna inför rätta o få bort dom från samhället,men med tanke på dom låga straffsatserna så går det inget vidare,några månader o sen ute igen el tom villkorligt,om det inte är riktigt grovt,då kan det handla om nåt år,vilket skämt o hån mot dom drabbade ! skärp straffen !

  2. Varför låter det som att du gärna läser sånt vi andra får ont i hjärtat av att läsa? Varje fångad gädda är värt att fira!

   1. Ja varför inte störa polisen i deras arbete? Allt för att du ska bli underhållen? Det räcker väl att du ser att gäddan blir gripen!

  3. Om du vill ha action så kan jag rekommendera dash cam-videos från trafikolyckor. Det är mer av den underhållning som du kanske söker.

  4. Men nu får du väl ge dig gosse.
   du lär dig något om du använder huvudet läs tingsrätten hur det funkar vad som händer och var glad att äcklet sitter häktad så att ingen unge behöver skadas.

 1. Tjackskada pedofil huamej kan nog inte bli mycket värre än så!
  Sånt skit kan absolut inte få springa runt obevakad, inlåsning för gott är enda receptet då dödsstraff inte är tillåtet i Sverige !
  Riktigt sexiga selfies bjöds det på iaf 👍🤣🤣🤣

  1. Galet tjackskadad. Ändå gött att han åkt fast. Jag har nästan lyckats få honom på kroken för några år sedan

 2. Förlåt, men en sådan person borde inte få vistas ute bland folk, någonsin. Lås in fanskapet på livstid!

 3. Tack att ni finns….enda som jobbar för barn o djur.
  Jag hoppas att ni får nån lycka i era liv för det fina jobb ni utför.
  .

 4. Detta måste vara em av de absolut sjukaste gäddor ni fångat. Han bör sitta resten av livet. Så sjuk som han är så kommer han aldrig sluta att försöka med nya övergrepp

 5. När man benämner sitt kön ”peddokuken” har man förverkat sin rätt att deltaga i samhället. (Borttaget av Admin)

  1. Mer korrekt än så kan det inte bli, du har helt rätt. Vetskapen av att slemkuken troligtvis peddat runt i åratal framkallar ett illamående utan dess like.

 6. Det är synd att Sverige inte har straff så som i USA. Lås in på livstid och kasta bort nyckeln! Fyfan!

 7. Bra gjort att ni orkar med dessa indevider för kan bara bli trött av att se en video med dom lite då och då. Det måste ju bottna i kraftig dålig själv känsla och därav lättare spela Allan inför små förvirrade barn. Eller annars bara allmänt låga i sitt agerande.

 8. Så fruktansvärt.mår så dåligt av detta….att det finns sådana människor . Stackars alla som på ngt sätt blivit utsatt för honom

 9. Finns inte tillräckligt med ord för å beskriva det sjuka, äckliga och fruktansvärda i detta. Tack Sara och Patrick för att ni aldrig ger upp om barnen. Behöver ni hjälp så säg till, behöver ni mat, sovplats på någon av era resor. Säng,bensin, mat och kaffe finns i Gislaved. Tillsammans ska vi utrota alla pedofiler. Tillsammans står vi upp för alla som från tagits rätten till sin egen kropp. Rätten till ett liv utan ångest och psykiskt dåligt mående. Rätten till en trygg barndom. Listan kan göras lång. Men tillsammans är vi starka. Tillsammans får vi Sverige att vakna och agera i kampen mot pedofiler.

 10. Ni alla ”fiskare” är fantastiska .!! Tack för att i finns och för allt ni gör!!
  Ett kanske onödigt tips är att ställa om eran mobilkamera till Natt, då blir det nästan dagsljus i filmen.

 11. Snälla. Tänk på hur ni uttrycker er! Tänka kan man göra hur grovt man vill men ta det lugnt hur ni skriver. Vill ha kvar Dumpen.

 12. Tack till Skövdepolisen som vet hur man ska skydda barn. Undrar vad Kalmarpolisen har för något att dölja i sin byggnad eftersom de står på gäddornas sida,
  Den här gäddan är nog den mest störda och farliga gädda jag läst om på dumpen.se
  Han ska vara glad att han bor i Sverige och inte i USA eller något arabiskt land.
  Spärra in gäddan och kasta nyckel långt ut i någon grumlig sjö.

  Swish kommer direkt vid löning.
  Tack Sara och Höjdhopparen.

 13. Usch de blir bara värre å värre. Vilket jäkla mörker som kommer upp i ljuset, rena mardrömmen.

 14. Kan inte skriva vad jag tycker borde hända honom och likasinnade.
  Ju yngre barn det handlar om desto otäckare är det.
  Dumpens arbete är enormt värdefullt

 15. Det här var en extra ful fan. Skönt ni plockade bort honom. En sak som slog mig, hur fan kan polisen vända ryggen åt en sån oberäknelig typ? Sjukt orutinerat gjort av henne

  1. Jag är inne på samma spår där. Tycker det verkar väldigt osäkert och farligt att vända ryggen åt en sådan som honom.

 16. Alltså det sitter alltså folk här och blir upprörda över hur filmerna är? Då är man rätt bra sjuk i huvudet själv om det är underhållning man söker här inne.

  Bra fångat, den vidriga mannen hoppas jag får ett kännbart straff, fy fan vilket vedervärdigt kräk………..

  Borde inte ha rätten att leva.

   1. Ser du Dumpen som underhållning? Förstår du inte innebörden i vad du ser och vad du läser?

 17. Det som är lite tragiskt i detta är att GALET bra att det kommer fram att även Sverige har dessa individer som är sjuka och tänder på barn 🤮🤮🤮 Tanken slår mig vilket mörktal som finns i Sverige 🥺🥺🥺 Man skulle vilja ha en TRÅL att fiska med och myndigheter som sätter barnen på första plats och rättsystem som gör att gäddorna minskar i antal 👊👊👊 Tyvärr kommer det nya Gäddor men man måste hålla nere beståndet 👍👍Fortsätt med det ni gör och ni kommer bli ihågkommna som de kämpar som satte barnen på första plats i samhället 👊👊👊 #ikoner

 18. Dumpen, ni kanske bör sudda ut en av bilderna i förundersökningen? Polisen skriver ju själva att den bilden inte föreställer Ove. De hade en bild på fel person på sidan som avser personinformation. Mycket märkligt att polisen har lyckats med det.

 19. Han åkte fast för att hans hjärna var sönder-tjackad. Han skickade övergreppsmaterial på Skype haha. Microsoft scannar ju både Skype och onedrive, så om en bild eller film har samma hashsumma, som känt material som polisen tidigare har identifierat som olagligt, då skickar Microsoft automatiskt en rapport som innehåller bild, IP och annat identifierande information. Det har varit känt i flera år. Glädjande att det finns sopor fortfarande.

  1. Lite sopigt av dig att tippsa om det här då, ifall att någon av dessa andra sopor inte redan visste det och nu inte gör det misstaget och därför inte åker fast lika fort och kanske då får tillfälle att hinna skada ett barn istället.
   Tänk lite längre innan du försöker blända oss med dina ofantliga it-kunskaper

 20. Vilket jävla äckel, skön svampinfektion han har oxå, är det därför han har gummihandskar på sig. Hoppas du aldrig får andas frisk luft igen.

 21. Att sprida övergrepp på barn är ett brott men internet-leverantörerna borde kunna hållas ansvariga, det görs uppenbarligen inte då övergreppsmaterial verkar kunna spridas lätt. Mannen i detta reportage är en tragisk figur, man undrar över hur hans liv blev så miserabelt och mörkt.
  Han platsar i Hall Of Shame, förhoppningsvis får han byta ettan i Västervik mot en mindre cell inom svensk Kriminalvård, kanske delat rum med en likasinnad snubbe, dessa är nog inte så noga. Den lilla snuskiga masken mellan benen och gummihandsken övertygar om att han behöver vård i någon form.

 22. Förvånansvärt många av pedofiljävlarna försöker ”dölja sig” bakom solglasögon (gärna keps och/eller luvtröja också) vare sig solen skiner eller ej. Undrar vem dom försöker lura, att dom inte skulle synas eller kännas igen liksom?
  Den här gäddan var riktig vidrig🤮

 23. Kanon ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Tragiskt att det finns så sjuka människor ute i samhället. Då denna vidriga ’ läggning’ gör att barn, och i detta fall även djur far fruktansvärt illa, så illa att det blir svårt att förstå, hur överjävligt det är i verkligheten. Då dessa äckel blir en fara för andras liv, så ska de förvaras på ett låst ställe. För mig är det rättspsykiatrisk vård med sup som passar bäst. Men tyvärr så blir det oftast ett fängelsestraff, då personen inte lider av allvarlig störning, och kan avtjäna sitt straff i fängelse tyvärr. Och då är dom snart ute på gatorna igen. Det måste bli en förändring, så att det snabbt går att få bort dessa farliga typer från samhället. Barn ska skyddas till varje pris, om jag fick bestämma.

 24. Han tycker att han är skit snygg🤮 Äckligaste jag sett. Man hade inte blivit ledsen precis om han hade tagit sitt liv. Han bidrar inget till samhället. Det är en sån som inte borde få existera. Han är bara en överbelastning för våran planet. Han har säkert aldrig gjort något bra i sitt patetiska liv. Han förtjänar inte ens vård. Tyvärr har vi inte dödsstraff för pedofiler. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han får spendera resten av sitt liv i rullstol och slangar i käften.

 25. Han ser ut att ha en rejäl svampinfektion i skrevet. Måste bränna gott. Hoppas han inte får behandling

 26. Grove Ove är verkligen en ordkonstnär med stilistisk fingertoppskänsla. Undrar om det går att stapla flera vidriga ord på varandra? Kanske det är tjacket som gör honom så kreativ. Vi får se om någon kan matcha hans språk.

  Påminner lite om plitgäddan i sättet. Det enda som saknas för perfekt äcklighet är den där lastbilschaufförens ostkuk.

 27. Bra jobbat då blev de ett till äckel mindre i min hemstad 🤮🤮🤮 Och ja han e känd som en riktig pundare.

  Att han sluppit rättegång trots att han tidigare åkt dit oXå är för mig helt obegripligt!! 😡😡

  Må han aldrig mer se dagens ljus!! Och må han ruttna!!

 28. Finner inga ord. Blir helt tom då jag läser vad han gör med flickan, kan inte fortsätta läsa. Hur vidrig kan en människa bli. Värst av allt är att en mamma gör så här mot sitt barn. Fy fy fy fy fyyyyyyyy fan vilka vidriga människor.
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  Ett fängelsestraff är inte straff nog, borde avrättas.
  ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️Vi måste swisha mer pengar till Dumpen så de kan fortsätta sitt arbete‼️‼️‼️‼️‼️‼️

  1. Det finns alltså så kallade pedofilmammor? Jag vet inte, men borde inte även dessa kvinnor sättas åt?

   1. Hej! Pedofili har inget bestämt kön. Vi försöker förhindra så många vi kan och många män fastnar i våra nät. Kvinnor har visat sig vara svårare att fånga upp men det är inget aktivt val vi gör att avstå från att exponera kvinnor.

    1. Jag som uttrycker mig lite klumpigt. Ber om ursäkt. Naturligtvis gör ni ingen skillnad, det är nog bara det att jag och förmodligen många med mig har svårt att tänka sig kvinnor som pedofiler och i synnerhet att en kvinna kan bjuda ut sitt eget kött och blod till en gädda. Detta är oerhört svårt att greppa. 🙄

     Ni gör ett bra arbete och fortsätt med det! 👍🙏

     1. Du har ingenting att be om ursäkt för och jag upplever inte att du formulerade dig klumpigt, det var snarare jag som ville förtydliga lite bara så inte missförstånd uppstår. I det här fallet tror jag dock att mamman som bjuder ut sitt barn är vår fiskare som utger sig för att vara pedofilmamma och ingen som gör det på riktigt.

      Tack för pushen, ha en fortsatt trevlig dag! 🙂

 29. Samtliga är i skiftande grad skrämmande individer men denna var hittills i synnerhet otäck tycker jag, bland nu kända svenska pedofiler och bestar vill säga.

 30. Snacket hans är nästan lika vulgärt som han renskötaren i förra årets Robinson

 31. Är det som Amac.g skriver sant? En mamma drogade sin 5-åriga dotter och han våldtog barnet med penetration medans barnet gallskrek?

 32. Fy fan vilket vidrigt as! Hoppas att han blir inlåst på livstid, utan att någonsin släppas ut i samhället igen.
  En stor eloge till Dumpen! Jag förstår inte hur ni orkar med alla dessa sjuka, perversa och farliga individer. Men ni gör skillnad för de mest värnlösa och sårbara – barnen. Tack för allt ni gör!

 33. Nu har jag läst FUP. Min slutsats är att denne man är allvarligt psykiskt sjuk och måste hållas inspärrad resten av sitt liv.

  Det finns inte en chans i helvete att han blir redig och därmed ofarlig för barn. Noterar också att det kanske inte är specifikt barn han är intresserad av utan allt gränslöst, bottenlöst äckel mor andra och mot sig själv. Djur, barn, andra män.

  När en människas beteende är styrt helt utifrån sexdriften så blir det nog oändligt svårt att rätta till något.

  Frågan är vad som är meningen att låta en sådan krake leva. Han lär aldrig må bra på mentalsjukhuset och på fri fot är han helt livsfarlig. Frisk blir han aldrig. Nyttig för samhället kommer han heller aldrig bli. Jag föreslår arkebusering.

 34. Benen ser ju ut att tillhöra ett kräldjur. Stoltserar med Eksem i ljumsken och diskhandskar. Jisses sånt psyko. Tack för ert enormt viktiga arbete.

 35. Nu är det såhär att jag inte ens tänker yttra vad jag tycker att staten borde göra med en sådan här genomvidriga råtta till person.
  Psykfallet ska i alla fall sitta inspärrad och Sverige borde ha någon slags register som USA har för pedos.

 36. … och detta fullfjädrade äckel Ove (hela namnet i fupen) i Mariestad har fortfarande 184 vänner på Facebook. Otroligt. Skäms de inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *