Sponsorer
Jag var 4-5 år när det började. 2 äldre släktingar, var för sig, utnyttjade min längtan efter bekräftelse, mitt behov av kärlek. 12-13 år var jag när jag klarade att sätta stopp…
Idag är jag i 50-årsåldern och går i terapi. Hela livet har detta styrt mig. Skuld och skam. Tankemönster och beteendemönster som skapats av dessa övergrepp. Och jag insåg inte att det var just övergrepp det var förrän jag berättade för min första terapeut för några år sen… Så mycket skit jag hade sluppit om inte detta hänt. Så många val jag aldrig skulle gjort… Jag vill bara skrika och slå nån på käften. Vråla ut min ilska…
Tack Dumpen för det ni gör för att skydda barnen. Det ni gör är ovärderligt
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *