Nu har vi varit i Kalmar igen. Denna gången för att träffa en fullvuxen man som ansåg att man kan penetrera minderåriga oralt utan att det räknas som våldtäkt. Ett finger här och ett finger där verkade inte heller göra någon skillnad i hans värld. Barnet skulle helt enkelt få lära sig blommor och bin av denne fullärde mästare.

Chattloggarna blev så många och långa att vi endast publicerat en del i bildformat, komplett logg ligger i en skärmfilm allra längst ner.

Stod och hukade lite i Patrik Sjöbergs  gigantiska hoodie när han kom körande och parkerade precis framför fötterna på mig. När han såg att det inte var fråga om barn så fick han väldigt bråttom från platsen. Förklaringarna, som var minst lika många som hans snoppbilder, kom som senare i telefonsamtal.

Vänligen respektera att familj är underrättad. De vill inte bli kontaktade.  Tack!

Telefonsamtal:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

[video width="256" height="570" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2022/11/YouCut_20221113_150609512.mp4"][/video]

34 thoughts on “Gäddan som inte har problem (Napp #164) Kalmar

 1. Jag är så imponerad över ditt lugn och din saklighet i konversationen med detta kräk. Tyvärr så tror jag att det lilla förstånd du lyckades få in i hans skalle kommer ånga upp 2 minuter efter samtalets slut. Men vi får hoppas att han tar hjälp!!

 2. Han är riktigt farlig. Inte klok. Jag råkade. Skulle träffa för att säga att det inte blir något. Vilken idiot!!!! Han borde söka hjälp!

 3. Vilket stolpskott. Hans telefonsamtal som givetvis läggs ut gör ju det hela ännu värre för honom. Jag orkade inte loolyssna man er än några minuter.

 4. Sluta chatta med barn, sluta fotografera snoppen, sluta skicka runkvideos till barn så hinner du nog både ringa preventell och prata med arbetsgivaren. Bli av med jobbet? Ja, det kanske du blir, tänk på att utsatta barn kanske inte ens orkar ta sig igenom skolan o de kanske aldrig hittar ett jobb eftersom de mår så dåligt psykiskt!

 5. Han är bara ledsen för sin egna skull. Att det drabbar honom och hans privatliv. Sen ljuger Han så jävla dåligt. Skriver att han vill göra saker med henne i konversationerna och sen lägger skulden på barnet. Så jävla liten och ynklig pederast. Fyfan bortförklaringarna är det tragikkomiska i det här. Vilket jobb ni gör, ni är hjältar för våra barn!

 6. Alltså på riktigt. Hon ser ut som max 12 på bilderna och snubben skickar kukar hej vilt och sen kom han dit för att säga att det är fel. Dra den om Rödluvan också.

 7. Denna mannen är riktigt sjuk som inte kan inse sitt stora bedrövliga problem.
  De enda han var duktig på var att försvara sig in i kaklet med sin darrande röst och alla lögner. Och dessutom kläcka ur sig att han inte mår dåligt psykiskt är än mer skrämmande.
  Mår han inte psykiskt dåligt just nu så lär han snart nog göra de när han ser korthuset falla, sakta men säkert.
  Att inte en enda jävla idiot av alla dessa 166 kan ställa sig rak ryggad och erkänna sitt problem är mycket skrämmande.
  Ett tips, finns en dokumentär som heter Undercover Underage på discovery plus som arbetar ungefärligt som ni, mycket sevärt program i många delar.
  Blev chockad över alla dessa timmar som läggs ner på att jaga upp pedofiler, vilket gigantiskt arbete.
  Antar att ni oxå jobbar på de sättet.
  Finns inte nog med beröm att ösa över er på Dumpen. Vilket jobb ni gör, ni e gudar för dessa barn som räddas.
  Beundrar alla på Dumpen som lägger ner sin själ ❤ för barnen

 8. Han ringde endast på grund av ett syfte, hans förhoppning om att ni inte skulle publicera. Han verkade inte förstå att all form av penetrering är jämförbar med våldtäkt, oavsett om penetringen sker vaginalt, analt eller oralt, men istället för att kommentera den uppgiften, så svarar han att publiceringen kommer att förstöra för honom.

  Hans borförklaringar utgjorde en konsekvens av en väldigt låg kreativitet som vanligt. Hjärncellerna verkar dö ut när de inte får mer krävande uppgifter än att prata om våldtäkter med barn.

 9. Ytterligare en som blev nervös och arg för att han blev påkommen.

  Alltid samma visa: ”Det var första gången”.
  ”Det blev fel med bilderna” (fel 25 gånger!!)

  Jag säger:
  ERKÄNN!! Du såg chansen till ett ungt rov men åkte på en nit.

  1. Ja, alla meddelanden och bilder tyder på att enda anledningen till chattarna och mötet var att han var tänd på barnet. Ändå dom vanliga ursäkterna: ”Jag vet inte varför jag gjorde det” och ”Det bara blev så”.

 10. Dum-gädda.
  IQ under vattenytan.
  Bortförklaringar till och med sämre än rysslands putins tal om att kriget mot Ukraina inte är ett krig.

  Tack Dumpen för fisket på dessa fula gäddor.

 11. Jättebra hanterat samtal, Sara! Så otroligt dåliga bortförklaringar från gäddan. Tips på argument som jag gärna hade velat höra hans svar på:

  ”När alla som känner dig går in på Dumpen och får läsa skärmdumpar på dina meddelanden till barnet, och se alla dina kukbilder, hur tror du att dom kommer reagera? Kommer dom tro på att du bara åkte dit för att be barnet åka hem? Och att syftet inte var att skända barnet sexuellt?”

 12. Det är så tröttsamt när gäddorna får frågan varför dom skickat sexuella meddelanden och bilder till ett barn. För dom svarar alltid ”Jag vet inte” eller ”Det bara blev så”. Jag skulle då vilja se att ni sa:

  ”Du gjorde det för att du blev kåt.”

  Svårt för gäddan att neka till det med tanke på chattloggarna och bilder på hans erigrade penis.

 13. Ja vad skall man säga.
  Ja ett farligt svin är han.
  Ja men hans tid i Kalmar är nog över. Då folk på stan talar om honom redan.
  Ja och en som jag känner träffa en vän som bor i samma hus som honom. Och han talade då om det. Att en eller om det var flera grannar i huset hade talat med honom om vad han håller på med för något.
  Bra jobbat dumpen kämpa på. Så vi föräldrar slipper vara oroliga för svin som honom.

 14. Imponerad över hur du genomförde samtalet Sara! Klok och konkret.
  Hoppas att den här personen söker hjälp, han behöver det.

 15. ”Oj, det blev fel”.
  Men han tycker inte han gjort något fel. Fyfan vilken vidrig jävel. Telefonsamtalet är verkligen talande för hur jävla dum denna perosn är. Kolla på bilderna på barnet i chatten…. ARGHH!!!!

 16. Du är grym på att argumentera!! Han tänker endast på sig själv i nuläget då han åkte fast. Innerst inne blundar han men han kommer att falla psykiskt och känna skammen av allt. Stackars hans barn och familj. Jag förstår verkligen inte hur han ens kan vilja träffa en 14 åring. Jag är ett par år yngre än honom och skulle aldrig i mitt liv göra något sådant!!! Så jo…. DU HAR oönskad sexualitet. Spelar ingen roll om barnet är 14 eller 15 egentligen. Det är lika illa vilket!!! Tack för att ni finns och lär upp dessa äckelpäckel hur man ska bete sig….

 17. ”Jag ångrar att det blev så här!” (vilket han sa kanske tio gånger) = ”Jag ångrar att jag åkte fast!”

  Jag hoppas att det är lika uppenbart för alla som det är för mig att denna individ är otroligt farlig för barn och ungdomar! Han kunde inte bry sig mindre om ett barns konsekvenser vid en våldtäkt.

  1. Exakt! Man skulle vilja att han fick frågan: ”Ångrar du verkligen att du skickade en massa dickpics och ville träffa ett barn i sexuellt syfte? Eller är du bara irriterad för att du åkte fast?

 18. Måste bara säga att jag tycker denna telefonkonfrontation var mycket väl genomförd. Viktigt att ni informerar om hjälp som går att få gällande problematiken; ”Preventell” för långsiktig hjälp och psykakuten om det blir för jobbigt när de läggs ut här. Fortsätt så!! Jättestarkt också att hålla en sådan hög empatinivå igenom samtalets gång. Det underlättar deras benägenhet till att sedan också – på riktigt – söka hjälp. Kred till dig Sara! Fortsätt med det ni gör! Tack! <3

 19. Hahaha! Ofta man fotar kuken och skickar till folk ”av bara farten”, det var bland det dummaste jag hört! Skrattar ihjäl mig! 🤣🤣🤣

 20. (Borttaget av Admin)
  Förstår inte intresset för personer under 15 år, de har inte något intresse av vuxna män, hur svårt kan det vara att förstå? SÖK HJÄLP, DET FINNS!!

 21. Jag tittar på bilden på tjejen. Ett oskyldigt sött barn och han skickar bilder på sin lilla snopp och skriver att han ska smaka på analen med mera. Sjuk människa! Hans försvarstal var skrattretande. Han har inte problem och har icke tid att söka hjälp då det är träningar och så

 22. Ingen tid att ta ansvar för det han gjort. Men han har tid att sitta och ta bilder och skriva en massa äckel 😡

 23. Den här personen är farlig. Hans förnekande visar att han saknar allt vett och alla gränser.

  Kryper som en gris för att slippa undan publicering. Patetiskt.

  Bra jobbat Dumpen! Ni gör skillnad.

 24. Hans patetiska ”förklaringar” till sitt agerande är ett lågvattenmärke deluxe..
  Han hade ett klart syfte från början annars hade han väl inte sökt sig till det forumet.
  Det finns många människor med sjuka böjelser i samhället.

 25. Det fanns en tid före Dumpen och ett efter. Det ni gör får återverkningar på så många plan. Dumpen innebar ett paradigmskifte när det gäller att arbeta mot sexuella övergrepp på barn. Ni är det bästa som hänt barn på mycket länge. Jag minns när ni tagit p@@@o nr ett. Hade aldrig kunnat tro att så många gäddor skulle nappa efter det. Men här är vi. Tack för det arbete ni gör.

 26. Lyssnade nyss på telefonsamtalet med honom.
  Vad var det det hette nu igen… Det där ordet jag tänkte på…
  Just det ja – STOLPSKOTT!

 27. Idioten bor på samma gata som några av mina bästa vänner i Kalmar. Bra där! NOT! Telefonsamtalet med Sara känns redan legendariskt. VM-rekord i dåliga bortförklaringar.

 28. Detta lugn som Sara kan ha under hela telefonsamtalet!
  Ni gör ett så otroligt bra jobb! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X