Sponsorer
Jag var nyss fyllda 14 när jag var på läger. Det var blandat vuxna och tonåringar, ett politiskt läger.
Min 4 år äldre syster var med.
Jag kände mig från start iakttagen av en man som var 11 år äldre än jag. Kommer så väl ihåg när jag badade i sjön och han satt på en sten och tittade på mig utan att bada. Senare kom han fram och la handen på min axel och sa ”jag är enormt attraherad av dig”. Jag stelnade till. Det var första ggn någon hade visat intresse för mig på det sättet (förutom när jag var barn tyvärr)
Jag hade precis börjat få synliga bröst, var tonårs smal och lång. Såg fortfarande ut som ett barn på många sätt. Jag kommer ihåg att jag blev smickrad, men tyckte det var lite obehagligt.
På kvällen var det fest gemensamt för alla. Ännu en gång kände jag hans blickar. Han bad mig dansa med honom. Jag gjorde det. Helt plötsligt var hans tunga i min mun. Det var min första kyss, jag minns att jag tyckte det var äckligt. Han bad mig följa med till hans tält. Jag var oskuld, jag ville inte och tackade nej.
Alla såg att han kysste mig. Ingen sa något, ingen reagerade. Det jag fick höra sen var att det är första ggn han visat intresse för en tjej. Alla trodde han var bög. I efterhand har jag förstått att det var för han var pedofil. Han var inte intresserad av kvinnor, bara barn.
Dagen efter stod jag och tjuvrökte vid husknuten. Helt plötsligt stod han framför mig, han tryckte upp mig mot husväggen och kysste mig, händerna var överallt. När han förde ner handen i mina trosor fick jag panik och stretade emot. Han förde in ett finger å jag skrek åt honom att sluta. Då backade han. Jag tror inte jag förstod då vad jag egentligen blev utsatt för. När man är 14 tycker man inte man är ett barn! Men det var jag på så många sätt.
Ingen sa något om att han kysste ett barn. De konstaterade bara att han för en gångs skull visade intresse för en tjej. Jag blev sviken ännu en gång av vuxna.
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *