23 november, 2022

Pensionerade grundskolläraren Sten har från vad vi kunnat se frikostigt spridit videos på mycket små barn som blir våldtagna till andra individer med samma otäcka intresse.

Sten verkade dock ha tröttnat på att titta på övergreppsmaterial på egen hand så han bestämde träff med en artonåring som han trodde delade hans intresse för filmer med våldtagna barn.

Han uteblev dock från mötet.

Sedan bokade Sten en träff till.

Och uteblev igen.

Så höll han på ett antal gånger.

Igår bokade han ännu en träff.

Denna gången skulle de ses i Stens lägenhet. Innan mötet träffade vi polisen som upprättade anmälan och tog emot delar av det material som Sten verkar tycka om att dela med sig av.

Sten lämnade ut portkoden när vi stod utanför porten. Han kan dock ha hört lite väl många fötter i trappuppgången så han öppnade inte ytterdörren.

På väg ut ur trappuppgången mötte vi polisen som hade fått tillstånd att göra husrannsakan. De knackade lite hårdare än vi och vips öppnade dörren sig för dem. Sten fick följa med polisen och hans enheter är nu tagna i beslag.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

29 thoughts on “Polisen knackar dörr (Napp #163) Göteborg

 1. Så glad jag blir att polisen äntligen verkar lyssna lite mer på er och samarbetar,
  Och inte gör en “Kalmar”
  Bra jobbat ni alla i Teamet.

 2. Mycket bra jobbat, vilken otäck gädda, platsar bra i Hall Of Shame, blir intressant att se vilket straff samhället ger denna gädda för spridande av mycket grov barnporr!

 3. Helt sjukt! Han var min grundskolelärare i fler ämnen när jag gick på Hallenskolan från förskoleklass till 6:an. Hade ingen aning om det fram tills nu…

 4. Skönt att han fick påhälsning av team blå, så hoppas att han blir åtalad. Pensionär och undra om han har utnyttjat barn under alla år han har jobbat. Stackars barnen på filmer han njuter av…😭

 5. Wow, vilka superproffs till poliser o driven åklagare herregud vilken kontrast till polisernas brist på intresse, Kling o Klang poliserna i Kalmar som struntade i att hjälpa till att gripa en pedofil så han kunde göra sig av med den barnpornografi han innehade. Sådana klantarsel som Kling o Klang poliserna i Kalmar skulle ha sparken omgående o JO anmälas. Skäms på er Kling o Klang i Kalmar.

 6. Ni gör ett jättebra arbete Patrik och Sara och alla på Dumpen. polisen i Göteborg lyssnar på er och de gör också ett mycket mycket bra ingripande.👍 Det ska vara likadant i alla städer att Polisen ska ta sånt här på allvar och lyssna på er och hela Dumpen och faktiskt gripa dessa för dessa individer är farliga för barn.

 7. Ett otroligt bra arbete från polisen denna gång, wow vilket bra samarbete med dumpen med!! Man blir verkligen så glad att läsa detta.

 8. FAAAN va ni är grymma!! 😍💥💥 En STOR jäkla eloge till dessa Poliser som väljer att samarbeta med Dumpen i dessa pedofil ärendena. Tillsammans är ni oslagbara och gör en såå enorm insats för vårt samhälle! 💗

 9. Detta är en lärare från min gamla skola, han var så obehaglig och elak. Vi var rädda för honom och hans händer. Ryktena gick, dom vuxna visste om att det florerade, ingen gjorde något. Han kunde ha stoppats för så länge sen.
  Tack dumpen för allt ni gör.

  1. Ja! Han jobbade min gamla skola som lärare för dom yngre eleverna. Jag och ett gäng av mina kompisar brukade säga till lärarna om honom då han ofta brukade kolla på barnens rumpor i matsalen men inga lärare lyssnade. Sånt fantastiskt jobb av dumpen men tanken att det kunde stoppats tidigare är ju hemskt om bara någon lärare hade lyssnat.

 10. Denna mannen jobbade som lärare på Hallenskolan i Kållered där flera barn anmälde han till rektorn som fortfarande jobbar kvar . Varken rektor eller Mölndals kommun gjorde något alls utan han tilläts jobba kvar fram till sin pension.

  Här finns säkert ett mörkertal barn som blivit utsatta på olika sätt men som sagt allt tystades ner av rektorn. Men nu vet vi vilket svin han var.
  Kanske dags för kommunen att gå till botten med detta och att rektorn får stå till svars!!

  1. Instämmer! Vi är många som skriver exakt det du skriver. Dags att få bort rektorn!!! Hon ska inte få jobba med människor, och det har sagts länge av många!!

   1. Om ni tror att rektorn vetat om detta i någon mån hör av dig, och gärna andra också till media.

    Jag har själv arbetat på skolan som lärare. Aldrig hört något mer än att flera elever var rädda för läraren. För oss kollegor var han en härlig person men såg honom ryta till vid ett tillfälle och alla blev som till is på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt.

    OM du (och/eller andra) tror att rektorn vetat eller ens haft misstanke om denna person, hör av dig (anonymt?) till t. ex. Mölndals Posten. Ytterst allvarligt. Som förälder hade jag velat att sådana potentiella anklagelser hanterats med yttersta respekt och noggrannhet! Mina barn kommer aldrig sätta foten på den skolan någonsin/

  2. “vissa saker får man göra, andra saker får man INTE göra!” 😂😍

   Vad fint att poliserna hängde med och engagerade sig! ❤️ Hoppas han åker dit så det smäller om det och att de utsatta barnen kan träda fram nu med nya anmälningar. Kan man nå fram till dessa på något sätt?

 11. Asså mått så dåligt efter jag läst om vad dessa människor gör mot barn att jag knappt klarar av å läsa på dumpen längre, men jag är glad att monstret är uthängt för allmän beskådning och får handskas med rättvisan nu 🙂 fyfan för dig din gamla gubbe.

 12. Det här borde prioriteras då det inte slutar förrän förövaren grips.
  Och då förmodligen temporärt.
  Det finns ju givetvis en permanent lösning men det ser inte samhället ut att acceptera, just nu.
  Det är inte alla som blir utsatta för övergrepp så det är tyvärr inte prioriterat nog.
  Starkt jobbat av er!

 13. Gott jobb men han kommer väl bara få 6 månaders villkorligt. Hoppas de hårdare straffen mot sådan här brottslighet blir verklighet snart.

 14. Toppen!! Det fega äcklet vågade inte öppna för er- men vad härligt det var att höra” Öppna dörren,det är Polisen”! Jag lyfter på den dagliga Hatten för er🙏🤗❤️Tack för att ni orkar👏👏👏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.