Jag har inget minne av när övergreppen började så liten var jag då min fulla pappa började tafsa på mig det var väldigt smutsigt och obehagligt och jag kände mig rädd. Han kom ofta till mitt rum på nätterna jag kan fortfarande höra stegen i trappen då han närmar sig min dörr som i en mardröm han kröp ner hos mig under täcket och började tafsa. Ibland kunde jag säga att jag måste gå på toa bara för att komma ifrån honom och jag gick och la mig på soffan i vardagsrummet.

Min mamma frågade aldrig varför jag låg där på morgonen och pappa i mitt rum. En del saker kommer min syster ihåg som jag har förträngt. Som den gången då han var naken i min säng och rörde sig emot mig och min syster försökte lura bort honom från mig. Hon är min storasyster och ville skydda mig, på den här tiden delade vi rum. Övergreppen pågick under flera år.

När jag var 6 år så blev jag lurad till en koja av 2 killar i 16 års åldern där de bägge våldtog mig det var fruktansvärt traumatisk och jag sprang hem till min faster efteråt hon såg blod i mina trosor men jag fick inget säga till någon. Så jag sa inget. Övergreppen fortsatte i hemmet men nu hade jag också monster utanför mitt hem att vara rädd för. Jag tror att min faster var rädd för att om våldtäkten som utfördes av de 2 killarna anmäldes till polisen så kanske det skulle krypa fram att hennes bror, alltså min pappa begår övergrepp på mig. Min faster ville skydda sin bror vilket är så sjukt så det övergår mitt förstånd men så var det.

Många vuxna i min närhet visste om sanningen, alltså min mamma och faster, men alla ville de skydda äcklena som gjorde mig så fruktansvärt illa. Det finns mer hemskt att berätta ur mitt liv men det blir så jobbigt att ta allt på en gång.

Känns bra att dumpa av sig eländet någonstans i alla fall så tack för att ni finns.

/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

1 thought on “Min pappa kröp ner hos mig under täcket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X