Sponsorer

Öppet brev till massmedia.

Hej pressen!

Vi har två medlemmar som registrerat upp Dumpen.nu och Dumpen.org för att stötta upp om .se domänen skulle falla.

Vi har en medlem som suttit och bjudit över i auktionen för att domänen inte ska komma i fel händer.

Vi har hundratals medlemmar som gått in och stöttat mig privat, för att ingen ska kunna ta vår domän.

Vi har Lotta Johansson & Bosse Johansson som sa att vi löser resterande för att vara säkra på att detta ska gå vägen.

Ser man inte det stöd och den kraft som vi har i våra medlemmar så är man blind.
Förstår man inte att stödet faktiskt har sitt ursprung i att kampen för våra barn ska kunna fortsätta, så förstår man inte mycket.

Ni beskriver vårt agerande som hat gentemot förövare.
Detta stämmer inte.
I själva verket är det av ren kärlek till barn.
Kärlek till barn som inte ska behöva riskera att komma i närheten av individer som vill förgripa sig på dem.
Trauma behandlas nämligen lättast innan det sker.

Att vänta med att agera tills individer som vill förgripa sig på barn blir förövare innebär att man av välmående barn skapar offer.

Offer med skärsår på armarna
Offer med ätstörningar
Offer som får svårt att klara skolan
Offer som har svårt att hävda sig på arbetsmarknaden.
Offer som ofta hamnar i destruktiva relationer i vuxenlivet.
Offer som fastnar i missbruk
Offer som fastnar i matmissbruk
Offer som fastnar i ett skuldträsk

Av fullt friska små människor, helt nya i livet skapar vi en underklass som sedan hankar sig fram genom livet.
När de sedan hamnar i problem så ska de veta sin plats och skämmas.
(Håller man inte tyst och inrättar sig i ledet så hamnar man på text-tv och i alla större dagstidningar 🙄)

Ni har kanske inte märkt det fantastiska stöd som vi har.
Ett stöd som vittnar om ett paradigmskifte.

Likt rester av smuts under naglarna som vittnar om var fingrarna varit, vittnar massmedias syn om det förövarperspektiv som situationen för våra barn betraktats med under så många år.

Nu är det dags för förändring.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

17 thoughts on “Öppet brev till pressen

 1. Kanske är det faktiskt dags att syna de människor som villkorslös står upp för pedofilerna? Ställ dem till svars. För det är helt sjukt det drev som genomförs mot er.

  Stå på er.

  1. Ja precis. Gör inte bara konfrontationer med pedofiler, börja med konfrontationer med politiker och journalister som tycker att pedofilerna ska få jaga, men inte jagas. En annan typ av hall of shame.

 2. Massmedia propagerar för pedofilers rätt i samhället och inte barnens.

  Givetvis gör ni det av kärlek till barnen men om någon tycker det är konstigt att pedofiler blir hatade så är det något fel på den människan. När vuxna människor skadar barn för livet och begår de mest vidriga övergrepp på allt från små barn till större och förstör deras liv, kanske för all framtid, den individen som anser sig kunna ta sig rätten att göra så mot ett barn har förverkat all rätt till respekt och empati och har inte oförtjänt drabbats av hat och förakt, den är själv skuld till det!

 3. Mycket bra skrivet. Det är tur att ni finns.
  Kämpa vidare team dumpen! Ni står på offrens sida till skillnad ifrån media som ju verkar stå på förövarnas sida. Inget kan stoppa dumpen. Ni reser er igen och igen likt en Fågel Fenix. All respekt till er alla som skyddar barnen i samhället.

 4. Grismedia! Jag läste detta igår och blev förbannad. Men vad kan man egentligen förvänta sig av etablissemangsmedia? Det anses inte bara okay, utan till och med bra, att sexualisera barn. Och förövarperspektivet kan spåras tillbaka till knasvänsterns tillblivelse på 60-talet.

  Leve Dumpen!

  Ut med barnen och in med pervona!

 5. Mycket ordagrant förklarat av dig Sara.
  Inte ens detta kommer dom att förstå då dom flesta står på förövarens sida. Eller att dom vet att de är en stor härva dom inte är kapabla att ta tag i.
  Men tacksam att ni kan fortsätta jaga dom hjärndöda monstrarna.

 6. Det får bli deras skam ! För inte kan dom väl vara stolta skriva sånt mög ?! Undrar vad deras egna barn tycker när dom inser var deras föräldrar står ?! Internet glömmer aldrig …

 7. Jag fattar inte, Expressen lägger upp artiklar med namn och bild på de som är fällda för sexbrott mot underåriga men tycker jättesynd om de som bevisligen vill begå exakt samma sorts brott men som stoppas av Dumpen.
  (Länken borttagen av Admin)

 8. Tänk på att det avslöjats många pedofiler inom media, självklart finns det fler. Dom kommer alltid kasta dynga på dumpen

 9. Det här är samma media som underrapporterar om Epstein och Maxwell. Samma media som ignorerar folkmordet i Jemen de senaste åren, men lyfter Ukraina dag in och ut. Samma media som lynchar Dumpen, men ignorerar att rapportera om pedofilerna i de liberala partiet eller överlag om korruptionen inom politiken.

  Vi vet att ni är här inne och läser. En liten del av folket ser vad ni sysslar med och vi blir fler. Folket kommer inte vara tysta för alltid.

 10. Sveriges media i ett nötskal…i andra länder finns det register med namn och adress över var respektive sexualförbrytare bor och en GPS på dem som bär fotboja. I Sverige är det synd om förövare och de skyddas in i det sista. Undrar om dessa journalister har egna barn, eller är de kanske själva gäddor som lurar i vassen? Det är verkligen skevt det mediadrev som drivs gentemot er, man blir så illa till mods.
  Keep up the good work och kom ihåg – vi är många som stöttar er och tycker ni är bäst❣️

 11. Jag har följt er ett tag och läser brottsbeskrivningar, offers meddelanden till er och blir ofattbart bitter varje gång jag ser på en ny upplagd video där pedofilen inte inser att hen vill begå en oförlåtlig gärning, en våldtäkt, som skadar barnet resten av dennes liv.

  Jag måste ändå säga att nyhetsartiklarna om er inte har känts helt ur styr. Jag har själv grubblat över huruvida det finns ett annat eller bättre sätt. Det som jag kommit fram till är både ja och nej.

  Om en pedofil blir tagen av er, men ni filmar och utsätter inte denne för mer kontakt med hens föräldrar eller partner, så finns det en större risk för återfall eftersom det inte blev en riktig konsekvens.

  Om ni däremot, som ni redan gör, publikt outar dem, så kommer de känna en enorm skam och det lär faktiskt leda till konsekvenser. Sen kan man ju alltid ifrågasätta om okända personer som jag behöver ta del av den informationen/videon, mer än eventuell partner, föräldrar och Polisen.

  Det finns ju, trots allt, en baksida med att bli outad inför hela svenska befolkningen; De kan utsättas för en hatstorm, oavsett om de sökt hjälp eller inte, och det kan som sagt, leda till att de inte ser någon annan utväg än att ta sitt liv – då det är lika förbrukat som deras eventuella offers.

  Man ska inte ursäkta pedofiler, men det finns många olika slags typer, allt från rika personer som vill ha något exotiskt, till de som saknar en mental spärr för vad som är okej eller inte, och de som själva blivit utsatta och därefter utsätter andra.

  Jag tycker tvingad kemisk kastrering bör vara en standardåtgärd för sexualförbrytare, och att ens vilja möta upp barn i sexuella syften borde vara straffbart på det viset.

  1. Din bedömning är säkert inte helt fel, men det finns ingen andra chans för ett barn som blir våldtaget. Känner du skillnaden, ingen andra chans. Anledningen till att man går ut offentligt med deras bild och namn är just av den anledningen att ge barnen en chans att undvika dessa herrar. Som sagt en andra chans finns inte.

   Skillnaden blir att inte offentliggöra, och ta den risken att barn blir våldtagna, eller att redan vid första tillfälle försöka att stoppa dom, dvs att människor i dennes omgivning vet om dessa pedofiler och kan vidta åtgärder. Vad är bäst för barnen skall alltid ligga främst, och det är inte att sopa detta under mattan eller vara ”schysst” och inte exponera avskrädet.

 12. Programmet svenska nyheter visade vad dumpen är och syftet är. Deras” pedofiliska ”vinkel var denna: Stackars pedofiler som tar livet av sig, följare betalar andras skulder och advokater anser att detta är fel, för att pedofilerna kan gå hem direkt och radera deras pedofil bilder, video och chattar så att polisen har inget att gå på. Inget argumenten håller eller är bra. De håller en låg nivå på humor och de försökte smutskasta och skämta bort detta allvarliga ämne. Svenska nyheter, vem är producenten och vilka är ägarna?

 13. Dom som ifrågasätter ert arbete att avslöja pedofiler har nog själva inte rent mjöl i påsen eller så går inte deras ankor på rad…………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *