Maratonmasturbatören har i flera månaders tid onanerat i sällskap av någon som han tror är en fjortonårig pojke. I lördags bestämde mannen sig för att träffa pojken som fått bilder på hans könsorgan från alla vinklar och vrår. Han var lite rädd för att pojkens mamma skulle se att pojken var upphetsad innan han gick hemifrån. Han bad även pojken att klä sig lite diskret för att de inte skulle väcka uppmärksamhet till.

Mannen verkade inte tycka att han behöver hjälp när han träffade på Dumpens Team2. Vi håller inte med.

Vi vill gärna få in tips om vem mannen är.

[email protected]

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

43 thoughts on “Maratonmasturbatören (Napp #157) Lund. Vet du vem han är?

 1. Hahahaha du är 50+ och har varit på kik i 2200 dagar+. D.v.s 6 år. Och du har aldrig försökt träffa ett barn innan? Gubben lilla, appen är för barn hahaha. Det finns bara barn (och pedofiler där). Vafan gör du där?

 2. Så jäkla likgiltig så de stänker om de.
  Du kunde lika gärna pratat med väggen bakom dig å den hade fattat mer än den tomma själen.
  Skrämmande att dom tar så kallt på konfrontationer och kommer med sina sjuka förklaringar.
  Bara erkänn å stå ditt kast jävla monstrar, SKÄMS PÅ ER.
  Blir bara så jäkla ledsen.
  Tack så hjärtligt❤ för att ni fångar dessa monstrar.
  Ni är de bästa som hänt för allas våra små liv

 3. Hur blir man så vriden i hjärnan ????
  Allihop är ju precis lika bombade, ingen
  kan svara på varför dom gör som dom gör ?
  Lagarna måste ändras ASAP för att rädda alla
  dessa barn som blir våldtagna varenda dag år ut o år in.
  Måtte vår nya regering förstå allvaret !

 4. Jösses va lång chatt eller kom allting dubbelt?
  Ljudet från konfrontationen föll bort efter nån minut bara…
  Synd..

  Hoppas att ”Johan” blev så skraj nu att han slutar med att ragga småpojkar på nätet.
  Hoppas att han får skabb… 😳

 5. Han ångrar sig inte. Han kommer att byta profil på Kik och sen leta efter ett nytt barn, men vara betydligt försiktigare framöver i sin barnvåldtäktsjakt.

 6. Men hur är det ställt i skallen? 58 år och skickar runkvideos och vill att en 14-årig pojke ska smaka? Och vill att han ska känna sig trygg? Gubben borde låsas in, han är livsfarlig för barn….

 7. Vilken vidrig jävlar gubbe! Han är snart ute och gör det igen! När de inte får något mer straff än att hängas ut o h bli av med jobbet blir det ännu mer tid över till att jaga barn för dessa vidriga pedofiler.

 8. Äc*elgubbe. 🤮
  Lika fascinerande varje gång, att de tycker det är ”för tidigt” eller ”för personligt” att skicka ansiktsbilder … men att bomba med det mest intima, personliga man har — könet — har de aldrig problem med.

 9. Utmärkt insats av Vikarien igen; du har höjt nivån på konfrontationerna! (Dock tillför den medföljande mannens få kommentarer ingenting; bättre att låte Vikarien sköta allt pratande)

 10. Väldigt bra konfrontation, men tyvärr tror jag att mannen inte tycker att han har gjort fel.

 11. Han tar verkligen lätt på det här ”jag har gjort fel/ett misstag”. Som om det vore nåt plötsligt misstag – När han har groomat på Kik i 2240 dagar! Samt skickat kåta runkande meddelanden dag efter dag efter dag till någon som han vet är en minderårig pojke! Han va bara rädd för att åka fast, som vanligt med dessa barn-suktande män! Han tycker att hans agerande va ett lätt överstruket misstag, som han nu lätt ska komma undan med, när hela hans mångåriga beteende avslöjar hans Sanna natur, att han är en barnjagare i sexuellt syfte. Vad jobbar han med? Hur gammal är hans barn? Risk finns ju att han suktar efter minderåriga pojkar även via sitt jobb och bland barnets kompisar…

 12. Äcklet visar k*ken men tycker det är ”för tidigt” för ansiktsbild. Cheezus 😳
  Tack för ert arbete 🙏

 13. Hade varit intressant att veta om den Maratonmasturberande mannen själv har syskon, då han onekligen verkar gå igång på syskon-övergrepp? 🤢

 14. Stackars hans son som ser detta , tragisk människa !! Visste han inte vad dumpen var innan så lär han definitivt veta det nu !

 15. Vilken hal jävel. Allt han skriver om i chatten är hur han vill förgripa sig på pojken och i konfrontationen var hans behjärtansvärda ”ädla” syfte endast att hjälpa pojkens ensamhet och att han skulle känna sig trygg!? 🤮

  Å nej, han har aaldrig kontaktat barn innan, detta var första gången!?
  I chattloggen avslöjar han att det hänt fler gånger:
  ”Jag drabbades av en ung person som försökte locka mig till träff men det visade sig att det var en tjej som jagade pedofiler och skulle sätta dit mig.
  Så ja är väldigt försiktig”

  Låt er inte luras av den här mannens lågmälda agerande, han är farlig för barn.

 16. Tar det aldrig slut?
  Tack för allt ni gör, varje gädda som hängs ut kan rädda ett barn.

  KÄMPA.

 17. Den ”snälla” kloka fulgubben, och diskret vill han vara. Klart att han ej bryr sig, 14 år eller 16 år, fy fan. Och alla dessa bilder och beskrivningar om sina husdjurslemmar🤮 Ånger? Ja för att ha blivit påkommen, för att han kommer att få skämmas och bli polisanmäld. Egot är stort bland dessa typer.
  Som förälder blir jag skogstokig, jag har ingen empati för er. Den som förgriper sig på barn, får ta konsekvenserna av sitt handlande.

 18. Första ggn jag ICKE orkade scrolla hela konversationen-det är allt för tydligt-jag SPYR på alla er förövare,skithuvuden,Guds väpnare o allt ni vill kalla er.

  BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA.

  BARN ÄR SKYDDSOBJEKT!

 19. Varför kommer inte polisen o låser in fanskapet???? Ni gör detta så jävla bra!!! Önskar att alla som ni tog på bar gärning låstes in på livstid på en öde ö där de kan ägna sej åt att grooma varandra. Fyfan för ett äckel! Spyr!!!

 20. Hoppas det börjar ta slut på gäddor nu! Dumpen har i den bästa värld gjort att skeva mån stannar vid fantasin? Färre fast i nätet, men ni måste fortsätta för många ligger och lurar i vassen.

  Bra kämpat!

 21. Fyfan har så jävla svårt att läsa vad äcklen skriver asså. Blir så jävla förbannad och äcklad. Fattar fan inte hur man kan ha det där tänket, så jävla sjukt. Så jäkla bra att ni hänger ut folk som dessa 💫🤘🏻. Keep up the good work guys! 👍🏻

 22. Det där med antal kik-dagar är så vilseledande. Jag minns att jag skaffade ett kik-konto för 10 år sen, och använde den från och till under ett år, dock var det inte pga sexuella kontakter med yngre, utan för att den meddelandetjänsten var rätt ny.

  Jag blev nyfiken, och laddade ner appen igen, och det står att jag varit aktiv i över 3600 dagar, fastän jag inte haft appen på över 8-9 år. En gång registrerad alltid registrerad, verkar det som

 23. Asså ring polisen istället eller anmäl dem till polisen tycker de väldigt dumt att bara säga ha en trevlig dag efter dem nyss försökte våldta ett barn och de inte ens HANS FÖRSTA GÅNG DE SKREV HAN SJÄLV… man måste anmäla så polisen ska kunna ta tag i detta… asså han kommer ej sluta där nästa gång kanske så lyckas han då vad?? Om han själv har barn men ändå försöker träffa o ligga med en då man verkligen skiter I. ..bara sms bevisen räcker liksom.

  1. Jag tror vi är många som instämmer i det du skriver. MEN som lagen är skriven idag så går han fri eftersom han faktiskt inte har chattat med ett riktigt barn. I många länder är det olagligt, men inte i Sverige. Det är detta dumpen vill ändra på.

 24. Helt annan attityd hos Sara denna gång, lugnt, sansat och proffsigt jämför med de flesta andra konfrontationer/videoklipp. Dock tenderar hon att spåra ur några sekunder mot slutet, men återfår lugnet. Inte Patrik Sjöberg som var med henne denna gång. Är det månne Patrik Sjöberg som triggar igång Sara när han är med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X