Sponsorer

Jag har aldrig trott att jag varit utsatt, jag utsatte mig själv ju.

Som 12-13 åring var vi tre bästa tjejkompisar som ofta befann oss i skogen där vi bodde. Vi smygrökte och fnissade som småtjejer gör. En gång dök Bruno upp, en gammal gubbe. Han stod på tittade på oss, o ,plötsligt drog han fram sitt kön och började onanera. Vi hade aldrig sett något liknande, fascinerat tittade vi på och sprang sedan därifrån. Han återkom flera gånger och till sist bad han oss komma fram till honom. Han erbjöd pengar om vi ville hjälpa honom att runka hans för oss jättestora organ. Vi ville inte men då tilltalande han oss vid namn, han hade hört oss och visste att min mamma jobbade i affär. Han hotade med att skvallra för henne att jag rökte.
Jag blev livrädd och tafatt gjorde jag det han bad om. Fick en peng och blev hotad med att om jag sa något till nån skulle han berätta för mamma. Han bestämde tid för nästa gång och det var bara att göra som han sagt. Det gick aldrig längre än till att hjälpa honom, men hotet fanns alltid där och äcklet. Han var ju en gammal snuskgubbe i vår värld. Har skämts i hela mitt liv och aldrig tänkt på detta som övergrepp, men förstår nu att jag blev utsatt.

Sensommaren då jag skulle fylla 13 år var jag asfull satt nere vid stranden då ett gäng killar kom, jag tyckte det var kul att slippa vara ensam så dom fick gärna sitta hos mig. Det slutade med våldtäkt, det var mitt eget fel jag var ju full och lät dom vara vid min sida. Inte heller detta har jag sett som övergrepp, men det var det ju såklart. Har aldrig berättat för någon jag känner om detta, skäms fortfarande. Våldtäkten berättade jag om för en psykolog som sa att jag kanske mindes fel eftersom jag varit så berusad.
/Anonym

Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

1 thought on “Jag har inte tidigare insett att jag blivit utsatt, trodde att det var mitt fel

  1. Den där psykologen behöver nog gå om sin utbildning eller byta yrke. Det är det man själv minns som ger känslomässiga sår, inte vad som egentligen hände. Hoppas du har fått bättre hjälp så att du mår bättre nu. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *