Sponsorer

Panic attack in public place. Woman having panic disorder in city. Psychology, solitude, fear or mental health problems concept. Depressed sad person surrounded by people walking in busy street.

Min pappa har ätit på mig här – Jag är 4 år och pekar på mitt underliv…
Efter att ha kommit hem till min mamma igen efter att ha varit hos honom berättar jag i köket ”pappa har ätit på mig här”.
Man lyste uv-ljus över hela min kropp efter att min mamma hade anmält till polisen. Ifall man kunde hitta några kroppsvätskor. Men det var en viss rodnad i underlivet. Men det kunde jag själv orsakat. Jag var ju ett barn, jag kunde ha ”rivit mig”.
Jag fick sitta och rita i hans porrtidningar medan andra barn lekte i lekparker. Men ingen reagerade. Ingen vågade reagera. Någon gång ska man ha hittat barnpornografi i hans dator också.
”Han har boxat mig i magen”
”Han har ätit på mig här”
Detta är väl inget påhitt en 4-åring kommer på?
Hade min dotter kommit hem en dag och berättat att någon ätit henne mellan benen.
Jag vet inte vad jag hade gjort… det är ingen vild fantasi ett barn har.
Han dog för en månad sen nu, han har äntligen dött. Jag och min mamma har äntligen fått frid. Han har förföljt oss, förstört våra liv. Skadat relationen mellan mig och min mamma de 10 första åren. Han härjade och hade sig gång på gång.
Detta är inte bara min historia. Det är jag och min mamma. Det är våran historia.
Detta är en ganska känd man i Eksjö. Ett så kallat original där i den lilla staden. Känner någon igen detta jag beskriver, så ja det är nog han. Han är i stort sätt född, uppvuxen och död där. En känd våldtäktsman för många men så tysta alla varit, tassandes på tå. En ”trevlig” alkis man hälsar på när man ser honom på stan. En helt vanligt gubbe för många i den staden också. Han vet hur man charmar, han är en social människa. Han kanske var din före detta kollega? Kanske din förövare?
En mans handlingar som tystats ner. En man som har suttit inne för grov våldtäkt på en 16-åring tjej. En fruktansvärd man som kommit undan lindrigt. En djävul.
För mer än 20 år sen våldtog han min mamma när hon bara var 17 år gammal. Han var 46 år. Han tog med henne på släktträff och presenterade henne som sin flickvän. Hon var 17 år. Ingen reagera. HON VAR 17 år.
Min mamma satt på långanäs SiS i Eksjö, där var han och fiskade ungdomar. Tjejer som han sedan köpte ut tändargas till och förgreps sig sedan på när de var helt medvetslösa. Han förgreps sig på min mamma. Som bara var 17 år. Men det fanns fler ungdomar där. Yngre ungdomar, äldre ungdomar. Han var på fler. Min mamma blev gravid med mig som 18-åring.
Jag är ett våldtäktsbarn. Jag tror tyvärr det finns många fler än mig. Fler våldtäktsbarn som mig, eftersom för mer än 20 år sen var det fortfarande väldigt tabu med abort…
Min mamma och jag kan ha varit de sista offren av honom. Men innan det? Efter det? Hur många är det? En gång våldtäktsman, alltid våldtäktsman.
Imorgon ska jag på begravning för min biologiska far. Med handen på hjärtat är det inga tårar av sorg. Jag fäller tårar för lättnad, tårar för allt ont han orsakat.
Imorgon kommer allt vara över för alltid. Det känns så skönt att vi äntligen är fria.
Äntligen kan vi leva fritt, jag slipper ljuga om vem min pappa är. Jag kan med gott samvete säga att han är död sen frågar ingen mer om det.
Stor eloge till min mamma som kämpat för båda oss, min fina mamma
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *