I April 2019 rymde en fjortonårig flicka från ett HVB hem. Ute i friheten träffade hon Latif Süleymanov, som hon tidigare enbart haft kontakt med via Facebook och Snapchat.
Latif drogade och våldtog henne.

I September 2020 dömdes Latif till tre års fängelse.

Efter att Latif avtjänat två års effektiv tid i häkte och fängelse släpps han (2022). Han har avtjänat sitt straff och ska nu betraktas som ofarlig.

6/10 försvinner en trettonårig flicka från sin skola I Värmland. Latif har efter kontakt online betalat hennes biljett till Göteborg via sin Swish.
Flickan som synts till i Latifs sällskap, försvann mellan torsdagen och tisdagen.

Betraktat från ett barnrättsperspektiv så finns det fler fel än rätt i berättelsen.

En man som tidigare bevisat att han är kapabel att skapa offer av barn, är inte att betrakta som ofarlig efter två år.

De som redan drabbats av Latifs ondska får enligt lag inte varna för honom med tanke på att detta räknas som förtal.

Individer som söker efter barn, är farliga för dem redan innan de får tag på offer.

 

 

 

Flickan är hemma igen ❤ och Latif bör fortsättningsvis hålla sig borta från barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

33 thoughts on “Bilder på mannen som sitter häktad, misstänkt för grooming av trettonåring

 1. Men guuud vad läskigt. Jag delade hennes efterlysning via missing peoples facebooksida igår utan att veta vad som egentligen hänt 😭 måtte hon bli hittad snart, stackars lilla flicka..

 2. Det är många våldtäkter av barn redan innan detta samt att han i te är medborgare i Sverige. Detta borde logiskt sett rendera i utvisning.

 3. Enligt polisen så håller sig flickan borta självmant. Så sätt er ner i båten.

  1. Man vet inte hon kanske mår dåligt och skäms att alla vet kanske tar sitt liv eller är inlåst av andra. När polisen letade vår flicka till Max tillsammans med räddningstjänst och 2 helikoptrar med värmekamera. Där trodde man att hon också först dragit med någon, men hittades i skogen. Sådant att bli nyttjad manipulerad på nätet leder till så mkt annat ätstörningar, problem med relationer, om man inte får rätt hjälp från början.

  2. Varför drog man inte bilder i media på flickan från dag 1, efterlyst allt. Hon är så pass ung

  3. Även om det skulle vara så att hon ursprungligen hade valt att hålla sig borta frivillig, betyder det inte att hon gör det just nu. Hon är ett minderårigt barn som inte går att hitta, efter att hon har haft kontakt med en man som tidigare är dömd för våldtäkt mot barn.

 4. Men förespråkar man utvisning av dessa individer, så brukar det komma en armé med kvinnliga journalister och kvinnor ute i samhället som tycker detta är jättehemskt, rasistiskt, fascistiskt och Gud vet allt..

  1. dom flesta som blir exposade på denna sida är ju fanimej 90% svenskar hur sjukt är inte det att du måste påpeka ”utvisning” första bästa chans du ser någon invandrare skaffa dig ett liv du kan leva efter herregud

  2. Tala inte för oss kvinnor Zeke. Hade vi kunnat välja hade vi stoppat alla dessa rövhål till män i en och samma ö, oavsett ursprung.
   Fjant.

 5. Fy vad jag lider med familjen, nära anhöriga och vänner. Måtte hon hittas vid livet.
  Redan att köpa en biljett till ett barn som tar henne från hemmet borde vara straffbart.

  1. Så om morfar eller farfar betalar för att ett barnbarne ska besöka sin farmor o farfar eller mormor o morfar, då ska de straffas menar du?
   Tänk efter lite innan du skriver kanske.

   1. Ingen har menat, eller på annat vis insinuerat det märkliga som Micke skriver om.

   2. Vad är det för drog jämförelse.. en helt främmanden VUXEN ”man” dels dömd för de grova brott han gjort köper en biljett, ingen vuxen ska ha kontakt föröva etc ett BARN

  2. Ja det borde klassas som kidnappning som det görs i USA när man lurar bort ett barn utan förälders godkännande.

 6. Även om flickan håller sig borta självmant så har hon fastnat i fel klor.
  Tänk på de INGEN PANIK.
  Tror inget barn vill hamna i klorna på ett monster som våldtagit barn.
  Detta landet har verkligen aldrig haft grepp om dessa vidriga människor och lär aldrig ha de, tafatta å mesiga.

 7. Vilket troll du är ”Ingen panik”, finns ingen polis som har uppgifter om att den 13-åriga flickan håller sig undan frivilligt. Däremot finns bekräftade uppgifter att en vuxen okänd man betalat för att flickan skulle åka långt från hemmet. Vilken sund vuxen man gör så?
  Ingen sund vuxen människa lurar ett barn på en sådan resa, begriper du inte det?

 8. Nu är flickan hittad enligt polisen o är med sin mamma, tisdag kväll.

  1. Skönt att höra att hon är hemma. Det är ju dock ingen tvekan om att han har hunnit förlusta sig på barnet.

   Jag är förvånad. Dels för att barn fortfarande åker hem till pedofiler, dels för att hon lever. Jag tänkte att han kanske inte ville ha vittnen vid nästa huvudförhandling. Min tes om Tiktok sprack.

  2. Det var skönt att flickan kom hem och var vid god vigör och oskadd när polisen fann henne och skjutsade hem flickan till sina föräldrar och att det fick ett lyckligt slut.

  3. Det va mamman inte polisen som hittade henne men spelar ingen roll så länge hon är tillbaka ❤️ Flickan är LVU placerad så mamman skulle inte få ha henne hemma. Men det har nog brustit lite hos socialtjänsten. Minst sagt!! Dessutom finns det en pappa som va nere och letade helt utom dig av oro men han hölls inte informerad trots gemensam delad vårdnad. Vilket va vidrigt att höra 🤨😠. Men det viktigaste är att tjejen är säker nu och tyvärr då inte hos nån av föräldrarna….än 🙏🏻❤️

   1. Ja det är tragiskt allting, men vart har du ens fått till dig att han var nere och letade?
    Enligt uppgifter så framkom det att en familjemedlem till pappan sagt det var synd det inte var i närheten och att de inte kände någon i Gbg för att kunna åka ner 😑 sen vet du ju tyvärr ingenting om situationen med den andre parten och ja denne har brustit i mycket och även var orsak till placeringen samt socialtjänsten och placeringarna.
    Maktmissbruk och lögner är ”fantastiskt” när det skadar familjer samt BARNET!
    Man ska inte skriva om så mycket man ej vet om. Hon bör få vara med sin mamma snarast som haft hand om henne under alla år och där hon vill få vara, då hon lider och inget mer ska hända av allt som hänt och detta är inte det endaste..

   2. Sen så var hon med sin mamma under de dagar efter att hon hittade henne … dottern ringde mamman på hennes födelsedag

 9. Skrivet onsdag förmiddag: Ni kanske borde uppdatera inlägget snarast med tillägg högst upp om att flickan är återfunnen sedan igår tisdag kväll.

 10. 20 årsåldern. Då är jag 15. . Varför vill media att han ska va ung ? Rota lite och han är minst 25. Kanske 30 . Pissråttan är snart ute igen. .

 11. Varför är den här snubben ens kvar i landet för att kunna utföra det här illdådet?

   1. Det blir så när man röstar på män som inte bryr sig om kvinnor*

    Jag hjälpte rätta din felskrivning Lasse Hallberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X