Sponsorer
När jag var 12 år blev jag utsatt för sexuella övergrepp av en 40 årig man som kastade in mig i en bil. Jag har aldrig reflekterat över att han är en pedofil. Jag har bara tänkt på det som ett övergrepp av vem som helst egentligen, jag har aldrig reflekterat över hur jävla ung jag var. Att jag var ett barn. Mannen i fråga var min granne, han blev senare dömd till fängelse och fick betala skadestånd.
Jag läser varje inlägg i facebook-gruppen dumpen.se, och polletten föll ner nu 15 år senare: Att jag har blivit utsatt för en pedofil. Det vände sig i hela magen på mig, vill bara skrika rätt ut. Nu 15 år senare påbörjar bearbetningsprocessen.
/anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

1 thought on “Vår granne kastade in mig i sin bil

  1. Faran är också att utsatta blir rädda och förskräckta när övergreppen ”förstoras”.. Ordet pedofili är ett laddat ord och att bli utsatt för en sådan är avskyvärt. Ett övergrepp är ett övergrepp och det är jobbigt nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *