Sponsorer

På ett sommarlov, blev själv utsatt för övergrepp av min morbror när jag var 9 år gammal. Ingen trodde på mig när det hade hänt. Helt plötsligt bestämde han att vi skulle säga god natt till honom med pussar. Min bror märkte inget konstigt, min kusin märkte inget konstigt. Men sättet han tvingade mig att kyssa honom på var att han stoppade in sin tunga i munnen på mig. Tog på min kropp på ett obehagligt sätt, fruktansvärt, han var en gammal man och jag blev jätterädd.

Hade jag inte varit så snabbtänkt, så ung jag som jag var, när vi skulle gå och lägga oss. Jag bytte säng med min kusin, hans dotter, för jag hade en känsla att han skulle försöka få tag i mig. Mycket riktigt. Han kom in på natten och treva runt i sängen, full som ett svin, men hittade inte mig för hans dotter låg på min plats och jag låg innerst, så han fick aldrig tag i mig. Jag var så rädd. När mina föräldrar kom upp berättade jag allt. Först trodde ingen på mig, men sedan förstod mina föräldrar vad som hade hänt. De konfronterade honom men det var så mycket hysh på den tiden. Jag och min bror fick aldrig åka upp igen till honom ensamma. Man berättade det vidare i släkten men de kunde inte ta det till sig, detta var över 55 år sedan. Minnet av detta har alltid förföljt mig. Jag fick aldrig någon upprättelse. Mamma möjligt förstod men det var en hemsk upplevelse för en 9 åring. Än idag kan jag känna hans händer över min lilla kropp, så smutsigt och hemskt.

/Anonym

Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *