Sponsorer
Jag är snart 30år gammal och blir än idag hemsökt av dessa monster gäddor.
När jag var mellan 4-6år gammal så minns jag att min farfar erbjöd mig pengar så fort jag skulle sova över där. Men bara om jag gick med på att sova i deras säng. Jag tyckte då inte var något konstigt. Godispeng ville man ju självklart ha & sova med farfar va ju lycka, han var ju en förebild. Varje kväll när jag sov där så låg han alltid & strök sina händer längs kroppen på mig. Fortfarande tyckte jag då inget var konstigt.
Jag blev äldre & han slutade med beteendet. Mamma träffade en ny kille i den vevan. Som jag redan vid tidig ålder inte gillade, något kändes fel med honom.
Det tog inte lång tid innan han började hjärntvätta både mig och min mor. Jag var nu ca 8-9år. Jag fick inte umgås med vänner efter skolan för att jag skulle vara hemma och sköta hemmet, enligt honom. Jag fick ej tala när vi hade besök eller om vi var på besök hos andra. Om jag blev tilltalad skulle jag endast svara på frågan och sedan vara tyst igen. Om jag inte lyssnade och försökte protestera eller säga ifrån blev jag slagen och tillrättavisad när vi kom hem/gästerna åkte. Sa jag ett ord utan att bli tilltalad så blev jag slagen.
Åren gick & detta var för mig ett normalt liv, dom fick en son ihop. När jag var 14år, hade jag samlat mig styrka till att stå upp för honom. Han var på väg att slå min mamma framför mig och för första gången ställer jag mig emellan dem. Jag blev tillrättavisad och hänvisad till mitt rum med nya blåmärken. När kvällen kom, kommer han in på mitt rum för att ”lära mig en läxa”.
Detta var första gången han våldtog mig för att visa att man inte säger ifrån mannen i huset. Dagen efter försöker jag prata med mamma men hon säger bara att det är inte hans fel, hans pappa behandlade honom illa som liten. Hon sade att jag hade drömt gårkvällen.
Efter flera övergrepp och slag, bryter jag ihop i skolan som annars alltid varit min fri zon. Jag blir skickad till kuratorn och tillslut lyckas jag berätta min historia för henne. Polisen kommer och  jag blir skickad till min pappa och får bo därefter.
Jag börjar med självskadebeteende, träffar män över internet som utnyttjar mig, det var det jag var van vid. Det nya livet med pappa var så ovant, så sökte upp män som var som mammas kille. För det var ju det jag var värd och bekant med.
När jag var 18år kommer min kusin ”Anna” till mig och frågar om farfar någonsin har gjort något konstigt mot mig när jag var liten. Jag börjar tänka tillbaka på dom konstiga nattningar och pengamutningarna han gjorde. Då förklarar hon att farfar tidigare har förgripit sig på min faster, kusin Anna och mina andra två kvinnliga kusiner, alla när vi varit mellan 4-8år gamla. Men att det var min pappa är den som hindrat alla från att anmäla gubben, eftersom att de är ”synd” om farfar.
Hela mitt liv rasade. Den enda mannen som jag trodde har velat mig väl? Finns de några vettiga män? Är de såhär alla män är? 18år av mitt liv har gått, och endast blivit utnyttjad av varenda manlig förebild i mitt liv. Tryggheten hos män var helt borta. Och dom kommande 4år bestod av droger, jag sålde min kropp, bodde i min bil, och träffade ”farligare & farligare” män som skadade mig grovt.
Idag har jag jobbat med mig själv, jag är drogfri, jag är framgångsrik i mitt yrke, jag har en gård med min sambo och till utsidan lever jag ett ”normalt” liv. Men min mamma lever fortfarande med den våldsamme mannen och han har nu börjat gå på mina två bröder som nu lever i fara. Hans egna son är 15år och har både blivit slagen & strypt. Jag bor 60mil ifrån dom, känner mig helt hjälplös. När ska detta få ett slut?
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

3 thoughts on “Mammas nye man är våldsam och dessutom en barnvåldtäktsman

  1. Denna berättelsen är väl inte ny eller ? Har nog läst detta för eller så var det något liknande.. hursomhelst är detta hemskt… forsätte kämpa !!

    1. Du kan ha läst den på facebook-gruppen dumpen.se.
      Vi samlar alla berättelser till hemsidan för att de ska synas. Det handlar om att utsatta ska känna att de inte är ensamma och att det alltid är förövarens skuld och skam att bära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *