Han satt där i mörkret och spanade ut mot kiosken där han bestämt träff med en trettonåring. Denna gången råkade vi komma från hissen så vi slapp stå utanför dörren till trappuppgången för att se mörkergäddan simma tillbaka upp för trapporna. Han blev nog lite förvånad när vi kom från helt fel håll men verkade inte alls vilja diskutera varför han väntade på ett barn klockan elva på kvällen så han simmade upp för trappan i sina rutiga  pyjamasbyxor.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

27 thoughts on “Gädda i mörkret (Napp #154) Norrköping

 1. 33 år gammal och noll gram i huvet.
  Medveten om att han gör fel men begår felet ändå.

 2. Han är lite edgy satanist, ”do what thou wilt shall be the whole of the law” sa deras inspirationskälla Aleister Crowley, dvs gör vad som än faller dig in. Passar väl pedofiler antar jag.

 3. Hahaha 1500 dagar på KIK. Det är en barnapp. Ifall man är över 30+ och har KIK i 5 år så är det stark peddovarning.

  1. Jag är lite förvirrad över Kik inte använt det på många år, men används de inte mest av vuxna snuskiga nuförtiden? Hur många riktiga barn finns där ? – hänger inte dem på snap, TikTok å såna appar? Känns som kik ses mer som stenåldersapp men jag kan ha fel . Jag har som sagt ingen koll på kik längre

  2. nja. jag har över 3000 dagar på kik. träffat många fina kvinnor där genom åren.

   jag tror dock att du är pedofil för att du tror dig veta sånt.

  3. Nja det vill jag bestrida. Jag har haft kik i många år men jagar absolut inga små pojkar eller flickor 😊

  4. Det var en barnapp för typ 12 år sedan, innan instagram, innan musically, innan tiktok, innan moli som nu är nedlagt osv. Nu används den enbart av peddos, eskorter och fiskare. Finns inga riktiga barn där längre. Det är bara en massa olika typer av scams som äger rum där och tusentals botar. 13-åringar har aldrig ens hört talas om kik. Gå ut i kvarteret och fråga en random 13-åring om de har hört talas om kik. Alla kognitivt svaga pedofiler håller fortfarande till på kik, kamrat osv. Late adaptors.

  5. kik är dock inte en barn app, det används för sexchattar bland vuxna människor också så att säga att man är pedofil för man är vuxen på kik är bull.

  6. KIK används för prostitution, knarkaffärer ibland och andra ljusskygga aktiviteter. Pedofilernas favoritapp. Skulle jag se att min partner hade KIK på mobilen skulle jag spy. Kollar ni era anhörigas telefoner testa gå i App Store och se om KIK är nedladdat förr (då blir det en annan symbol) för vet många som tar bort hela appen efter varje gång de använder den.

 4. Dem förstår det är olagligt, att det är fel ändå så kan dem inte låta bli? Jag förstår bara inte, tror inte jag någonsin kommer förstå heller..

  Hans attityd när han blir konfronterad är löjlig med, han blir arg på er å ryter ”jag visste det” som om han har blivit utsatt för något, mannen som skulle träffa en kille 3 år äldre än tio.

  Män rent generellt som träffar barn över nätet bör oroa sig, delvis för att dem saboterar för barn men också för att dem för ett brott som dem kan hamna i fängelse för men även en moraliska att det är fel! Dem ska också vara oroliga för att dumpen kan dyka upp.. men de är ju inte bara dumpen som dyker upp på sånt här 🙂 har funnits sedan länge tillbaka folk som

  Planerar träffar med pddos där dem sedan utsätter pddosarna för något eftersom den är arga, så de kan gå värre än när dumpen dyker upp med.

  Hoppas han kan inse hans problematik!?

 5. Bra jobbat av er att hitta denna riktigt fula gädda.
  Det är inte slumpen att man hamnar på dumpen!

 6. Grymt jobbat! Med lite efterforskning så verkar Matthias ha en sambo som troligtvis är helt ovetandes. Hans facebookkonto är nedlagt men spår finns fortfarande att finna… Tittar man på nätet ser man kiosken mitt emot där han stod och kikade i trapphuset dold i mörker… Plötsligt kommer Sara och Patrik innifrån istället. Snacka om att bli tagen på bar gärning. Åter igen, bra jobbat!

 7. Denna kille gav mig rysningar redan 2018 när jag bodde i lägenheten under. Han skrek så mycket på sin flickvän och jag hörde smällar efter smällar så en dag flög jag upp dit och frågade vad det var frågan om. Killen öppnade med dörren på glänt och dom ”bråkade” bara lite. Ringde hyresvärden för att meddela problemet. Dröjde inte länge innan jag satt och solade på balkongen en dag och jag hör hur han börjar skrika på sin flickvän och jag ropade upp att nu räcker det din jävla kvinnoboxare. Han gick i försvar direkt och jag va en jävla satmara som inte skulle lägga mig i osv. Sen sa jag till hans tjej att du är välkommen ner till mig när du vill. Dröjde en dag sen kom hon ner och grät och va rädd för åbäket. Så han är en störd typ, och inte ett dugg förvånad att han dyker upp här. Usch!

 8. Usch fy fan äckel Hoppas han inser sitt sjuka beteende (33 åring med en 13åring??) och söker hjälp.

 9. Vi bör återinföra mentalsjukhus. De här människorna ska inte vara ute i samhället. De behöver hjälp att bli av med sitt sjuka beteende. Och straffet ska vara extremt kännbart.

  1. Tyvärr användes mentalsjukhusen mest till att sätta in kvinnor på tidigare.
   Men hade man kunnat straffa dessa, så borde de vara inlåsta på specialpsyk för all tid.

 10. Vet vi vad den här killen jobbar / jobbat med nu och tidigare?
  Om han haft praktik på skola eller liknande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X