Först var det INTE han på bilden. Sedan var det ändå han. Mannen hävdade att någon hade fått tag på väldigt gamla bilder som hade skickats till någon som utgav sig för att vara 14. När man tittar på gamla bilder så ser han dock inte alls likadan ut.

Gammal bild                       Ny bild

Det var inte första gången någon hade bokat upp honom på träff med ett barn men han var absolut inte sugen på att gå till polisen för att anmäla att någon använder hans identitet för att bestämma träff i sexuellt syfte.

Låter det rörigt?

Det skulle kunna bero på att lögner brukar vara svårare att hålla isär än sanningen.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA. 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

36 thoughts on “Dansgäddan (Napp #153) Luleå

 1. Den skakiga rösten avslöjar honom då nervositeten slår till.
  Finns absolut ingen skam i dessa monstren.
  Och tuff mot er spelar han oxå.
  Kan inte förstå att de finns så iskalla människor bland oss.
  Va fan e de för fel på dom ????

  1. Jag tror i och för sig att många skulle varit tämligen nervösa ifall dom blev oskyldigt anklagade för en sådan här sak. Även om den här snubben likväl sannolikt är skyldig. Sedan försöker han ju dessutom spela obrydd, vilket väl är skumt.

 2. Ska man skratta eller gråta ?
  Dom VET verkligen hur kriminellt det
  är det de sysslar med annars hade dom inte
  trasslat in sig i alla lögner.
  Hur gick med med denna grisen ?
  Polisen hämtade o frugan fick veta ? Hoppas !

  1. De här är en VAR en bekant till min familj uppe i luleå sjukt att i sin närhet att man inte ska kunna känna sig trygg att ha sina barn någonstans i de här landet.
   Dumpen ni är grymma fortsätt att sätta dit dom här äcklen..

 3. Stakars sate!!
  Karln är obotligt dum..
  Tycker nästan synd om honom…
  Tror ärligt inte att han förstod något av vad ni sa..
  Grymt firrat!!
  Tack för att ni finns ❤️❤️

 4. Bra napp av er.
  Så trist för dem själva när de sitter i sin nervositet och darrar inifrån och inte kan förklara sig.
  Tycker lite synd om honom på något efterblivet sätt, -men fan aldrig är det synd om dessa svin där k**en har handlat främst.
  FY FAN, spyr på ännu en.

  Du är ett smuts tills du erkänner ditt felande, ditt svin.

 5. Imorgon vet alla om honom.
  Har börjat sprida sig redan.
  Finns många fler kvar, vissa dömda sen förr men fria numera.

  Bra jobbat!

 6. Klockren konfrontation. Det blev schackmatt flertalet gånger och tätt i följd. ”Det där är inte jag, jo det är jag, men jag har inte tagit någon sån bild”. Patrik: ”varför har vi din bild då”. Gäddan: ”fråga inte mig för jag jobbar”. Hjärnan blev exceptionellt överbelastad i det ögonblicket, han sluddrade på orden till och med för att han inte kunde komma på en lögn. Plötsligt sluddrande, plötslig förhöjd blinkfrekvens, och ett irrelevant uttalande som inte besvarar frågan, och utan att han själv upptäcker det så att han kunde korrigera vad han nyss sagt. Det är vad man kallar för kluster inom beteendevetenskap. Det sker när man ljuger. Kommer den typen av beteenden ensamt så betyder det ingenting, men kommer de allihopa samtidigt så talar det starkt för att man ljuger. CIA kollar mycket på den typen av beteenden.

  Han har i förväg bestämt sig för att neka på alla anklagelser så han tänker inte ens på vad som sägs. Sara: ”Här är en till bild”. Gäddan:”nej”. Han får en bild presenterat för sig och svarat nekande till att det är en bild som han ser framför sig.

  ”Jag tog bussen för jag skulle vänta på.. vänta aaa. ” Han råkade säga att han åkte dit för att vänta på någon.

  ”Vi är här för att prata om vad du gör på nätet” Normalt svar är, ”vilka är ni? Varför frågar ni det? Normalt svar är inte att i det läget svara. ”Kolla på youtube, kolla på youtube” samtidigt som man ser uppenbart påkommen och skyldig ut. Om man enbart kollar på youtube, så borde man inte se rädd ut när man svarar på frågan.

  1. Jag vet, de var inte ämnade för oss vanliga. Gäddan kommer förmodligen sitta och läsa alla kommentarer. Han har förmodligen inte förstått fullt ut, hur korkad han upplevs av alla och varför vi upplever honom som det. Han ska inte få sitt och tro att han har lyckats lura en endaste person.

 7. Han verkar inte förstått att det var någon under 15. Så kan jag tolka när jag läser loggarna.

  Ni gör ett bra jobb, men den här killen känns inte direkt farlig farlig.

  1. Torgny då kanske du ska läsa loggarna igen. Han pratar om att hans mamma inte är hemma, att han ska skolka, att han inte kan skicka bild pga sin ålder sen i en av chattarna säger han bokstavligen att han är. 14

  2. Håller med. Fiskaren skrev ”jag är 14” på ett ställe, men inget bekräftar att ”gäddan” uppfattade det. Det är lätt att missa detaljer i en lång konversation.

   1. Jaha och då är det en ursäkt då eller? Du tror att han inte förstod att killen han chattade med var MKT yngre än hans 33 år, killen berättar att han går i skolan upprepade gånger, att mamma tjatar på honom, vara fjortis i Luleå osv, det kan knappast gå honom förbi att det är just ett barn han pratar med!!
    Och hur skulle någon av dessa gäddor kunna vara oskyldiga när de dyker upp på mötesplatsen, omöjligt att förklara bort.
    Det här är en vidrig pedofil som det är ett stort fel i huvudet på och inget kommer kunna bota honom.
    Han måste bort från gatorna för att skydda det finaste vi har, barnen❤️Han är inte värd mkt i mina ögon. Kan inte förstå alla som tycker ett uns synd om honom, hur kan man ens känna den känslan inför en sån här människa. Nä, även om han är lågbegåvad så är han ju tydligen smart nog att va aktiv på KiK i 2034 dgr och i peddogrupper.
    Tack Dumpen, ni gör en sånt otroligt jobb för barnen❤️

   2. Mamma, det är inte lätt att missa detaljer när det sista meddelandet som har skrivits är ”jag är 14” och gäddan sitter och funderat kring vad den ska svara på det. Gäddan kan ju inte svara okej, för då har den ju tydligt signalerat att barn är intressanta, och då kan det framstå av svaret som att den inte förstod, och det är gäddans avsikt. Bli inte lättlurad av gäddor.

 8. Det fanns inte mycket bakom detta pannben.
  Undrar om han är sambo eftersom han skrev att han var typ ”inneboende.
  Men helt klart en låg intelligens gädda.
  Så dum kan man inte ens spela.

 9. Vilken fjant! Och så nervös o svamlar som fasen! Snacka om att han vet att han är påkommen..Usch!

    1. Tror samma. Han visar inget intresse för ålder överhuvudtaget. Synd att de censurerar bilderna de skickar på barnen. Hade velat se bilden han reagerat på

 10. Ni som läser chattloggarna å säger att han kanske inte visste åldern, läs dem igen å noggrant han säger saker som att han ska skolka , om sina föräldrar, att han går i skolan . Att han inte ekan skicka nakenbild för de kan bli fel pga hans ålder , att han har ett pojkrum.: sen skriver han bokstavligen att han är 14 om ni läser noga.

  Kan ni sluta säga att personen inte visste , läs igenom chattloggarna mer noga först 😊 e

 11. Jättebra konfrontation. Men jag tycker som vanligt att ni borde trycka hårdare på att ni kommer publicera denna film plus skärmdumpar från hans chattar.

  ”Vad tror du folk som känner dig kommer tycka?”
  ”Hur känns det att din böjelse kommer bli, allmänt känd”?
  Mer såna frågor!

 12. Ännu en som fått hjärnan hackad 😀 Jag gissar att man hamnar i sån chock att bli tagen som pedofil att kroppen hamnar i totalt försvarsläge.

  Synd bara att han tog på sig sina mest eleganta hörselkåpor i onödan inför sin minderåriga sexdate…

 13. Vad var det den gamle gubben Bouvin sa/gestikulerade i Riksdagen? 👉👈 går inte 👌👌 Går inte heller. Borde framförallt ha påpekat att detta absolut inte går för sig 👨👶

  🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

 14. Oh herregud, han stångar sig in i top 3 av alla gäddor i sämst att ljuga,

  Din mupp ge fan i barn så slipper du sitta o ljuga framför en kamera igen. Äckel

 15. Uppfattade puckot att det var en 14-åring? Ser att ni skrivit det men han svarar inte på något vis, eller missar jag något? Visst fattar han att det är en ung person eftersom den går i skolan och pratar om en tjatande mamma men det kan en 17-åring göra likaväl. Tänker att det kanske kan vara viktigt, för er del, att det faktiskt gått fram så att ingen kan hävda att man missat att det rört sig om en person under 15.

 16. Helt otroligt många omedvetna erkännanden från denna gädda. Sara: ”någon har bokat in en träff, på detta cafét, med ett barn i sexuellt syfte. Gäddan: ”nej”. Han säger nej för han menar på att han inte bokade in träffen i sexuellt syfte.

 17. Gäddan: ”Jag har inte ens Kik… (kommer sen på att han försa sig)… eller vad är det för nåt?” Sara: Det här är inte Kiks mjukvara så hur visste du att det är kik?” Gäddan: ”för jag har haft den förut”. Sara stället samma fråga igen. Gäddan:”för jag har haft den bilden på kik förut”. Hans svaga logik menar på att bara för att han har haft en bild på kik, så innebär det att någon tagit hans bild från kik för att lägga upp bilden på ett annat konto på kik, inte på Facebook, inte på Instagram, Kamrat, Qx, Yubo, Line, Messenger, Whatsapp, Telegram, Viber, Wickr, Badoo, Tinder, HP, osv. Har han haft en bild på Kik så är det enligt honom självklart att någon annan har använt samma bild på något annat konto på kik. Kik var första alternativet för honom av en förståelig anledning. Han borde ha varit tyst, så slapp han sitta och lirka med ofattbara osannolika efterkonstruktioner. Dock så var det på det viset att även den bortförklaringen inte förklarade någonting. Bara för att du har använt kik, så behöver inte det betyda att vi har använt kik, så hur vet du att den bilden var upplagd på just kik av alla appar, hade ha kunnat vara en klockren följdfråga.

  Det här är helt klart min favoritkonfrontation förutom ”men snälla det kommer gå åt helvete med frugan”-gäddan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X