Sponsorer
Jag var en 11/12-15-årig kille som var mobbad i skolan, hade få eller inga vänner och vägrade gå till skolan i långa perioder p g a det. I mitt sökande efter någon typ av bekräftelse sökte jag mig till spel och sidor där äldre personer fanns. Pokern, bodycontact, darkside, fan-sidor för olika böcker osv. På zynga poker (ett gratis pokerspel på facebook där många barn och ungdomar var, samt vuxna personer från hela världen) fick jag kontakt med en mängd kvinnor som med glädje pratade annat än poker och hellre pratade om sånt en 12-åring inte borde få höra. En kvinna, som hade barn som bara var 10 år yngre än min egen mamma, beskrev hur mycket hon älskade mig tills dess att jag beskrev hur mycket jag älskade henne tillbaka några veckor senare. Varje dag beskrev hon den kärleken och en dag ville hon gå över till ett annat konto på fb och skriva där istället. På det kontot beskrev hon hur synd det var att jag inte var på hotellet med henne och hennes väninnor för då hade de kunnat använda min sn*pp så mycket. När det kontot också blev för osäkert gick vi över till telefon och började smsa och ringa. Där började det pratas om sexleksaker och hon skulle skicka det till mig. Jag fick hennes adress och jag skulle skicka grejer till henne med. Hon ville att vi skulle sova tillsammans varje natt och dela kudde varje natt i resten av våra liv.
Detta är inte det enda som hänt men det är en av de stories som en ung kille på nätet kan råka ut för, även av kvinnor. Tyvärr är det inte alltid så lätt att fånga dem i fiskandet bara.
/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *