Sponsorer
Sitter och kollar på era fisketurer, och förundras över hur korkade dessa männen är..
Är snart 56 år, har växt upp med en styvfar som hellre slog än pratade. Min egen pappa tog livet av sig när jag var 5 år.
Som 11 åring blev jag sexuellt utnyttjad på en djur marknad. Har alltid älskat djur, och blev lurad in i en lastbil och tvingad att göra saker…vågade aldrig berätta för mina föräldrar, eftersom jag var rädd för att få stryk…inte förrän jag var nästan 40 år, vågade jag berätta för någon. Denna någon var en grymt duktig psykolog, som lyckades få mig att lätta mitt hjärta. Min mamma dog för drygt 2 år sedan och hon fick aldrig reda på vad som hade hänt. Hela mitt vuxna liv har kantats av väldigt dåligt psykiskt mående, med ett antal suicidförsök. Jag brottas fortfarande med tankarna om varför i hela helvete jag gick in i lastbilen?
När jag nu hör era gäddor och deras ursäkter, blir jag bara förbannad. Om nu någon av dem har blivit utsatt för sexuella övergrepp, då vet de väl för fan hur ont det gör i både kropp och själ. Jag skulle aldrig i hela mitt liv, ens tänka tanken att utsätta någon annan för samma sak. Hur tänker de?
Förövaren får ett s k straff, han får vård och massa resurser slösas på en människa som troligtvis aldrig blir bättre. Men vilken hjälp får offret? Ett övergrepp sätter grymma spår i både kropp och själ, och går aldrig över. Jag hoppas verkligen att en framtida ny regering verkligen tar detta på allvar och verkligen jobbar för barnens säkerhet och framtid.
Patrik och Sara, ni gör ett grymt jobb och jag stöttar er i allt ni behöver hjälp med.
/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *