Sponsorer

Först var det INTE han på bilden. Sedan var det ändå han. Mannen hävdade att någon hade fått tag på väldigt gamla bilder som hade skickats till någon som utgav sig för att vara 14. När man tittar på gamla bilder så ser han dock inte alls likadan ut.

Gammal bild                       Ny bild

Det var inte första gången någon hade bokat upp honom på träff med ett barn men han var absolut inte sugen på att gå till polisen för att anmäla att någon använder hans identitet för att bestämma träff i sexuellt syfte.

Låter det rörigt?

Det skulle kunna bero på att lögner brukar vara svårare att hålla isär än sanningen.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA. 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

19 thoughts on “Dansgäddan (Napp #153) Luleå

 1. Den skakiga rösten avslöjar honom då nervositeten slår till.
  Finns absolut ingen skam i dessa monstren.
  Och tuff mot er spelar han oxå.
  Kan inte förstå att de finns så iskalla människor bland oss.
  Va fan e de för fel på dom ????

  1. Jag tror i och för sig att många skulle varit tämligen nervösa ifall dom blev oskyldigt anklagade för en sådan här sak. Även om den här snubben likväl sannolikt är skyldig. Sedan försöker han ju dessutom spela obrydd, vilket väl är skumt.

 2. Fyfan! Hoppas att allt går åt helvete för äcklet! Jättebra jobbat alla bakom dumpen.se!

 3. Ska man skratta eller gråta ?
  Dom VET verkligen hur kriminellt det
  är det de sysslar med annars hade dom inte
  trasslat in sig i alla lögner.
  Hur gick med med denna grisen ?
  Polisen hämtade o frugan fick veta ? Hoppas !

 4. Stakars sate!!
  Karln är obotligt dum..
  Tycker nästan synd om honom…
  Tror ärligt inte att han förstod något av vad ni sa..
  Grymt firrat!!
  Tack för att ni finns ❤️❤️

 5. Bra napp av er.
  Så trist för dem själva när de sitter i sin nervositet och darrar inifrån och inte kan förklara sig.
  Tycker lite synd om honom på något efterblivet sätt, -men fan aldrig är det synd om dessa svin där k**en har handlat främst.
  FY FAN, spyr på ännu en.

  Du är ett smuts tills du erkänner ditt felande, ditt svin.

 6. Imorgon vet alla om honom.
  Har börjat sprida sig redan.
  Finns många fler kvar, vissa dömda sen förr men fria numera.

  Bra jobbat!

 7. Klockren konfrontation. Det blev schackmatt flertalet gånger och tätt i följd. ”Det där är inte jag, jo det är jag, men jag har inte tagit någon sån bild”. Patrik: ”varför har vi din bild då”. Gäddan: ”fråga inte mig för jag jobbar”. Hjärnan blev exceptionellt överbelastad i det ögonblicket, han sluddrade på orden till och med för att han inte kunde komma på en lögn. Plötsligt sluddrande, plötslig förhöjd blinkfrekvens, och ett irrelevant uttalande som inte besvarar frågan, och utan att han själv upptäcker det så att han kunde korrigera vad han nyss sagt. Det är vad man kallar för kluster inom beteendevetenskap. Det sker när man ljuger. Kommer den typen av beteenden ensamt så betyder det ingenting, men kommer de allihopa samtidigt så talar det starkt för att man ljuger. CIA kollar mycket på den typen av beteenden.

  Han har i förväg bestämt sig för att neka på alla anklagelser så han tänker inte ens på vad som sägs. Sara: ”Här är en till bild”. Gäddan:”nej”. Han får en bild presenterat för sig och svarat nekande till att det är en bild som han ser framför sig.

  ”Jag tog bussen för jag skulle vänta på.. vänta aaa. ” Han råkade säga att han åkte dit för att vänta på någon.

  ”Vi är här för att prata om vad du gör på nätet” Normalt svar är, ”vilka är ni? Varför frågar ni det? Normalt svar är inte att i det läget svara. ”Kolla på youtube, kolla på youtube” samtidigt som man ser uppenbart påkommen och skyldig ut. Om man enbart kollar på youtube, så borde man inte se rädd ut när man svarar på frågan.

  1. Jag vet, de var inte ämnade för oss vanliga. Gäddan kommer förmodligen sitta och läsa alla kommentarer. Han har förmodligen inte förstått fullt ut, hur korkad han upplevs av alla och varför vi upplever honom som det. Han ska inte få sitt och tro att han har lyckats lura en endaste person.

 8. Vilken fjant! Och så nervös o svamlar som fasen! Snacka om att han vet att han är påkommen..Usch!

 9. Ännu en som fått hjärnan hackad 😀 Jag gissar att man hamnar i sån chock att bli tagen som pedofil att kroppen hamnar i totalt försvarsläge.

  Synd bara att han tog på sig sina mest eleganta hörselkåpor i onödan inför sin minderåriga sexdate…

 10. Vad var det den gamle gubben Bouvin sa/gestikulerade i Riksdagen? 👉👈 går inte 👌👌 Går inte heller. Borde framförallt ha påpekat att detta absolut inte går för sig 👨👶

  🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

 11. Oh herregud, han stångar sig in i top 3 av alla gäddor i sämst att ljuga,

  Din mupp ge fan i barn så slipper du sitta o ljuga framför en kamera igen. Äckel

 12. Helt otroligt många omedvetna erkännanden från denna gädda. Sara: ”någon har bokat in en träff, på detta cafét, med ett barn i sexuellt syfte. Gäddan: ”nej”. Han säger nej för han menar på att han inte bokade in träffen i sexuellt syfte.

 13. Gäddan: ”Jag har inte ens Kik… (kommer sen på att han försa sig)… eller vad är det för nåt?” Sara: Det här är inte Kiks mjukvara så hur visste du att det är kik?” Gäddan: ”för jag har haft den förut”. Sara stället samma fråga igen. Gäddan:”för jag har haft den bilden på kik förut”. Hans svaga logik menar på att bara för att han har haft en bild på kik, så innebär det att någon tagit hans bild från kik för att lägga upp bilden på ett annat konto på kik, inte på Facebook, inte på Instagram, Kamrat, Qx, Yubo, Line, Messenger, Whatsapp, Telegram, Viber, Wickr, Badoo, Tinder, HP, osv. Har han haft en bild på Kik så är det enligt honom självklart att någon annan har använt samma bild på något annat konto på kik. Kik var första alternativet för honom av en förståelig anledning. Han borde ha varit tyst, så slapp han sitta och lirka med ofattbara osannolika efterkonstruktioner. Dock så var det på det viset att även den bortförklaringen inte förklarade någonting. Bara för att du har använt kik, så behöver inte det betyda att vi har använt kik, så hur vet du att den bilden var upplagd på just kik av alla appar, hade ha kunnat vara en klockren följdfråga.

  Det här är helt klart min favoritkonfrontation förutom ”men snälla det kommer gå åt helvete med frugan”-gäddan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *