Sponsorer
Jag var som liten tokig i hästar. Red i ett stall och hade s.k sköthäst. När jag var 13 år satte jag och min kompis in en annons om att vi sökte ” sköthästar” Vi fick svar från en man som bodde tillsammans med sin fru utanför den lilla ort som jag bodde i. Vi besökte dem tillsammans med min kompis föräldrar och det utlovades guld och gröna skogar, mannen skulle bl a köpa en ponny åt oss, typ som en egen häst. Fanns även kor på gården och då dessa skulle få kalvar skulle vi få döpa dem allihop. Min kompis var extremt exalterad, minns att jag inte var lite lycklig…anade kanske vad som skulle komma.
Mannen sa att vi skulle rida in unghästar. Vi som var 12 resp 13 år var perfekta för att vänja hästarna vid vikt på ryggen. Vi fick ligga över hästryggen med magen mot hästens rygg. Mannen ledde hästen och höll oss i benet. Initialt höll han handen långt upp på mitt innanlår och sedan allt eftersom längre och längre upp och till slut medans jag ” hängde” där smekte han mitt underliv med sitt finger. Min kompis noterade detta och lyfte det, hon sa något i stil med ”men det blev nog bara så” och vi skrattade bort det.
En dag skulle vi åka med mannen och dennes fru till Malmö för att lämna eller hämta en häst (minns ej vilket) på vägen dit åkte jag med frun och hennes kompis, vi köpte frimärken tror jag…
På vägen tillbaka då vi lämnat hästen åkte jag med mannen. Han körde en pickup. Han körde bilen och smekte mig mellan benen. Jag puttade bort hans hand och sa sluta. ” blev du arg sa han, hur arg på en skala från 1-10?” ” 10 sa jag”, men han bara fortsatte. Åter tillbaka på gården sa han ” jaha de är hemma, hade de inte varit det hade jag kysst dig” Den bilfärden (ca 60 min) var så obehaglig och jag var så rädd och undrade nu vad dom skulle hända nästa gång. En kväll kom han ut i stallet och tjoade, hans fru var gravid, nu kommer barnet , vi måste skynda oss att mata hästarna sa han, MEN helt plötsligt behövde jag följa med upp på loftet och flytta någon bjälke eller liknande. Vi gick upp och vi flyttade bjälken. Jag fick halm på min stickade tröja och han sa ” här jag ska plocka bort det” han ” plockade ” bort halm men mest klämde han på mina bröst. Jag slog undan hans hand och gick från loftet. Den kvällen berättade jag för mina föräldrar. Mina föräldrar gjorde INGENTING  mer än att ringa och säga ” flickorna kommer inte tillbaka och du vet varför”
Ingen anmälan, ingenting.
Jag har burit med mig detta genom åren. Idag när jag har egna barn kan jag inte förstå hur mina föräldrar lät bli att åka dit och nita honom, polisanmäla honom och nita honom igen. Jag har även tänkt på hans dotter som kom samma vinterkväll som hennes pappa tafsade på mina små bröst. Hur har det gått för henne? Har han varit på henne?

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *