Sponsorer

Från det att jag var 12 till dess att jag fyllde 14 år höll helvetet på (han var 37 gift med barn). Han jobbade med ett fordonsyrke och när jag var mindre så var jag intresserad av fordon. Vi fick kontakt via nätet och han ville visa upp det fordonet han använde i sitt jobb för mig. Jag som har en hel del diagnoser förstod inte riskerna med att träffa en okänd man.

Väl i fordonet började han smeka mig. Tillslut så var jag naken från knopp till tå…han började klä av sig också och sedan tvingar han mig att gå ned på honom annars så skulle han döda min familj. Sagt och gjort… jag gjorde det han sa. Sen eskalerar det och han börjar penetrera mig analt och vaginalt också. Jag spände mig för att det gjorde så ont. Varje gång han tvingade till sig en träff hände detta. Ungefär mellan 25-30 ggr. Jag kommer aldrig glömma smärtorna. Jag försökte härda ut men det var så svårt. Jag fick ofta friktionsskador i underlivet och ibland så sprickor runt analöppningen. Toalettbesöken blev en mardröm. Jag kommer aldrig att glömma hans doft, han stank rakvatten.

Han använde aldrig kondom så jag fick gå till ungdomsmottagningen när jag fyllde 13 år för att be om p-piller (jag sa att jag hade riklig mens.) Eftersom alla ungdomsmottagningar som fanns i min hemstad hade 13 års gräns så fick jag inte tag i p-piller tidigare. Han slutade att träffa mig då jag sa tillslut ”antigen så slutar du med det här eller så går jag till polisen för jag står inte ut med det här längre. Han valde det förstnämnda. Jag har mått så fruktansvärt dåligt sedan första övergreppet. När jag fyllde 20 år så bestämde jag mig att ändå anmäla. Jag fick en grym målsägandebiträde som jag anlitade själv och jag fick min upprättelse då det visade sig att att min förövare hade filmat alla tillfällen. Ingen i min familj vet om min historia. En dag ska jag berätta för dem, men jag väntar tills det känns ”rätt”. Därför är jag anonym. Jag går på traumabehandling och det var verkligen hjälpt mig att bearbeta en del. Jag har nu fått PTSD på ”kuppen”.

Tack dumpen för det jobb ni gör. Tack vare er så stoppar ni många män som tänker utsätta barn för det jag har varit med om.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *