Sponsorer

Jag var med om tre olika övergrepp av olika gärningsmän innan 15 år , olika allvarliga.

1. Jag var 6- 7 år och tvingades ”betala” för tafs mellan benen för att få komma in i min portuppgång av en kille i 16-17 års åldern.
Vet att detta även hände min kompis. En gång kom min pappa ned i porten ”Vad är det för en typ som jämt hänger efter dig”? Pappa lät arg på rösten och jag kände skam och var livrädd. Vågade inte berätta. Vågade inte berätta att jag måste betala för att få komma in genom porten. Den killen har nog en lång ”övergreppskarriär”. Han lever, det vet jag)

2. På Vallhalla badet 11 år gammal. En medelålders gubbe grabbar tag om mig mellan benen helt öppet och samtidigt säger ”fitta”. Jag skämdes så jag trodde jag skulle dö.

3. Regelbundet utsatt av en farförälder jag tyckte mycket om från ca 11 år. En riktig pedofil, en som lurades och jag fattade ingenting, förrän långt senare. Det är absolut det som påverkat mig mest vad gäller tilltro.

Egentligen undrar jag hur många som inte varit med om någon form av övergrepp då dessa gäddor hinner med att förgripa sig på väldigt många barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *