Sponsorer

Jag tänkte aldrig att det var ett övergrepp eller något i den stilen. Detta var ju det jag var van vid. Det var inte förrän 15-20 år senare jag faktiskt kan dra fram minne efter minne och inse hur sjukt detta var. Mina föräldrar är inte guds bästa barn och barndomen är fylld med psykisk och fysisk misshandel. Även en hel del alkohol. Kanske är det därför jag inte öppnade upp mig tidigare. Än idag vet de inte heller vad jag gått igenom på grund av dom. Mina föräldrar rörde mig aldrig någonsin på det sättet utan det var deras vän.

En man som hade stort alkoholproblem. Mina föräldrar, han och hans fru brukade sitta långa kvällar och dricka tillsammans. Alla brukade bli väldigt fulla, så vi barn höll oss lite undan. Men redan tidigt fick vi dåliga ”vibbar” mot mannen. Han var underlig och närgången. Jag fick en instinkt att skydda min lillasyster, så därför fick hon ligga längst in mot väggen och sova under nätterna vi var där. Vaknade flertalet gånger av att han kom insmygandes i vårt rum, helt naken. Hans fru brukade försöka dra bort honom och säga ”dom är bara barn”. Ett starkt minne är att han kom så långt som att jag hade hans könsorgan i ansiktet. Jag var inte ens 10 år. 10 år och har en gammal gubbes könsorgan intryckt i ansiktet när jag låg och sov. Han tog varje chans han fick att tafsa på mig. Vi var tvungna att krama hej då och då tog han alltid sin chans att tafsa. Synligt, men ändå så osynligt.

När jag som vuxen har insett hur sjukt detta är, så har jag blivit så arg och frustrerad. Jag får inte ens ställa han till svars eftersom han dog för några år sedan. Men sen hans fru, hon visste precis hur han va. Varför gjorde hon inte mer? Varför kunde hon inte stoppa honom helt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *