Jag vill bara dela med mej min historia om vad som hände mej när jag växte upp. Jag har nyss fyllt 60 år så det är ett tag sedan.

Min pappa utnyttjade mej när jag var 13 år, både i hemmet när mamma jobbade på kvällarna när min bror inte var hemma. Och i bilen. Första gången var i bilen. Han hotade med att döda mej och resten av familjen om jag skvallrade för nån och polisen kunde jag inte gå till sa han för det fanns inga bevis. En kväll när jag kände på mej att han skulle göra det så sätter jag en kassettbandspelare under sängen på inspelning. Tyvärr så hörde han det surrande ljudet så då blev det beviset förstört. Jag var livrädd för honom, om det där med inspelningen hade funkat så skulle jag ändå vara livrädd att han skulle döda oss. Han skulle även ta sitt eget liv efteråt, sa han. I hallen hemma hängde det en älgstudsare på väggen.

Under ca 1 års tid rörde han mej inte, men så var han å tafsade på mej en kväll när han va full. Han drack ofta. Då berättade jag detta för min pojkvän som redan visste allt. Vi bestämde oss för att döda honom, denna historien är himla lång så jag kortar ner den lite. Hur som helst så slutar det med att jag står i trappuppgången när mamma väcker pappa och säger att polisen är på väg för att han våldtagit mej, han kliver upp ur sängen och öppnar ytterdörren och frågar om jag inte törs gå in, då hugger jag honom med en brödkniv. Mamma stänger dörren för mej och jag blir jätterädd och tror att han ska döda dom nu. Polisen kom och ambulans med. Hans ena lunga blev punkterad av kniven. Men allt slutar med att han tar sitt liv. Jag kände enbart glädje över det, även min mamma och mina syskon. Och jag tror att jag klarat mej ganska bra trots allt för att jag har kunnat prata om det med min mamma och mina vänner. Men visst, i min ungdom var jag väldigt destruktiv de gånger som jag drack alkohol. Då gjorde jag mycket farliga saker för mej själv.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X