Sponsorer

– Anser du att era metoder är etiskt riktiga?
Frågan ställdes häromdagen under en intervju om Elfsborgs fd. ungdomsansvarige.
Förbryllad svarade jag:
– Är det etiskt riktigt att låta någon som söker efter barn att förgripa sig på hållas tills de fullbordat sitt syfte?

Journalistens fråga skaver som en sten i skon.

Motsatsen till att INTE låta någon fortsätta flyga under radarn är att låta någon flyga under radarn.

Hur resonerar man när man ifrågasätter etiken i att INTE låta någon som beskrivit att denne vill utnyttja barn sexuellt fortsätta flyga under radarn?

Stackars barn som växer upp i ett samhälle med vuxna syltryggar som värnar om andra vuxna på bekostnad av barnens rätt att fredas från dessa.

Våldtäkter kan inte förhindras efter de fullbordats. Likväl är det gängse norm att vänta tills skadan är skedd.

Bilden föreställer Rasmus.
Rasmus är ett av våra virtuella barn.
Han och ungdomsledaren skulle träffas på ett hotellrum i Göteborg.
Mannen uttryckte att Rasmus var ”så snygg 😍”

Vari ligger etiken i att INTE låta virtuella barn ta dessa konversationer istället för våra egna?

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

9 thoughts on “Barnen behöver inte syltryggar

 1. Brottsprovokation är ett medel världen över för att få upp förövare av olika slag till ytan, även om det inte är tillåtet för rättsvårdande myndigheter i Sverige. Så journalistens fråga är verkligen uppseendeväckande: ”etiskt” i det här sammanhanget är att skydda barn från att fara illa. Etiken i det väger så mycket tyngre än de förövares rätt till att inte bli uthängda. De chattar med ”barn”, de stämmer träff med ”barn” och de vill alltså fullborda sina planer på att förgripa sig på barn. Det är att gå ganska långt för att nå ett mål. De gör valet och får skylla sig själva. Jag hoppas att dumpens ”uppsökande verklighet” ska avskräcka en och annan gädda för att simma för långt från den smala vägen. Tyvärr verkar deras impulskontroll och drifter fördunkla det lilla vett de (kanske?) har…..

 2. Så ofattbart sorgligt att det finns monster som vill utnyttja barn, och lika hemskt att någon i ljuset av vad dessa gäddor vill göra kan ifrågasätta era metoder. När man ser bilden på virtuella Rasmus vill man ju bara krama honom, en ung liten kille 🥰. Ett barn, som måste få fortsätta vara barn.

 3. Så resonerar man när man vill köra huvet djupt i sanden.
  Borde skämmas att ens ifrågasätta.

 4. Jag kan tanka mig att det journalisten menar med att ga for langt ar sjalva uthangningen. Att informera narstaende och arbetsgivare kanske vore nog och ge forovaren x antal dgr for att bevisa att han undergar professionnel behandling mot sina impulser for att inte lagga upp videon. De anhoriga skulle slippa den offentliga skammen och stigmat att bli forknippad med pedofilen. Samtidigt forstar jag allmanintresset av att varna for dessa typer och jag erkanner att det ger mig en enorm kansla av inre tillfredsstallelse att se dem ”aka dit”.

  1. Det krävs betydligt mer än ett ajabaja för att ge dem en tankeställare. När alla vet så går det inte längre att flyga under radarn. Ungdomsledaren hade lätt fått ett jobb i en annan klubb om ingen annan än arbetsgivaren skulle få veta.

 5. Sexuella övergrepp på barn ökar i en stor omfattning och rättssystemet hinner inte med. Tyvärr. Många tror att det krävs ett fysiskt övergrepp för att barn ska få men för livet. Men det är lika illa att ha lurats till att exponera sig själv naken eller halvklädd för att sedan hotas till värre saker av förövare som hotar med uthängning av bilder i sociala medier. Har läst flera domar om dessa barn och deras psykiska illamående.

  Det är fler pedofiler och andra förövare som söker kontakt med barn på nätet för att våldta dem. Ja. Det är våldtäkt att ”ha sex” med en under 15 år även om denne vill.

  Att genom er exponering av de här förövarna (ja, de är förövare för de har stämt träff med barn i syfte att våldta dem) varnar föräldrar och barn bidrar till att de inte kan verka i tysthet. Ni förebygger övergrepp genom att visa upp de här farliga individerna. Jag fattar inte hur det kan ses som ett problem. Problemet är att det finns så många individer som vill våldta barn.

  Fortsätt med ert viktiga arbete och tack för att ni finns.

 6. Intressant att ni använder uttrycket ”syltryggar” som är ett ord som bara används i språket sverigedemokratiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *