(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se-facebook gruppen i Juli 2022)

Jag är en otrygg rädd och osäker kvinna. Jag har fått diagnosen osjälvständig personlighetsstörning.
Med en otrygg barndom, med en far som var så aggressiv och män som mamma å pappa hjälpte som bodde hos oss. En av dem brukade sitta inne i mitt rum. Jag vet inte, eller har inte vågat leta efter svaren, på varför jag för tjugotvå år sedan totalt kraschade. Jag minns att min bror gjorde saker med mej, då var jag 9-10 år.
Det är så mycket som hänt, jag har aldrig sagt nått till någon tidigare, detta är första gången.
Jag skäms.

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X