Hur kan det komma sig att man står i en buske i Humlegården och väntar på en trettonårig pojke som man har för avsikt att raka pungen på?

Vi undrade, men gäddan hade inte några  bra svar på frågan.

Inledningen av loggen härör från ett chatforum, åldern upprepas därför även i slutet av loggen. Mannen var dock hela tiden medveten om att pojken som han chattar med är tretton.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

30 thoughts on “I de grönaste buskarna väntar gädda på barn (Napp #131) Stockholm

 1. Väldigt mycket ”söker-småpojk-peddos” på senaste…
  Vad kommer detta sig?

  1. Dom har på senaste tiden rekryterat fiskare som får kontakt med personer som söker unga pojkar i sexuellt syfte, det har dom inte haft tidigare.

  2. Dem har utökat från gäddor som letar efter flickor till gäddor som letar både pojkar och flickor. Inte svårare än så

 2. Ni har varit flitiga den senaste tiden och håvat in den ena efter den andra fula fisken! Tack för ert jobb!

  1. Vid 3.30 försöker han sig på det klassiska ” Jag har själva blivit utnyttjad som barn”. Det och jag ”Jag har har ju barn själv” är de mest bisarra ursäkterna.

 3. Bra jobbat,

  Ert arbete är ovärderligt. En fråga bara, flera av era konfrontationer så säger ni att ni ska informera anhöriga och arbetsgivare men de 2 sista så har ni inte gjort det. Har ni slutat att informera? Jag skulle gärna se att ki fortsätter med det.

 4. Han stod i alla fall kvar och pratade istället för att knipa ihop, neka och fly.

  1. Precis, denna började inte med att blåneka, ljuga eller fly och tog sig an att förstå hur fel det är till skillnad från de flesta.

   Extra grymt jobbat på sistone, Dumpen❣️

 5. Ett stort tack till dumpen.se för erat arbete. Äckel pedd*s ska ge fan i barn! Sverige borde ha samma lagstiftning som USA när det kommer till sexualbrott mot barn.
  Fega kräk som vill förgripa sig på barn!

 6. Sicken stolle, och tror han kan snacka sig ur att hamna på dumpen.se. Måtte satan ta honom

 7. De känner till Dumpen och era fiskare men är så sugna att de likväl tar risken bli exponerade. Märkliga människor det där. Nåväl, hoppas han och alla de andra verkligen ser till att få den vård eller terapi som behövs, och inte minst för att verkligen förstå vad ett övergrepp i barndomen innebär.

  1. Får hoppas alla som hamnar på Dumpen söker hjälp på ”Preventel” Men om alla söker hjälp! Oj oj! Preventel får att göra 🙁

 8. Det går väldigt bra att vara rå i truten inför barn. När dom sedan möter er beter dom sig som oskyldiga lam. Smuts och videt helt enkelt. Tack för ert arbete.

 9. Om det stämmer angående pungrakningen så kan man undra vad det var för människor som umgicks. När jag var pojk tänkte inte någon på att raka pungen eller över huvud taget göra något sexuellt med sina kompisar. Möjligen kunde man föra diskussioner om ”pattar” men helt och hållet på ett teoretiskt, abstrakt plan.

 10. Jag tror inte en riktig 13 åring nämner sin pappa /mamma så mycket dem vill vara”coolare” säger av egen erfarenhet då jag var väldigt aktiv på chattar som 13. Men dem går ju på det ändå så spelar ju ingen roll så länge dem faller för det, helt sjukt att han tänder på någon som skriver på det där barnsliga sättet och den åldern finns inga ursäkter för det. Sen är dem så oroliga för att bli påkomna med att göra sånt här, och är så noga med att pojken ska göra sig ren sett flera skriva det , märkliga typer

 11. Kan inte alla jävla snuskgubbar ge fan i att sexchatta med underåriga personer! Håll den där saken mellan benen kvar i byxan! Sök hjälp om tanken dyker upp och den är svår att motstå!
  Jag swishar några hundringar så Dumpen kan fortsätta sitt viktiga jobb med att dra upp gäddor ur vassen.

 12. Bra jobbat som vanligt. Skulle gärna vilja veta hur de gick sen för dem. Ni säger att ni säger till familjen och arbetsgivare och vore intressant och veta lite mer hur de gick för dem

  1. Dom lägger väl ingen tid på att kolla hur det gick för gäddorna sen, det är väl ingen serie ”på tv” som vi följer här.
   Visst om dom blir lagförda och får straff etc, men
   Man kan ju gissa sig till vad som händer om man pysslar med sånthär.

 13. Ja varför skulle pojken tvätta sig noga om han inte hade tänkt att de skulle sexa?? 🥴 Så tramsigt att höra dessa gäddor när man först läst chatt-loggen och vet vad de har sagt där. Gött att se dem påkomna med handen i kakburken 👍

 14. Känns som det finns rätt starka diagnos/er med i bilden på den här?
  Han verka fatta men inte förstå, som en fågelholk med surr på utsidan.
  Tragiskt om han själv blivit utsatt och sen försöker föra det vidare…
  Han behöver hjälp, mycket & snabb sådan!

 15. Han verkar inte ha något som helst ont i sig stackaren. Missförstå mig rätt. Det har aldrig hänt att jag sympatiserat med pedofiler tidigare. Och jag vet inte om det är just synd, jag tycker om honom. Pedofiler brukar ha någon form av negativ energi runt sig. Men just den här verkar inte ha något ont i sig. Han kanske inte genuint förstår att 13 åringar är barn. Utan snarare en tonåring. Och har man varit med på internet sedan början på 2000 talet så har man som manlig användare vare sig man vill eller inte, stött på just ”Teens” i sexuell innebörd och är en gigantisk kategori på tex porrsiter, som om det vore världens naturligaste grej. Samtidigt som tiktok normaliserar tonåringar som uppträder sexuellt på olika sätt.
  I hans värld kanske han själv inte tycker han är så gammal. Så det hela kändes kanske inte så dumt som som det egentligen är.
  Fast samtidigt, har han barn så borde han veta och förstå bättre än så.

  Är det någon som känner igen sig i hur jag resonerar? Om jag är helt åt helvete ute och cyklar, säg det snälla. För i det här fallet känner jag inget hat. Och det får mig att börja fundera på om jag är fullständigt dum i huvudet.

  1. Trodde verkligen aldrig att jag skulle kunna känna såhär för någon av asen som publicerats här.
   Hyser ett enormt hat gentemot alla själviska, sjuka monster som tagit sig rätten att ens kontakta barn på nätet.
   Men i detta fall får jag inte heller intrycket av att gäddan ens känner någon sexuell dragning till barnet, utan mera verkar uppleva att han är i någorlunda samma mognadsgrad som en 13-åring, och mer vill hänga på stan ihop.
   De flesta av oss har stött på ordet ”teens” på nätet i vidriga sammanhang, utan att vi därför tror att det är ok att våldta varken barn eller tonåringar, så det är irrelevant.
   Känns dock som att den här mannen inte har samma ”mognadsgrad” som andra jämnåriga, och faktiskt inte Fattar vad han håller på med.
   Hade han mött en 13-åring och fullbordat vad som planerats så hade det dock satt spår för livet i killen, oavsett ursprunglig avsikt.
   Därför är jag oerhört tacksam över att S och P konfronterade honom.

  2. Jag förstår precis hur du menar och håller med. Sexualiseringen av barn/unga i vårt samhälle har mycket skuld i normaliseringen och hur gränserna flyttats…. Sett samma hos fler av Gäddorna här. De kan verkligen inte förstå att de gjort fel och jag får ibland uppfattningen av att de inte förstår hur stor skillnaden på 13 och 15 år är heller, verkar som att de ser det som samma sak, eller bara en liten petitess, för nä, 1-2 år är ju ingen tid för oss vuxna. Flera gäddor här är ju också väldigt måna i chatten om att barnet ska säga att de själva vill och är mogna osv. Att de tycker det är ok att ta ett barns ord kanske har att göra med att man i samhället ger barn i åldern från 12-13 år ganska mycket mandat i vissa situationer som vid separationer får barn från 12 år i princip själva bestämma var de vill och inte vill bo oavsett vad föräldrarna säger, och från 13 år får de ta helt självständiga medicinska beslut angående sina kroppar, utan föräldrars vetskap ens. Jag tror inte det är helt oproblematiskt att samhället skickar de här signalerna, tillsammans med media!

   (t.o.m denna organisation, Dumpen, kan nog, paradoxalt nog, bidra till det genom att bara exponera den världen. Folk, som aldrig varit medvetna om att detta är en verklighet för så många faktiskt existerar, har ju här fri tillgång till riktiga människors mörkaste och vidrigaste fantasier och verkliga erfarenheter , som det i sig själv kan så tankefrön och flytta gränserna för vad som är möjligt hos många av de som läser? Ett exempel var ju en av Gäddorna som var ungdomsledare och som steg in i den här pedofilvärlden när han stötte på ett utsatt barn, och ville veta mer för att hjälpa, men när han väl kom in i dessa grupper blev han själv medsvept och korrumperad… ”Tillfället gör tjuven”, som man brukar säga. Så även om syftet med Dumpen är odelat gott och jag är otroligt tacksam för alla rovdjur som teamet sätter dit och alla barn som räddas, så är jag ändå mycket kritisk till att man bidrar till normaliseringen av övergrepp på barn genom att publicera hela loggar på detta sätt där folk verkligen kan frossa och förfäras, i timtal läsa/lära sin hjärna, att det här är normalt för så många att känna/tänka och prata med varandra så här? Jag kan inte heller hjälpa att undra hur många av Gäddorna, och andra, som sitter och runkar till just chattloggarna Dumpen.se…???)

   1. Hej Sara, du heter inte Sara, det gör inte Malin och Andreas heller.

    Sök hjälp, tycker att ni pedofiler som följer era sjuka begär ska bli kemiskt kastrerade tills alternativ finns samt låsas in.

    ni som har den här avarten av sexuellt tändningsmönster och inte sätter sig själv i första rummet och våldtar barn tycker jag genuint synd om.
    och hoppas verkligen att ni kan få bättre hjälp i framtiden.

    Men alla gäddorna på dumpen är predatorer.

    Tro inte att den här killens till synes veka uppsikt gör honom mindre farlig, snarare tvärtom. Otroligt manipulativ.
    jag skulle säga att det är 50/50 till att det är just han som är ”Andreas” ”Malin” och ”Sara”.

    Kan väl säga såhär om uthängningarna, det är inget jag gottar mig i. Jag får ont i magen, jag blir yr i huvudet och äcklad.
    Jag står för mitt första påstående och hade staten tagit i ordentligt i frågan så hade det inte behövts, men eftersom staten är så klen i frågan, så är Dumpen det enda sättet.

    Det blir en Swish.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X