Hur kan det komma sig att man står i en buske i Humlegården och väntar på en trettonårig pojke som man har för avsikt att raka pungen på?

Vi undrade, men gäddan hade inte några  bra svar på frågan.

Inledningen av loggen härör från ett chatforum, åldern upprepas därför även i slutet av loggen. Mannen var dock hela tiden medveten om att pojken som han chattar med är tretton.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

25 svar på ”I de grönaste buskarna väntar gädda på barn (Napp #131) Stockholm”
  1. Dom har på senaste tiden rekryterat fiskare som får kontakt med personer som söker unga pojkar i sexuellt syfte, det har dom inte haft tidigare.

  2. Dem har utökat från gäddor som letar efter flickor till gäddor som letar både pojkar och flickor. Inte svårare än så

 1. Ni har varit flitiga den senaste tiden och håvat in den ena efter den andra fula fisken! Tack för ert jobb!

  1. Vid 3.30 försöker han sig på det klassiska ” Jag har själva blivit utnyttjad som barn”. Det och jag “Jag har har ju barn själv” är de mest bisarra ursäkterna.

 2. Bra jobbat,

  Ert arbete är ovärderligt. En fråga bara, flera av era konfrontationer så säger ni att ni ska informera anhöriga och arbetsgivare men de 2 sista så har ni inte gjort det. Har ni slutat att informera? Jag skulle gärna se att ki fortsätter med det.

  1. Precis, denna började inte med att blåneka, ljuga eller fly och tog sig an att förstå hur fel det är till skillnad från de flesta.

   Extra grymt jobbat på sistone, Dumpen❣️

 3. Ett stort tack till dumpen.se för erat arbete. Äckel pedd*s ska ge fan i barn! Sverige borde ha samma lagstiftning som USA när det kommer till sexualbrott mot barn.
  Fega kräk som vill förgripa sig på barn!

 4. De känner till Dumpen och era fiskare men är så sugna att de likväl tar risken bli exponerade. Märkliga människor det där. Nåväl, hoppas han och alla de andra verkligen ser till att få den vård eller terapi som behövs, och inte minst för att verkligen förstå vad ett övergrepp i barndomen innebär.

 5. Det går väldigt bra att vara rå i truten inför barn. När dom sedan möter er beter dom sig som oskyldiga lam. Smuts och videt helt enkelt. Tack för ert arbete.

 6. Om det stämmer angående pungrakningen så kan man undra vad det var för människor som umgicks. När jag var pojk tänkte inte någon på att raka pungen eller över huvud taget göra något sexuellt med sina kompisar. Möjligen kunde man föra diskussioner om “pattar” men helt och hållet på ett teoretiskt, abstrakt plan.

 7. Jag tror inte en riktig 13 åring nämner sin pappa /mamma så mycket dem vill vara”coolare” säger av egen erfarenhet då jag var väldigt aktiv på chattar som 13. Men dem går ju på det ändå så spelar ju ingen roll så länge dem faller för det, helt sjukt att han tänder på någon som skriver på det där barnsliga sättet och den åldern finns inga ursäkter för det. Sen är dem så oroliga för att bli påkomna med att göra sånt här, och är så noga med att pojken ska göra sig ren sett flera skriva det , märkliga typer

 8. Kan inte alla jävla snuskgubbar ge fan i att sexchatta med underåriga personer! Håll den där saken mellan benen kvar i byxan! Sök hjälp om tanken dyker upp och den är svår att motstå!
  Jag swishar några hundringar så Dumpen kan fortsätta sitt viktiga jobb med att dra upp gäddor ur vassen.

 9. Bra jobbat som vanligt. Skulle gärna vilja veta hur de gick sen för dem. Ni säger att ni säger till familjen och arbetsgivare och vore intressant och veta lite mer hur de gick för dem

  1. Dom lägger väl ingen tid på att kolla hur det gick för gäddorna sen, det är väl ingen serie “på tv” som vi följer här.
   Visst om dom blir lagförda och får straff etc, men
   Man kan ju gissa sig till vad som händer om man pysslar med sånthär.

 10. Ja varför skulle pojken tvätta sig noga om han inte hade tänkt att de skulle sexa?? 🥴 Så tramsigt att höra dessa gäddor när man först läst chatt-loggen och vet vad de har sagt där. Gött att se dem påkomna med handen i kakburken 👍

 11. Känns som det finns rätt starka diagnos/er med i bilden på den här?
  Han verka fatta men inte förstå, som en fågelholk med surr på utsidan.
  Tragiskt om han själv blivit utsatt och sen försöker föra det vidare…
  Han behöver hjälp, mycket & snabb sådan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.