Sponsorer

(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se-facebook gruppen i Juli 2022)

Det jag skriver nu har präglat mig och följt med mig under hela min uppväxt… men den är 100% sann.

Jag är en man på 25 år och som barn blev jag våldtagen av en tjej på ungefär 15-16 år och hennes äldre kill kompis på 17 år…

Jag var 7 år min mamma bodde med en man som var väldigt elak han slog och misshandlade henne många gånger låste in henne i skrubben så att hon inte kunde åka till jobbet. Den här mannen hade en son i min ålder och en äldre dotter runt 15-16. Hon blev min vän pratade med mig mycket spelade mycket tv spel hoppade studsmatta med mig lekte i skogen osv, men en dag så blev lekarna mer sexuella vi skulle ”leka doktor” eller ”mamma pappa barn” och vi låg med varandra många gånger.

Jag trodde det va normalt att vi liksom lekte med varandra jag var ju bara ett litet barn visste inget bättre… men efter ett tag så bjöd hon in sin kill kompis som va äldre än henne och han tog stryptag och slog mig och förgrep sig på mig många gånger samtidigt som han tittade i en porrtidning… det tog mig många, många år innan jag fattade att jag blivit våldtagen utav dom här personerna. Jag va 18 år när jag berättade för mamma… som blev väldigt ledsen.

Jag hade grävt ner det så långt inom mig… men detta har gjort att jag har jätte svårt att lita på folk jag började missbruka droger väldigt tidigt. Jag rökte hasch dagligen som 13 åring började med lätta brott som snatteri och stölder mm. Som tillslut gick över till misshandel rån, sälja droger, sno bilar, inbrott och massor med grova brott. Jag hatade hela världen jag bestämde mig tidigt som barn att aldrig mer ska jag låta någon förödmjuka mig och göra illa mig igen kosta vad det kosta vill. Jag har försökt ta mitt liv så många gånger att jag tappat räkningen in och ut från psyk avgiftningar, häkte, arresten, behandlingshem.

Jag ville hämnas på hela världen jag hade ett sånt fruktansvärt hat inom mig mot myndigheter och allt och alla. Jag missbrukade droger i 11 år tagit så många överdoser där läkarna förklarat att jag egentligen skulle vart död när jag vaknade upp. Nu har jag 3 månaders nykterhet och idag ser jag livet ur en helt annan vinkel jag är tacksam till livet känner inget hat, skuld eller skam längre men det tog mig många år innan jag tillslut kunde förlåta dom människorna som gjorde mig illa som barn. Jag gjorde det inte för deras skull utan för min skull för att kunna gå vidare och må bättre. Jag har lagt av med kriminaliteten och vill hjälpa andra barn/ungdomar som hamnat snett i livet.

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *