För er som inte vet vad ett kuklås är, så informerar WonderGäddan om detta i en chatt med någon som han trodde var ett barn.

WonderGäddan blev lite arg när vi dök upp istället för barnet så han passade på att kasta iväg min telefon. Sedan försökte han sig på att boxa Patrik Sjöberg i magen för att till slut försöka hoppa upp och ta hans telefon.

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

54 thoughts on “WonderGäddan (Napp #130) Göteborg

 1. Fyfan. Man blir ju mörkrädd. Hur många äckliga pedd*s finns det? Bra jobbat dumpen.se som drar fram dessa ljusskygga varelser i ljuset!

 2. Vilken gubbe.. en riktig fuling.. bra att han blev filmad !! Känner igen honom
  Med

 3. Vilken löjeväckande liten man och samtidigt farlig. Man vill inte tro att världen är så ful som den är. Det är så vidrigt och äckligt med dessa genomruttna lågt stående individer som utan samvete vill förgripa sig på barn. Ni som jobbar med det här, fattar inte hur ni står ut….Man vill ju bara köra huvudet i sanden, titta bort, blunda och låtsas som att det inte sker men det går ju inte!

 4. Ännu ett EGO, ännu en obehaglig parasit.
  Alla friska vet vad vi måste fortsätta hålla vid liv, våra BARN samt Dumpen.
  Jag swishar igen, samma summa som jag brukar, 300.-
  Varje krona är massiv kärlek till er & våra barn ❤️

  1. Precis inte en chans han är 58 han ser ut att vara pappa till någon som är 58 snarare

   1. Hur många sådana som han finns det egentligen i vårat land,som är beredda att förstöra ett liv för sitt eget sjuka nöjes skull.

 5. Bra jobbat, som vanligt, men när ni säger ”Varför har vi din bild i våra mobiler?, leder det aldrig till nåt vettigt svar.
  Ett tips är att i stället tidigt säga ”Vi kommer att lägga upp den här filmen tillsammans med skärmdumpar på dina sexchattar på hemsidan Dumpen.se, som har en halv miljon besökare. Hur tror du att folk som känner dig kommer reagera när dom får veta att du söker efter barn i sexuellt syfte? Nu har du chansen att förklara ditt beteende för dina nära och kära här och nu.”

  1. Har också tänkt på det, att dom måste bli informerad och införstådda i, att dom faktiskt hamnar här! Den största förnedringen av allt! 💪🏻

  2. Ja precis. Jättebra jobb men kan vinna på att vara mer pedagogisk.
   Ett tips är hur cc unit och predator poachers jobbar.

   Sluta aldrig göra det bra jobb ni gör!
   Ni har mitt fulla stöd.

 6. Roligt att läsa att han berättar att är ”så jävla kåt” när han sitter och väntar vid hållplatsen, precis innan konfrontationen. Man undrar hur snabbt den känslan försvinner när han ser vilka som dyker upp istället…

 7. Är det ok att boxa och rycka åt sig telefoner? Anmäl!
  Hur många äckel finns det? Bra jobbat Dumpen!

 8. Alla dessa snuskgubbar.. Fula som stryk allihopa, med självförtroendet på topp.. Sanslöst

 9. Bra jobbat av fiskaren!
  Det här är nog en ful typ.
  Började skratta när han försökte slåss och jag hoppas ni har anmält honom .

 10. Oj oj oj försöka ta tfn från Patrik, där hade han missbedömt sin egen längd 😂. Märks att han inte är van att ge sig på ngn som är större än han själv.
  Tur det var ni och inget barn, den mannen är riktigt farlig.

 11. Kan inte riktigt fatta, tror han verkligen att en ung kille är intresserad av honom? Helt oförsiktig och rakt på vad han tänker göra. Verkar inte som han riktigt fattar att det är våldtäkt som han tänker utföra.

 12. Tack för alla ruttna russin ni hittar!
  Grymma är ni!
  Jag följer er och ofta med tryck över bröstet med tårar i ögonen och själen….så många barn ni räddar ❤
  Men idag kom ett skratt rakt ut!
  Älskar,
  ” Det enda vi inte har är k*klås! ”
  Ni är unika och hjältar!

 13. En vidrig gammal gubbe som knappt kan gå. Flåsar som om han har hjärtsvikt. Men ragga på barn ska han. Fy fan!🤮
  Återigen TACK Sara och Patrik för ert fantastiska jobb. Ingen jävla pedofil ska gå säker!!!

 14. Ja, många vidriga män finns det. Men som svar på Mikaels frågeställning så finns det faktiskt det. Har själv varit i den situationen som minderårig och frivilligt träffat äldre män. Och jag ser och såg mig som hetero och kommer från ett stabilt hem utan tidigare våld och övergrepp.

  1. Ja Simon men majoriteten gör inte det utav attraktion till dessa gamla gubbar så dem är fortfarande äckligt självsäkra i att barn genuint vill ha dem. Jag sökte också äldre män ibland inte för sx men för ”romantiska” chattar. Jag ville ju bara ha uppmärksamhet, jag tror dem flesta vill ha någon i sin eller nära sin ålder!!

 15. Jag är fascinerad av deras märkliga fetischer, i det här fallet boxerkallingar av märket Adidas.

 16. Det verkar mer eller mindre bekräftat, eftersom han identifierats, att han är 68 år, inte 58 som han påstod I chatten. Klassiskt att dra ifrån exakt 10 år.

 17. Patriks kommentar! det enda vi inte har är kuklås 😂
  Ännu ett äckel 🤮

 18. Men Fyfan vilket jävla kryckmongo … kan man få göra praktik hos er Patrik o Sara ??? 😎kanske är
  Lite okonventionella metoder men ack så effektivt och bra ❤️

 19. Så himla bra! Patrik (1,99 m) håller upp telefonen på cirka 2,5 meters höjd. Minen när gubben inser att han inte når den är obetalbar.

 20. Kyskhetsbälte har jag hört att det fanns för några hundra år sedan, kuklåset? Är det något som infördes för jämställdhet? Med tanke på alla gäddor här så verkar det behövas. Snälla gubbjävel, använd kuklåset! (Såvida det inte är någon jävla leksak)

 21. Vedervärdig människa. Ser ut som vilken gubbe/farfar som helst men som sitter inne med de mest avskyvärda uppsåten en människa kan ha. (Borttaget av Admin)

 22. Vad är egenmäktigt förfarande?
  Stöld, rån och andra tillgreppsbrott regleras i 8 kap Brottsbalken (BrB). Vad som är egenmäktigt förfarande står att finna i 8 kap. 8 § BrB. Där står att: Den som, i annat fall än särskilt i detta kapitel omförmäles, olovligen tager och brukar eller eljest tillgriper något, dömes för egenmäktigt förfarande till böter eller fängelse i högst sex månader. Detsamma skall gälla om någon utan tillgrepp, genom att anbringa eller bryta lås eller annorledes, ”olovligen rubbar annans besittning eller ock med våld eller hot om våld hindrar annan i utövning av rätt att kvarhålla eller taga något.”
  Att med våld tillskansa sig en annans telefon torde vara ett solklart lagbrott.

 23. Först satt jag och irriterade mig på den där aggressive pedofilen, men när Patrik sade att ”det enda vi inte har är kuklås,” så brast det för mig totalt.
  Fortsätt med ett otroligt värdefulla arbete! Ni är bäst!

 24. Ni ska ha en gopro med selfistick så att ni har avstånd, då kan ni filma nära utan att få känna på näven

 25. Hur kommer man åt dem när de säger under konfrontationen ”hen sa att hen var 15”? För om ett barn skrivit 15 år men är 13, kan man ändå sätta dit gäddorna då? Eller det krävs att det i chattar etc framkommit att barnet skrivit att hen är under 15 för att det ska gå att avslöja dem?

 26. Haha så jövla skön kommentar Patrik ! ”Det enda vi inte har är kuklås” haha !!!

  Hoppas äckel pedofilen blir igenkänd ! Bra jobbat dumpen !!!

 27. Jag förstår inte egentligen skillnaden mellan 14 år och 15 mer än att man är ”byxmyndig” vid 15. Tycker oavsett att det är lika vidrigt att tända på barn, som de faktiskt är vid 15 också! Blir f*n mer äcklad när de tar till med sånna försvarstal 🤮
  Ni gör ett otroligt arbete och det gör ont i hjärtat varje gång jag läser ett inlägg från någon utsatt. En eloge till er alla som jobbar mot detta!
  Kämpa på👊

 28. Viktigt meddelande: Wondergäddan har utvandrat från Sverige! Hip hip hurra! En pedofil mindre på våra gator!

 29. Haha! Ska han hoppa upp och ta telefonen från en man som hoppat 2.42m i höjdhopp. Priceless!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X