Sponsorer

Mannen som gått under arbetsnamn Luggen tyckte att en trettonårig pojke skulle åka tåg från Göteborg till Lidköping för att träffa honom. Luggen var inte speciellt sugen på att diskutera sina förehavanden och upprepade ett entonigt ”vad händer nu?” lite tyst för sig själv.

Skillnaden mellan hur talför Luggen var i chatlogg med ett barn och hur han beter sig i sällskap av två vuxna som undrar varför han skriver som han gör till barn var markant.

Mannen har troligtvis slagit rekord i antal gånger han nämnt sitt könsorgan.

Obs kontakta ej familj.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

36 thoughts on “The naked gun (Napp #128) Lidköping

 1. Gammal gubbe håll dig till 18+ inget barn vill ha dig… så äcklig med sin snorre skickad hela tiden . Så feg och rädd om sitt skinn med, glad han blev uppfiskad

 2. Viggen AJS -> Viggenajs -> Ulf -> (Borttaget av Admin). Kärt ”barn” har många namn sägs det. Få se hur omtyckt du kommer vara när detta publicerats (Borttaget av Admin). ÄCKEL !!!

 3. Han har skrivit KUK flera hundra ggr, HAN tänker med kuken.
  Usch vad jag mår illa när jag tänker på att han träffat en 13-årig pojke på riktigt :/

  1. Kolla också hur han så diskret som möjligt försöker dölja sin chatt. Ser ut som att det är många konversationer i den 🤢

 4. Ja, vad säger man mer än fy faan för gubbslem.
  Intressant att få se chock i nutid, för det är det de får. Chock.
  Vad ska vi göra nu?? Vad ska vi göra nu?
  Ja du, vad ska DU göra nu?

 5. Tack för att han inte fick förstöra ett barn denna gången. (Borttaget av Admin) Fy. 😢

 6. 🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮
  Va mycket äckel som går runt bland oss.

  Ni är så underbart fantastiska som gör detta och lägger ner så mycket tid och framförallt själ i det ni gör.

 7. Han tänker nog på vad som händer när sambon får veta!
  Undrar om hon visste om (Borttaget av Admin).

 8. Så många avskum det finns. Dumpen är en riktig ögonöppnare.
  Man blir så grymt äcklad och förbannad.

 9. Så ni har börjat locka HBTQ (Borttaget av Admin) i era fällor nu? Fan så bra där finns det garanterat ännu fler äckel att fånga in.

 10. Varför tror dessa så kallade män att unga någonsin ens skulle vilja ta i dem med tång?! Vad lever de i för verklighetsfrånvända värld?!
  Tack vare er får aldrig min dotter sova över hos klasskompisars pappor. Nej, man vet aldrig vilka monster dessa så kallade män, pappor kan vara. Så synd att man som mamma ska behöva tänka och handla så här. Men allt för mitt barn!!

  1. Tyvärr är alla män drabbade av att vissa utmärker sig. Tänk också på att det även finns kvinnor som är monster. Så dra inte alla över samma kam för att skydda ditt barn.

 11. Skrämmande att dom ser så vanliga ut. Han skulle kunna vara en arbetskamrat man tycker bra om och som verkar normal😟

 12. Kan inte låta bli att fundera över varför han vänder bort sin telefon när ni kommer fram? Ser ju ut som chattar och inte är det enbart med 1 person. USCH och TACK för att ni tog fast denna människa.

 13. Ja makalöst att de alltid bara tänker på sig själva. Jävla skunk till gubbe (Borttaget av Admin)och sökt efter barn i sexuellt syfte i det dolda bakom alla nära och käras rygg 🦨💤 Så tröttsamt att höra dessa räliga gubbar, som gottat sig i smyg på andras barn. (Borttaget av Admin) 👍

 14. Han var lätt att hitta! (Borttaget av Admin) Alltså han är 65 och vill våldta en 14 åring, det är ett barn, han kan vara farfar till om inte gammelfarfar. Hur tror han ens att något barn vill vara med honom, en gammal äcklig gubbe??? Han vart bara besviken och förvånad att han inte fick träffa den han trodde sig chattat upp, sen bara, måste ni berätta för sambon. (Borttaget av Admin) Sök hjälp för dina perversiteter istället.

 15. Detta var bland det mest äckliga och obehagligaste hitintills. Totalt onårbar utan minsta lilla empati, skamlös med tom blick endast funderande på vad omgivningen ska säga samt sin besvikelse till att inte få våldta detta nyblivna 14-åriga barn när han gått runt kåt så många dagar.
  Att man är så dum som 65-årig äcklig gammal gubbe på riktigt tror att ett barn lägger sin sparade veckopeng till tåg för att han skulle vara nyfiken på en ofräsch riktigt äcklig gammal gubbe.

  Inte stake nog att kunna titta på er bara. Så detta var ett riktigt toppennapp.

  Undrar hur många barn ni är uppe i att ha räddat hitintills.
  Tack för att ni finns 🙏

 16. Härligt Patrik, hör ditt engagemang i rösten. Älskar hur du och Sara verligen sätter barnen först. Usch för alla som säger du och Sara gör något fel. Borde vara fängelse komma till mötesplatsen för att möta upp den man tror är ett barn.

 17. Hans användarnamn får vi hoppas bara är taget och inget han har en anknytning till. Vilka äckel, gammal gubbe utan någon tanke på vad han förstör, bara han får…

 18. Kolla denna, så smidigt han vrider på telefonen när han blir påkommen. Som att han varit med förr.

  Kan inte fatta hur dessa män på riktigt tror att någon i denna värld blir upphetsad av deras dubbelhakor och smutsiga k*kar.

 19. Ännu en patetisk förövare. Tack för att ni exponerar kräken och därigenom bidrar till en förövare mindre och räddar barn.

 20. Hemsk med alla som söker efter barn att utnyttja sexuellt. Men också för jävla hemskt med dessa män som fullständigt bedrar sina livskamrater på detta brutala sätt, att den som gått bakom ens rygg stått en så nära i alla år och dessutom visar sig tända på sexuella övergrepp på barn. Vilken mardröm… 💔 Och säkert en stor rädsla över vilka barn gubben kan ha förgripit sig på i deras omgivning, tex barn, barnens kompisar, barnbarn etc… Hoppas dessa stackars fruar får ett bra stöd av sina nära och kära 💔

 21. ”Vad ska vi göra nu?”
  Vilka jävla ”VI”?
  Han får nog byta ut ”vi”mot ”jag” i det mantra han upprepar hela tiden.
  Vidriga kräk.

 22. Jag har aldrig sett en svensk kvinnlig pedofil ni måste jaga en så vi får en ny sida av pedofiler

  1. Varför då?
   Räcker väl som det är redan?
   Det är betydligt oftare att män är pedofiler, därför är det oftast dom som fastnar på kroken. Det finns kvinnliga pedofiler också, men inte ens i närheten så många…

 23. Vidrig gubbe naturligtvis.
  Men vad som nästan är vidrigast är att han är mer orolig för sina egna konsekvenser än konsekvenser för den utsatte/offret?
  Här snackar vi noll empati. Han låtsas låta berörd och ångerfull men är det knappast innerst inne. Knappast synd om dig gubbe! Håll dig till din fru istället som jag för övrigt hoppas har lämnat dig! Ge tusan i barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *