(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se-facebook gruppen i Juli 2022)

Jag var endast 4-5år då jag vart rädd för min förövare. Min 14 år äldre bror hade utsatt mig sexuellt vid flera tillfällen. Han hotade att döda alla i vår familj om jag sa något. Jag höll tystnaden, tills en dag då vår mamma förstod.

Jag tyckte ner känslor så långt jag kunde, men fattar inte varför ja fick äckelkänslor av bilder på vita tigrar. Det var p g a hans rum. Vi anmälde till slut, men det lades ner. Mamma var uthängd av större delen av hennes familj, vi vart hatade. Livet vart en kamp.

2016 tog min mamma sitt sista andetag, jag beslutade sommaren efter – jag ska konfrontera min biologiska bror. Jag åkte tåg i 14timmar, jag träffade honom. Jag manipulerades och jag trodde det var falska minnen. Varför skulle något sånt ha inträffat?! Han har barn själv.

Hösten 2017 började minnena dyka upp, smärtan & mardrömmarna och jag kraschade.

Nu år 2022 har jag fått infon att jag har ptsd, går inte en dag utan att jag hatar mig själv för jag ville ha ett avslut. För jag ville ha slut på lidandet.

Han förstörde mycket, men han ska inte få ta min framtid. Jag har nu 3 barn, som jag ska skydda med mitt liv.

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X