Sponsorer

(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se-facebook gruppen i Juli 2022)

När jag var 11 år kom en gubbe o ringde på dörren..jag och min storebror som var 15 år då var ensamma hemma…mannen ville komma in o rita av mig o min bror sa ok…mannen sa till min bror att vi går in i sovrummet o målar så du behöver inte störa..där inne utövade han sina sexuella behov på mig.efter 1 timma när han va klar kom min mamma hem från jobbet..han sa då att han ritat av mig..och gav mig 100 kr min mamma undrade aldrig varför jag fick betalt..jag berättade inget..min bror dog 3 år senare i cancer och jag förträngde allt..det gick 20 år och jag var på fest när vi var några som satt o pratade och minnena slog ner som en bomb..fick åka hem till min mamma o berätta..hon slängde porträttet direkt..jag har 3 barn o 5 barnbarn men kan inte lita på män fortfarande..jag är 60 år nu och har valt att leva ensam .

Var rädda om er och era nära o kära

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *