(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se-facebook gruppen i Juli 2022)

Jag var 4år när min sk pappa slog mig för att jag fastnat i skogen och kissat på mig. Jag har minnen av att han slog min mamma i köket, och slog min morfar. Älskade båda
Vid 5års åldern när mamma arbetade kväll/natt, och pappa skulle natta mig och syskon, så började han sära på mina ben, och in med finger, gjorde ont kommer jag ihåg..Vi fick inte säga något till mamma för då skulle mamma eller vi dö. Jag vågade aldrig säga något, var för rädd, men syster som var 2år då, berättade för mamma och hon tog oss direkt och flydde, men kommer ihåg att medans vi håller på och flyttar ut, så kom pappa och morfar fick stryk och slängd på gräsmattan..
Mamma kämpade flera år för att vi skulle slippa umgänge samt få egen vårdnad om oss 3 syskon.
Men under tiden var det, barnen ska träffa sin fader..varannan helg..livrädd att åka dit, kommer ihåg att jag fick stryk för att jag förstörde skidspåret, jag ramlade..syskon som var 1år livrädd för toaletten i husvagnen blev utkastad i snön..kissa där då skitunge skrek han.
När jag var 8,5år, fick mamma vårdnaden och vi ”rymde” ifrån staden till långt bort ifrån honom, mamma ville hålla oss säkra
Jag var alltid livrädd för att han skulle komma å hämta mig, jag gick i terapi som 9åring, drömde mardrömmar konstant. Ritade teckningar m blod, pistol och en död pappa, teckningarna användes i rättegång samt allt annat material, men nej vi var för små, små barn hittar på saker..han gick fri
Hela mitt liv har varit annorlunda pga det som hände mig som liten, jag började umgås med fel människor, blev våldtagen x antal gånger, nerdrogad, jag drack mängder med alkohol i flera år, när jag drack mådde jag bra, kroppen glömde på nå vis allt..
Jag har idag svårt för att sova, jag vaknar jämt minst 1gång för att jag måste se så barnen mår bra, är där. Jag kan inte sova i mörker, måste se ljuset. Min pappa skrämde mig när jag var liten med att låsa in mig och syskonen i mörkt rum.
Jag kan heller ej låta vatten rinna nerför ansiktet, jag får panik då, pappa skulle tvätta ansiktet på mig i handfatet, men höll mig under vatten tills jag fick panik..
Han skulle även lära mig simma, men höll mig under vatten tills jag fick panik.
Jag har varit med om mycket hemskt i tonåren, våldtäkter, knivskuren, misshandlad, och idag reagerar kroppen än med att skaka som ett löv vid särade ben eller kramar ibland.. vilket är lite jobbigt för mig, vill vara ”normal”
Jag är en riktig höns mamma idag, pga min uppväxt, jag är livrädd att det ska hända mina barn något.
Pappa håller jag koll på vårt han bor, väntat varje dag sen jag var liten att han ska dö någon gång, men han är en seg jävel..
Mycket har man varit med om, kroppen idag glömmer aldrig, man kämpar vidare varje dag
Till alla er där ute, kämpa på, ge aldrig upp! Det är inte erat fel, det har jag lärt mig.
Jag har försökt ta livet av mig men egentligen är jag bara en väldigt sårad liten flicka..
Kommer alltid vara rädd men kommer aldrig ge upp.

/Gruppmedlem

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X