15 november, 2022

Jakob hade bestämt sig för att träffa en 14 årig pojke som han skulle våldta i Mölndal. Han körde från Alingsås och dök upp för att möta pojken.

Han verkade ha missat att vi fick med honom på film från start så han gömde sig lite i jackan.

Han verkade även ha missat att han tidigare hade skickat bilder på sig själv när han senare i chatloggen undviker att skicka bilder.

Jakob ville inte prata men pratade ändå.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

17 thoughts on “Strutsgäddan Jakob (Napp #125) Alingsås

 1. Vilken jävla looser. Sitter och gömmer skallen när han skickat kukbilder till ett barn och diskuterat trånga rövar. (Borttaget av Admin)

 2. Jag saknar ord. Man slutar ju aldrig att förvånas! Vilken äcklig nolla! Bra jobbat dumpen.se !

 3. Ibland undrar man om de sjuka individerna som söker efter barn att förgripa sig på själva inser hur skruvade de är? Vaknar de upp ibland och tänker: “Fan, jag är ju helt jävla sjuk i huvudet”. 🤪 Bra jobbat dumpen.se !

 4. (Borttaget av Admin)
  Hörru Skalman, det hjälper knappast att dra ner huvudet under jackan när ditt ansikte redan har fångats på film…och plötsligt var din superhemliga internetkarriär som anonymt rovdjur över…
  Sucks to be you!

 5. Starkt av er att orka med att träffa dessa avskum. Jag mår psykiskt dåligt bara av att se videosarna och läsa chatten här. Måste ta på psyket. Men förstås även givande att sätta ditt dom (Borttaget av Admin).

 6. Gud så trött jag är på alla dessa kukar ?!!!!!! Man skulle kunna tro att
  den styr deras liv o hjärna. Vem blir kåt av att få en anonym kuk uppkastad
  i ansiktet ??? Förstår inte hur ni orkar Sara o Patrik och alla fiskare ?!
  MEN så tacksam att ni gör det 🙂 TACK !

 7. Att hela tiden upprepa ”jag har barn, jag har barn”, som om det vore nåt sorts alibi eller skydd mot pedofili och övergrepp på just barn…När personer med sådan läggnibg dras till just barn…Ser det som en stor varningsflagg för de egna barnen och jag hoppas att det orosanmäldes och att soc tog det på allvar och valde att skydda barnen. Tyvärr behöver det visas att ALLA barn (inte bara flickor) faller offer för dessa empatilösa förövare. Bra jobbat Patrik och Sara!

 8. Så jäkla bra att dumpen polisanmäler och orosanmäler detta ! Stackars (Borttaget av Admin)han är ju inte klok nånstans! Man ser ju klart och tydligt att han visste om att pojken var 13 år . Han ljuger som en häst travar! Ursh !! 🤮🤮

 9. Detta var min granne, vi gick i SFI tillsammans. I grannområdet visste man att han höll på med detta, bra att det blir synligt för andra nu också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.