26 november, 2022

I väntan på en gädda passade vi på att spela in en ny podd. Här avhandlar vi lite bl a  om senaste gäddan & STCC.

Precis när vi var klara så dök han upp.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

7 thoughts on “Skara-podden

 1. Hej!

  Fick ni peddot i Skara? När kommer det publiceras? Jag bor i Skara och vill inte att mina eller andras barn råkar ut för denna

 2. Ni hör ett väldigt bra jobb. Men ta igen er ibland en dag eller två på helgen så ni inte går in i väggen. Vad gäller att Patrik blivit en obekväm person då lär det ha med “KYLP” att göra. Ni borde ha hälsat på Roddy i Skara om han bor där nu och tagit en fika 😉 Bra gubbe det.

 3. Jag förstår inte alla dessa människor som är emot allt dumpen innebär.
  Jag tycker Dumpen gör ett otroligt jobb och så länge det finns vuxna människor som söker efter barn I sexuellt syfte tycker jag att ni ska fortsätta!
  Drömsenariet är ju att vuxna människor som gör såhär mot barn slutar upp med dessa otäcka idéer/handlingar! Så skulle problemet vara ur världen och dumpen inte behöva finnas.
  Jag kommer fortsätta stötta er tills detta upphör ! Jag är på det oskyldiga barnens sida till Hundratusen%. Jag bli ruppriktigt ledsen och hjärtekrossad när jag ser hur dessa vuxna människor beter sig mot barn!
  Låt barn vara ! Börja prata med varandra hemma det är inte kul om någon i sin närhet skulle lida av den här sexualitet! Det finns hjälp! ta den istället för att ge sig på oskyldiga barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

RELATERADE NYHETER