Sponsorer

Innan han blev sådär jättearg över att han träffade oss så var han glad. Han strosade runt mellan husen på ett bostadsområde i Karlstad för att leta upp ett barn. Barnet ville han slita kläderna av, våldta och sedan behålla som sin lille 13-årige pojkvän.

Under hela tiden så var han väldigt svartsjuk och kontrollerande gentemot fiskaren. Han hade dock inte lika god koll på sina egna underkläder som var desamma i varje onanivideo som han frikostigt delade med sig av.

Varning för hans obehagliga videos under chatloggarna.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

39 thoughts on “Svartsjukegädda med string (Napp #126) Karlstad

 1. Vet ni, jag är tacksam att ni fortfarande orkar skratta och ironisera över
  eländet annars hade jag inte orkat titta.
  Den här mannen är riktigt riktigt sjuk !!!!
  Hoppas på häkte o flera år inlåst + (Borttaget av Admin).

 2. Usch vilken obehaglig och tragisk människotyp! Hoppas han aldrig visar sitt fula tryne i sådana här sammanhang igen, men det är väl tyvärr bara önsketänkande. Vad sjutton ska vi göra med såna här sjuka människor i vårt samhälle,(Borttaget av Admin) dom är ju olagligt…

 3. Fy. Fan. Vilket ynkligt jävla as.
  Undrar vad som får dessa VIDRIGA pedofiler att tro att barn (eller någon annan levande varelse för den delen) på något endaste sätt skulle uppskatta att få bilder och videos på deras FULA jävla gubbkukar🤮
  Beklämmande att se honom stå där och runka över en skitig toalett med sina skitiga kalsonger nere vid anklarna🤮 (Borttaget av Admin)
  TACK till er, Sara och Patrik för det enorma arbete ni gör här på Dumpen!

 4. Är han identifierad? Han är en fara för alla barn – även sina egna! Orosanmälan direkt och samtal med arbetsgivare och familj. 50 år och gör slängkyssar till små pojkar…. Sinnessjukt.

 5. Ångrar att jag såg de två filmerna. Nu börjar jag tappa hoppet lite om mänskligheten. Önskar de styrande politikerna här i Sverige kan ta och införa samma straff som USA har när det gäller sexualbrott! ÄCKEL! HAN BORDE LÅSAS IN PÅ LIVSTID!

 6. Känner spontant att detta är en riktigt farlig och otäck människa.
  Honom måste polis och rättsväsendet ha koll på!!!!

 7. Bland det vidrigaste jag sett 🤮🤮🤮
  Sätt han på Kumla och visa resten av de intagna vad detta är för en idiot.

 8. Vi måste få politiker som en gång för alla angripet det här enorma problemet med pedofiler och andra förövare som våldtar barn. Nr 1 är att höja straffen väsentligt och att återfallspedofiler straffas ännu hårdare. Barn är endast trygga när dom här svinen är inlåsta. Tack för ert arbete.

 9. Fyfan.. Direkt (Borttaget av Admin), att han ens tror att han ser bra ut i ett barns ögon. Borde synat bluffen redan där. Där är inte alla hästarna hemma.
  Hoppas att han är anmäld, så hans barn inte utsätts.
  Äcklig!

 10. Denna mannen ärr farligt Svartsjuk! Till råga på allt så är han svartsjuk mot ett vad han tror är ett barn.
  Sen förstår jag inte hur de inte märker att det är en vuxen de chattar med……..Det syns ju direkt att det inte är en ungdom som skriver.
  Jag sitter och småler när jag läser chattloggarna och förundras över att gäddorna är så fruktansvärt lättlurade.
  Sara och Patrik ni gör ett helt underbart jobb .
  Fiskarna är värda en extra stjärna.

 11. Bakom mitt hus. Skulle vilja veta vart (Borttaget av Admin) bor. Mina barn leker på gräsmattan där dagligen !

  1. Han bor på området men inte runt cafe hollywood (om det nu heter så fortfarande?) Om du läser chattloggen framgår det vilken gata

   1. Vart är chattloggen? Jag är så oteknisk av mig. Jag har dock rätten att veta vart (borttaget av Admin) bor. Mina barn var och lekte där senast idag (med mig som vaktade, som vanligtvis låter mina 3 leka själv).

   2. Nu har jag letat igenom dessa svar på chattloggen och får inte fram någonting. Alla vet vem jag är på Wåxnäs. Meddela mig snarast möjligt om du har info.

    1. För att inte nämna gatan, så är det uppe vid skogen bredvid en förskola. Hoppas du förstår var jag menar. Vet inte om detta är ok att skriva heller..

 12. Detta är bland det äckligaste jag sätt. Sånt här folk borde inte få gå löst i samhället. Hoppas att soc/polisen gör något FORT, för (Borttaget av Admin) barns skull.
  🤮🤮🤮🤮

 13. Håller med dig! Detta äckel måste bort från gatorna! Och detta äckel måste låsas in på livstid!!
  Fy faaaan för detta äckel!

 14. Oj!! Väldigt pinsamt… (Borttaget av Admin)

  Sen helt kontrollerande och vill typ gifta sig med ett barn, farlig!! Orosanmälan!!

 15. Vilken tragisk människa😞
  Undra hur många barn han har varit på?
  Säger att han ej bryr sig vad andra tycker och tänker😳 något så korkat och gränslöst uttalande. Men det visar ju bara på hur farlig och desperat han är. Tycker världen blir fulare och fulare för varje monster som fiskas upp 😞🤮Men ni gör ett bra jobb ni fiskare 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻❤️

 16. Det här är den värsta typen. Tyvärr blev jag utsatt för just det här ”jag älskar dig – ingen annan ska ta dig- även om jag får igen kommer att älska dig som jag gör. Jag är också kille – jag blev också utsatt – och äcklet hade rätt. Efter dina övergrepp på mig, trots att det måste ha varit på tidigt 90-tal- så klarar jag inte beröringar. Du förstörde mitt liv…

 17. Det sjukaste är att den där jäveln har kört buss i Karlstad, Tänk vad många barn han haft möjligheten att vara ensam med i bussen 🤮

 18. Har sett de flesta gäddvideor på Dumpen men denna sista fångst ger en kalla kårar.Riktigt stormvarning.Hannibal Lector framstår i jämförelse med denna fångst som en riktigt reko kille.Må
  han anhållas,åtalas och sättas i statligt förvar å det snaraste.

 19. Hans runkvideos är inte speciellt upphetsande och han har skitiga kalsonger, vilken jävla tomte. Finns han verkligen på riktigt??

 20. Har sett en hel del äckel men denna tar nog priset!Fy vad obehaglig han är.
  Är övertygad om att det här är en sann psykopat.Hoppas han åker fast!

 21. Du är en skam för hela Sveriges befolkning. Kom till min gata så kan vi snacka

 22. Åååå bejbi….Men du verkar ha lite ont?
  Vill du ha hjälp för ditt ryggskott eller nackskott?
  Ser inte ut att må bra farfar !

 23. På ren känsla tror jag denne man har en lååång historia av detta beteende…

 24. Den mannen är mycket läskig, jag bor väldigt nära honom och jag vet vad han håller på med. Men det här var det äckligaste

 25. Och nu står han i kön till Stadsmissionen och vill ha gratis bröd för att kunna ge sina 3 barn….

  1. Såg det med på aktuellt, barn, han kan väl inte ha småbarn, ska han ge bröd till sina vuxna barn eller, skamligt är det ju.

 26. Han skriver i konversationen med ”Pojken” att hans barn är (Ett år sedan) 8 och 11 år. Jag tycker så synd om hans barn så jag får ont i hjärtat. ”Pga hjärtproblem kan han inte längre jobba som busschaufför”, det fanns nog andra orsaker till att han inte kunde jobba kvar.. Man kan ju hoppas att han står i kö till stadsmissionen enbart för sin egna skull och inte sina barn för jag hoppas verkligen inte att han har något som helst umgänge med de. Att han ens vågar visa sig ute 😡🤮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *