Sponsorer

Det händer sannerligen inte varje dag att vi träffar samma person två gånger. De flesta backar och får en ordentlig minnesbeta när de träffat oss och hamnat i Hall of Shame.

Länk till inlägg

https://dumpen.se/2022/01/17/hall-tungan-i-mun-micke-napp-igen/

Micke, som satt i den röda skåpbilen i vintras är dock ett undantag. Vårt första möte var i Sickla.
Vi lyckades dock aldrig få fram speciellt bra uppgifter på var han är bosatt eller var han arbetar.

Uppgifterna på hans regplåt går till en man som får posten till en postbox men är registrerad som utvandrad. Mannen i bilen är den som är densamme som registrerad ägare till bilen.  Han har drivit företag i Norge. Företaget är idag försatt i konkurs.

Uppenbarligen är han tillbaka i Sverige med tanke på att vi träffade honom i januari i Sickla. Han har under drygt ett halvår inte synts till online, men dök upp som gubben i lådan för någon vecka sedan.

Denna gången kom han till Kungsbacka för att träffa ännu ett barn. Som han själv skrev att
”Detta kommer att gå bra” så gick det så bra som det kan gå när man söker barn att våldta.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN IGÅNG SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

30 thoughts on “Micke hade inte förstått att hålla tungan i mun (Napp #122)

 1. Bra jobbat dumpen.se ! Ni får ett Swish stöd vid löning. Lås in alla p*dofiler i en mörk grotta och ge dem bara vatten och bröd.
  ÄCKEL! SMUTS!

  1. Karma? För vadå? För inte menar du att det är lika illa att bilen inte startar som att våldta ett barn??

   1. Vilket urbota korkat inlägg. Varför sitta och hitta på saker som du vet att personen inte menade? Sluta tramsa.

 2. Först gången spelade han dum och oskyldig men nu fick vi en aggressivare sida när han slog mot mobilen etc. Fy fan att en starkare till tolvåring legat med honom och andra pedofiler. Extra obehagligt han inte ens är folkbokförd.

  1. Det är många som finns i Sverige utan att finnas på radarn. Förmodligen tiotusentals människor.

 3. Tyvärr väldigt tydligt första gången fiskade upp honom att han totalt saknar självinsikt. Han är livsfarlig och ska inte röra sig fritt. Punkt.

 4. Korkad som fan man kan ju tro någon som blivit tagen av dumpen en gång skulle ha extra koll på dumpens sätt att skriva och tillvägagångsätt, men han faller för det för andra gången. Sen är han bara sur att ingen 13 åring dök upp, kul för honom att han gör sitt ansikte mer å mer välkänt för omvärlden ✌️😂

 5. Vilken idiot! Skrämmande att han åker runt i sin skåpbil utan att va folkbokförd här i landet samtidigt som han aktivt söker barn i sexuellt syfte…. 🤯💔 Man tycker ju att han borde ha vänner, familj, släkt som känner igen honom eller så är han en enstöring…? Känns ju inte som om denne man är motiverad att söka hjälp för sin pedofili. Trist att man inte kan sätta dit honom för uppsåtet att söka efter barn i sexuellt syfte, det kommer alltså att krävas att han våldtar ett barn innan han åker fast… Hoppas fler skriver under Dumpens lagförslag så dessa män inte kommer undan.

 6. Obehaglig jävel beräknlig ”Jag har en mini Cooper ”Vad hade idioten planerat!må karma komma mer än svårstartad bil!ni är så värdefulla så jag saknar ord till det!guld värda!

 7. Provocerande minst sagt. Det ni inte riktigt förstått är att när dessa personer väl blivit publicerade och ev. förlorat familj och jobb har de inga hämningar längre – inget att förlora. Vilket ökar risken att de faktiskt fortsätter istället för att lägga av. Om ni vill hjälpa barn på riktigt, varför då inte konfrontera dessa personer och tydliggöra för dem att om de fortsätter tänker ni berätta för deras arbete och anhöriga. Det blir en tankeställare. Att publicera förrädares ansikten på en sajt med öppet kommentarsfält för folk att skriva av sig på hjälper inga barn. Använd bevis och deras information till något användbart istället för att kasta bort det för publicitet.

  1. ”Mila” du har kommenterat det här innan. Dem har fortfarande hotet överhängande med att dem kan hamna i fängelse om dem fortsätter med olagliga grejer. Även om man förlorat mycket betyder det inte att man är nollställd inför att få ännu värre straff. Jag tror också många av dessa fortsätter ha kontakt med familj och vill säkerligen inte skämma ut sig mer inför dem. Om dem nu är så dumma att dem fortsätter och inte känner dem har några hämningar kvar då hade dem ju hållit på såhär oavsett. Jag tycker det är bra deras ansikten finns ute till publik beskådan.

  2. Mila: Det här att en offentlig uthängning skulle göra att pedofilen goes bananas i sin pedofili och exploderar i antal övergrepp mot barn – känns som en gammal ”sanning” som mer verkar har gått pedofilernas ärende än gynnat barnen… Rimligen borde det skydda barn när allmänheten vet vem som är pedofil förövare: man lär ju knappast låta sina barn leka i förövarens hus, man lär hålla utkik vart pedofilen i byn håller till, varna barnen för personen, samt soc lär omgående skydda pedofilens barn med att andra föräldern får hela vårdnaden… När har någonsin barn skyddats med att pedofilen verkar i det dolda, får skyddad id/hemlig adress samt man hemlighetshåller för allmänheten vem som våldtagit ett barn? Snarare kan en uthängning få pedofilen att söka hjälp på Preventell för att få ha någon kontakt med de egna barnen, återfå förtroendet från familj/släkt/vänner etc. Att de krisar ihop när de aktivt sett till så att de förlorat allt av värde i sitt liv, så kan de givetvis välja att gå in i pedofilnätverk på heltid istället för att smyga med det några timmar om dagen bakom sambons rygg, men nu vet i alla fall hela Sverige om pedofilens sanna natur och polisen likaså.

 8. Obegripligt,andra gången han påträffas och blir uthängd.Verkar vara egenföretagare eftersom bilen är samma 1/2 år senare.
  Dumpen gär verkligen nytta,bra jobbat.

 9. Den här vedervärdigt vidriga varelsen måste stoppas på stört. Med tanke på att han redan nu går under radarn från polis och myndigheter gör att han kan gå så flera många steg längre i sin sjuka värld utan att åka dit. Jag menar vart ska polisen börja leta om, gud förbjude, något händer ? Jag får en otäck känsla att han tagit höjd med sin fiktiva utlandsflytt för kunna agera så fritt som möjligt. Känns planerat. Mörkertalet av barn som lurats in i den där fula skåpbilen vill jag inte ens börja tänka på..

 10. Vilken störd människa. Tur att det var ni och inga barn han fick på kroken. Tack för ert arbete.

 11. Med tanke på hans, till synes obefintliga existens, och det faktum att han ändå lever och agerar, så måste han ju få pengar någonstans ifrån. Mest troligt är väl att det handlar om en svart arbetsgivare, men jag vill gärna tro att även en sådan har någon form av moralisk kompass i kroppen! Även en svart anställd p*dof*l kan svärta ner företagets anseende mer än någon ljusskygg arbetsgivare någonsin skulle önska. Så om inte arbetsgivaren är beredd att ta avstånd, så är det bara för allmänheten att sätta igång och gräva (vilket rimligen lär resultera i att p*dof*len drar med sig arbetsgivaren ner i avgrunden). Är arbetsgivaren beredd på att ta det fallet, eller vill man förekomma? (Vad är väl att medge att man anställt någon svart, jämfört med att riskera att hela verksamheten går i konkurs!?)
  Och det här med det sociala stigmat… Jag håller inte med om att livet skulle vara slut i och med att en p*dof*l hängs ut av Dumpen. Visst – livet rasar (och så ska det vara!) – men är det slut?
  Jag förstår att det är förknippat med en enorm (och välförtjänt!) skam. Men OM p*dof*len ifråga VILL och FÖRSTÅR, så finns det naturligtvis en väg till ett ”normalt” liv. Men det kräver ett ENORMT arbete.

 12. Det är extremt obehagligt att se hur många de faktiskt är.
  Att de ser ut som vem som helst är i sig inte underligt men man undrar hur många som går därute och lurar.
  Inte ens risken att råka ut för Dumpen håller dem tillbaka.

 13. Hade varit kul att få fram lite statistik från preventel och se om dom fått fler hjälpsökare sen dumpen starta. Endast för att se om det är fler som söker sig dit.
  Dock så vet jag att Dumpn behövs och alla fiskare samt sara och patrick är riktiga hjältar för våra barn. Så glad att ni faktiskt orkar fortsätta. Och jag hoppas innerligt att ni har den psykiska orken att fortsätta för det lär ta på psyket för er alla som jobbar med dumpen.

 14. Ett sådant svin måste sitta inne!
  Ni kan ju tänka er vad han tänkt göra med barn där bak i sin äckliga skåpbil, han har säkert madrasser och skit där bak.

  Usch!!!

 15. Jag hörde att pedot har blivit våldtagen av en man. Det finns tydligen film på det också.

 16. Första gången som jag kommenterar och håller på att kolla i genom alla inlägg och det gör mig både arg och ledsen! Min pappa blev utsatt som barn och tyvärr fick alkohol och tablettmissbruk (skötte dock jobbet, hemmet och var skötsam på det sättet men till slut så fick mamma ta hand om hans mediciner för att han inte skulle missbruka dom. Det gjorde ont att se min pappa ledsen. Han ville inte ens krama barnbarnen utan tog dom alltid i handen och hälsade på dom, han ville visa dom respekt. Saknar honom så mycket och det gör ont 🕊 TACK DUMPEN för allt ni gör! 🙏🏼 Kommer definitivt swisha när jag skaffat Swish! LÅT BARN FÅ VARA BARN!!!!!!!

 17. Råkade skicka iväg mitt första inlägg så här kommer fortsättningen. När jag gick i tredje klass (9år, slutet på 70-talet) så blev jag utsatt för en ”ful gubbe” och min pappa (som själv blivit det) och hans vän begav sig dit det hände men fick inte tag i honom tack å lov för jag tror att dom hade slagit sönder honom. Har fått reda på äldre dar att även min mamma blivit utsatt. Det som skrämmer mig när jag kollar i genom sidan är att dom är så många!!! Förskolan ett stenkast från mig hade en anställd som var på barnen och nu när han släpptes så bor han i en lägenhet med utsikt över en stor lekplats! Det känns som dom är överallt! Åter igen TACK DUMPEN!!! 🙏🏼

 18. Det här äcklet har utsatt min dotter för sexuellt ofredande (Borttaget av Admin) och var min mans nära bekant, en som ofta var hemma hos oss och till och med erbjöd sig att hjälpa till med vår då 12-åriga dotters pluggande när hon hade det svårt i skolan. Hon skulle följa honom hem.
  Jag sa naturligtvis nej, fick dåliga vibbar.
  Vår dotter berättade inte vad som hänt, men fick utmattningssyndrom i samband med att hon två år senare berättade, och hade då mått dåligt flera år utan att vi förstått varför..
  Vi har sedan några år flyttat från Stockholm eftersom dottern ständigt såg hans bil passera och mådde dåligt….och då pratar vi satans dåligt.
  En annan bekant såg detta på Dumpen och ringde mig.
  Tack fina Dumpen för att ni sätter dit de här äcklen. Jag skickar pengar med jämna mellanrum och uppmanar andra att göra detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *