Sponsorer

Micke har legat i arkivet sedan i fredags, då han gav sig ut för att träffa en trettonårig flicka. Även han blev tvärbesviken över att flickan var 47 och hade en skäggig tvåmeterspojke med sig.

Han uttryckte att han åkt ut för att möta flickan så att han kunde varna för ”sådana som honom” undrar som en flundra i vilket fack denna gädda placerade sig.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE  

 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

52 thoughts on “Håll tungan i mun Micke (napp igen)

  1. Låter lite som du försvarar😔
   Det är väll för fan inte synd om någon som gör detta mot barn.
   Helt rätt att han förlorar allt, han får ju även hjälp här att kunna avsluta sitt sjuka beteende.
   Finns barn därute som söker sig till men, gör att få trygghet…
   Men så är dom heller INGET värda sedan..
   Barn går med för att få kärlek..
   Inte att bli utnyttjade..
   Faan vad den här komentaren störde mig😡
   Tack snälla Dumpen för det ni gör❤
   Känns ju ändå som att många åker hem och lägger ner och slutar utnyttja barn för sin egen kåthet.
   Ni gör förändring.
   Hadde jag möjlighet så skulle jag vilja ge er miljoner för att kunna fortsätta med det ni gör❤

   1. Vi kan tolka olika. Jag tolkar det som att ’Ola’ skriver och hoppas att gäddan blir igenkänd av många.

 1. Han visar ingen ånger alla. Än äkta sociopat. Hoppas många känner igen honom. Kanske med lite tur nån som kan skicka han på psyket o försöka reda ut det som har gått för långt

 2. Alltså dessa chatloggar,mår fysiskt illa. Vad är det för fel på dessa otäcka människor? Stackars barn!!!

 3. 1315 dagar på kik?! Undrar hur många småtjejer han har hunnit med att antasta på alla de dagarna.

 4. Micke picke päron pung skriver i chatten att han har legat med barn förr. Jag hoppas om det är något barn eller minderårig som känner igen honom att detta barn orkar anmäla honom.
  Jag slås av detta efter varje publikation ni gör på dessa äckliga sk. Män att de är så små människor. Veka och alltid har liknande ursäkter som att de skall prata med barnen om att de inte skall träffa dem osv… Detta gör mig så kräkmagad.

  Ni gör ett fantastiskt jobb med detta. Att störa, röra runt, hänga ut och visa kommer avskräcka i längden vilket skyddar ofantligt många barn. ❤️Eloge och hatten av.

 5. Fy fan! Pulsen skenar av ilska när man ser och hör dessa vidriga as!
  Älskar er på Dumpen ❤ Tack för allt ni gör.
  Och ett speciellt tack till Patrik. Han bidrog starkt till mitt mod att berätta för min familj vad som hände mig för 30 år sen.

 6. Vilket vidrigt äckel! Att ni kan besinna er!!!? Imponerande! Mycket bra jobbat! Swish 👍🤩

 7. Det var mig en slö jävla kniv. När ni ändå gav en massa information han verkade sakna så kunde ni berättat att det inte går någon t-bana till Tumba.

 8. Men yngsta han har varit på är 9 år….hoppas verkligen han åker dit för alla dessa våldtäkter.. Såå vidrigt..som han skriver .. fyyyyyy fan….

 9. Jag har tappat hoppet om det manliga släktet. TOTALT. Ni som pratar om kvinnliga pedofiler, ja de finns men majoriteten av alla pedofiler är ändå MÄN. Det är sanningen.

  1. Ja, majoriteten av pedofiler är män. MEN, det är långt många fler kvinnor som är pedofiler än vad folk i allmänhet tycks tro. Jag kan också tänka mig att kvinnor överlag har en bättre social förmåga, vilket ytterligare snedvrider statistiken då socialt missanpassade kan sitta i ett mörkt rum och slippa så mycket direktkontakt. Dom kvinnliga pedofilerna har oftast mera ordnade liv och troligtvis så stöter dom på barn bortanför skärmen (i högre utsträckning), då dom inte har massa sociala handikapp.

   1. Det kvittar om det är män eller kvinnor.
    Barn får inte utsättas för sådant
    Vilket det är en man eller kvinna.
    Barn e barn å ska så vara.

    1. Jag undrar en sak? Inte för att ta pedofilernas parti. Men när dom säger att dom ska kontakta hans arbetsgivare. Han förlorar sitt jobb och sin inkomst. Han ska in i rättegång och det där men han måste få en inkomst om han ska klara sig även om han lär sig att inte vara en pedofil. Lite så tänker jag

     1. Han borde ha tänkt på det innan han gav sig efter barn för att våldta.

  2. Det finns en annan sida som bör tas i beaktning, nämligen faktumet att kvinnor i mycket hög utsträckning har ett mer naturligt ”tillgång” till barn i hemmet och många gånger via arbetet. På detta viset är kvinnorna inte i samma omfattning och trålar på dessa sidor. Så jag tror mörkertalet är riktigt stort tyvärr. Den störningen man har tittar nog inte på om man är kvinna eller man, är hjärnan paj så är den.
   Man önskade att lobotomi fortfarande var en behandlingsmetod.

   1. När jag tänker efter så finns det ju fall med kvinnliga förskolelärare som visat sig vara pedofiler, tex hon i Kalmar som dömdes för inte så länge sen. Hon förgrep sig på sina egna barn. Oftast så tänker man på kvinnor som de goda, de som tar hand om, visar omtanke och tanken på att en kvinna skulle kunna begå den typen av vidrigheter är svårt att ta in.

    Jag vill tro att det endast är en liten del av befolkningen som är pedofiler, man blir ju sjuk i huvudet om man ska gå runt och misstänka människor i sin omgivning. Men jag är extra misstänksam eftersom jag är förälder till ett litet barn. Det sjuka är att det inte går att se vem som är pedofil och det finns fall där anhöriga fått en riktig chock när det visat sig att deras familjemedlem, vän, sambo är pedofil.

     1. ”By analysing the files of over 1,000 men who were assessed for paedophilia or other sexual disorders in Toronto between 1995 and 2006, researchers observed that paedophilic males were two centimetres shorter on average than males who were not sexually attracted to children.

      This height difference is a trait found in other illnesses with biological links, similar in scope to the shorter height associated with schizophrenia or Alzheimer’s disease, the researchers said.

      The same scientific team previously found that paedophiles ”have lower IQs, are three times more likely to be left-handed, failed school grades significantly more frequently, and suffered more head injuries as children.”” https://www.abc.net.au/news/2007-10-23/shorter-men-more-likely-to-be-paedophiles-study/706108

     2. Har träffat på tre genom jobbet, bl a Jörgen Strandberg som har begått de mest vidriga övergrepp, en pappa på dagis och en inom fritidsförvaltningen, två som jag själv har råkat ut för som tolvåring(kompisar med varandra), en granne.

      På ”skoj” funderat på hur långa de är/var. Det blir min egna högst ovetenskapliga undersökning. Fem av sex har varit under 1.75, tre runt 1.65 och en närmre två meter och ganska korkad. Skulle inte säga att Jörgen Strandberg är korkad men kort. Övriga inte så smarta.

      Nu tror jag att pedofiler kan dyka upp i vilken skepnad som helst i både längd och intelligens men de jag har träffat på har varit påfallande korta utom en.

     3. Det var intressant! Det indikerar ju att det är en störning, precis som det finns fysiska skillnader mellan homosexuellas och heterosexuellas hjärnor.

      Att detta däremot skulle vara möjligt att märka på individnivå, som nån mindre begåvad läsare tycks tro, är korkat.

     4. Till Top…. Det var lätt skämtsamt och gjort, med glimten i ögat. Det är ju tråkigt att du missförstod. Ämnet är så pass allvarligt så jag lät ventilen pysa lite, kanske jag inte skulle ha gjort.

     5. Alltså, två centimeter kortare är nog ingenting man kan se. Däremot var dom begåvningsmässiga nedsättningarna rätt omfattande. Sexualförbrytare överlag har den lägsta intelligensen av alla fängelse interner och pedofiler ännu lägre ändå. Så längden går inte att se, men pedofilers intelligens överlag är såpass avvikande att man kan märka det.

    1. Jag blir mer och mer övertygad om att folk är sjuka i huvudet faktiskt.

     Har precis separerat och tanken på att träffa ny gör mig orolig för man vet inte vilken dåre man springer på.

  3. Testosteron är motivationshöjande på gott och ont. Även i normala fall mellan vuxna människor tar oftast männen kontakt med kvinnorna och inte tvärtom .

  4. Det är rätt orättvist att du anklagar alla män för detta. Jag är man och jag har blivit utsatt för sexuella övergrepp som barn. Att du sen påstår att jag skulle vara likadan som äcklet som var på mig gör mig fruktansvärt besviken på dig. Skäms!

  5. Men skärp dig. Tappat hoppet om det manliga släktet?????? Ja en majoritet som åker dit på sådana brott är män. Men en OTROLIGT liten del av alla män är så lågt stående att dom skulle vilja göra något sexuellt med barn. 99,9% av alla män HATAR dessa vidriga avskum.

   1. Tänk på språket. Det är så tråkigt att behöva ta bort text i inlägg. Vi kämpar för barnen och inte mot varandra.

 10. Jag är så härdad nu så det enda som stack ut för mig var den nästan medvetet ovårdade mustagen. Så unik. Va fan liksom?

 11. Världen är så skrämmande!
  Stackars barn som blir groomade av dessa män. Den minsta han har antastat är 9-år?!
  9-år, det är ju galet!!! Och han typ är stolt över detta i chatten. 🤮🤢
  Vilket jäkla hästjobb ni gör! Att ni orkar är beundransvärt 💕.

  Intressant och vet hur arbetsgivare tar detta när det får sån här information om en anställd. Jag hoppas verkligen det får konsekvenser.

 12. Mår så jäkla illa av denna karl, yngste 9 år…… Hoppas du å alla andra som åkt dit eller kommer åka dit får leva helt jäkla ensamma utan någon fråga hur du mår och bara ser ner på dig som den ruttna människa du är.

  Ett stort tack till er som driver detta för barn rätt i samhället, ni är mina stora idoler❤

 13. ”det har blivit några med åren”, ”från 9″….Fy fan ditt djkla sjuka äckel!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮Sociopattendenser så det ryker om det, sök hjälp för fan!

 14. Bra jobbat Patrik och Sara! ^^

  Hemsk människa och han har tydligen samma förnamn som mig, mår illa. >.<
  Skriver ju typ hela chatten om att han vill ha sex med vad han tror är en 13årig flicka.

  Kastrering och inlåsning, el-tortyr och piskning dagligen och aldrig släppas ut igen.

  Mvh: Mikael "Smirre" Westergren

 15. Snickare? Börja bygga din egen kista . För tror inte någon vän vill hjälpa dig med en. Från nio år.
  Ja spyr Satans svin

 16. Här har vi alltså praktexemplet av en fullblodspsykopat. Fanskapet byter inte ansiktsuttryck EN gång under hela konfrontationen. Den sitter med samma whatever-tonläge, skitnödiga MonaLisa-smajl och glasaktiga stirrögon även när det är uppenbart att dens värld (och de stackars människor som hade oturen att komma nära) kommer rasa samman. Det rör den inte i ryggen. Det här kräket är riktigt, riktigt farligt. Det blev ingen ”bullfitta” för dig den här gången din slempropp. (Bara den grejen, att fråga barnet om hon har ”bullfitta”. Haha fyyyyfan)

 17. Riktigt otäkt. Blir rädd även som gammal 45 åring. Hur ska ett barn uppleva detta? När jag själv växte upp som barn innan Internet var allt annorlunda. Som förälder är det en extra uppgift att kolla vad barnet gör ute på Internet. Har själv barn som jag kollar.

 18. Jag har en 4 årig dotter och jag oroar mig redan nu för när hon kommer till den åldern då hon börjar sitta på internet. Jag är 30 år och när jag var i tonåren så satt jag på forum som lunarstorm (finns ej dag) och skrev med andra i min ålder. Jag tänkte då aldrig på att det kan sitta något jävla snusk i andra änden, man tror som barn att det är andra i samma ålder på det forum man är på. Idag så finns dessa perversa typer överallt på forum där barn finns, till och med 60 + män. Jag har redan nu pratat med andra vuxna om hur man ska tala med sitt barn om farorna på internet, så jag är väl förberedd när den dagen kommer. Man vill ju som förälder inte heller snoka i sitt barns telefon eller dator, det handlar om att bygga förtroende. Det är svårt det där, för ibland kanske man måste gå in och kolla.

  1. Hej Linda,
   Jag förstår HELT din oro och har haft samma tankar själv! jag är i samma ålder som du och har en dotter som fyllt tio år, så jag sitter med ett mindre facit i hand och hoppas kunna lugna i alla fall litegrann.
   Att prata med min dotter om alla möjliga saker våra egna föräldrar kanske inte alltid var jättebra på, var mycket lättare och naturligare än jag trodde. Blev ibland överraskad av hur icke-jobbigt jag tyckte att det var att svara på alla möjliga frågor hon hade, även när hon var mindre. Jag själv råkade cyniskt nog bli groomad som 14-åring på just Lunarstorm av en kille som var i 22-årsåldern och riktigt skicklig på sin sak. Han lyckades till och med charma min mamma, vilket jag är väldigt besviken över i efterhand. Min plastdotter är i tonåren och höll även hon på att bli charmad av ett kräk som nästan var i våran ålder (vilket jag och hennes föräldrar givetvis satte tvärstopp för, som hon själv hade vett att uppskatta bara nåt år senare). Min dotter har absolut inga sociala medier på sin telefon och hon vet precis varför (samt, -det finns faktiskt en åldersgräns som många föräldrar verkar skita i). Hon är förvånansvärt okej med detta. Jag hade förväntat mig mycket mer motstånd i och med att hon blir äldre, men både hon och flera andra unga idag verkar tycka att det är skönt att ha nåt att skylla på för att ”slippa” vara uppkopplad konstant. Jag har märkt att det bästa och mest effektiva är 100% ärlighet. Jag har delat med mig av mycket av det jag själv har varit med om till både min biologiska dotter och mina plastkids. Självklart sparar jag på jobbiga detaljer i mån av ålder på den jag pratar med. Men jag känner mig SÅ mycket lugnare av att veta att min dotter känner till flera av varningstecknen, vad man kan göra i en läskig situation och att det _aldrig_ är den utsattes fel. När hon åker hem från skolan skickar hon en viss mobilikon när hon har begett sig och samma ikon när hon klivit av, varpå jag svarar med en annan så hon vet att jag sett. Det känns tryggt för oss båda. Det finns även en ikon vi bestämt gäller nödfall som går fort att skicka men som aldrig behövt användas och inte ska behöva heller ❤ Oroa dig inte inför din dotters framtid, -You got this 💪🏻❤

   1. Jag tror också på att 100% ärlighet är det bästa. Det här behövde jag läsa, tack för att du skrev detta och delade med dig <3

 19. Helt sjukt,! Han rörde knappt en min ens.. var precis som han skaka av sig allt ni sa. Han verka inte riktigt frisk i huvudet. Helt galet!! Man såg ingenting i hans ögon ånger eller förstod hur jävla fel och sjukt detta är!!! Så förbannad man blir!!!!

  BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA era jävla svin!!!!! 🤬😡

 20. Intressant att han säger ”ja hur skulle ni känna?” som svar på sista frågan men han har inte ställt samma fråga till sig själv när han förgriper sig på ett barn. Peddo peddo peddo.

 21. Alla med samma jävla vals, äckliga människor. Fyfan vilket bra jobb ni gör här på siten!!!

 22. Fy fan! Jag hade aldrig klarat av att möta en sådan typ! Jag hade nog fått sitta i fängelse efter den träffen med en sådan jävla idiot.

 23. Vidriga jävla avskum, blir så ursinnigt förbannad!

  Håller med ovanstående.

  Det största och varmaste TACK till er alla som skyddar barn genom dagligt arbete med att dra fram och hänga ut dessa jävla avarter till människor.

 24. Hur börjar man skriva? Alltså Patrik, hur fan lyckas du hålla händerna i styr? Hur klarar du av att ens diskutera med dessa vidriga as? Min fru visade mig detta och jag har nog tittat på alla filmer och lyssnat på er podd. Man mår ju illa. Det har ju gått så långt att man inbillar sig att alla man ser är pedofiler juh med tanke på hur många och hur ofta ni får napp. Jag får en känsla av att det finns en peddo bakom varje gathörn.
  Nu är inte vi gjorda av pengar och vi har (min fru) bidragit med en peng, men här skulle vi vilja göra mer. Snacka med Blondie han känner mig om det är något vi kan göra för att hjälpa till. Jobbat med datorer sedan 1983 så något har man ju lärt sig. Hör av er, vi bor i Skaraborg.

 25. Alltså.. som jag läste över 1300 dagar på kik, hur många barn har han nått ut till och träffat?
  Yngsta 9 år? 9 år??????? Finner inga ord, stackars stackars barn.

  Tacka gudarna att jag inte gör samma arbete som Sara och Patrik, jag hade inte kunnat hålla mig och gjort väldigt dumma saker.

 26. Patrik att du bara kan hålla lugnet är så fett jag hade släppt lös alla mina adhd demoner med full kraft..
  Vilket jobb ni gör..💪👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *